18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Op- og nedture i weekenden

Den netop overståede weekend bød på både op- og nedture på SpilXperten.

I Xpert-panelet fortsætter Sutsko sin himmelflugt. Efter endnu en profitskabende weekend har han nu rundet +100 units på 150 spil, hvilket på siges at være imponerende. Det bliver spændende at se, om forfølgerne, Mestr, Sterbik og Molineux, har nogen chance for at følge ham i de nærmeste uger.

Vores italienske ekspert, Mr. Sampdoria, har postet utroligt mange flotte analyser på det seneste, og desværre fik han en nedtur søndag, da alle fem spil glippede. Han er dog stadig i plus og skal nok komme ind i en god stime igen.

Golf-eksperten Fredarn ramte igen en højoddser, da Matt Jones spillede sig ind i top-10 i Honda Classic. Den gav odds 13 for dem som fulgte, og det er samtidig det højeste odds der til dato er ramt på SpilXperten. Desværre var det den eneste, som Fredarn ramte i weekenden, så det hele endte op i ca. 0 for ham.

Boblerpanelet havde en god weekend, hvor især Bono og Kasparh synes at være inde i en god periode. Forhåbentlig holder de to – og de resterende boblere – kadencen i forået.

I denne uge kan vi alle se frem til Champions League, UEFA Cup og mange kampe i de lavere engelske fodboldrækker. Desuden er der spændende kvartfinaler i den danske ishockey.

God spil-uge!

Skriv et svar