18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Olympiacos – Arsenal: Odds og optakt den 11. marts 2021

<b>Dommer:</b> Olympiacos – Arsenal” title=”<b>Dommer:</b> Olympiacos – Arsenal” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Vi skal ikke meget længere end et år tilbage for at finde seneste knockoutkamp imellem Olympiacos og Arsenal, dengang sikrede grækerne sig et højst overraskende avancement. Har The Gunners lært lektien, eller ligger der endnu en skuffelse og lurer her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympiacos – Arsenal med kampstart torsdag d. 11. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Eurosport 1 eller på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Olympiacos – Arsenal

Oddsene på kampen indikerer at englænderne er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Olympiacos – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert
Stadion:: Stadio Georgios Karaiskakis, Piræus
Vejret: 10° og let vind

Optakt til Olympiacos – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet er helt suveræne hjemme i Grækenland! De hentede et usvigeligt sikkert mesterskab i sidste sæson med hele 18 point ned til nærmeste forfølger. Det ser ud til at der er fine muligheder for at toppe den præstation i denne sæson, for de har igen lagt sig helt suverænt i spidsen af den græske Superliga. Efter 25 spillerunder har de skabt sig et forspring på hele 16 point ned til 2.pladsen, og det må være muligt at få en tidlig udbetaling på Olympiacos som græsk mester igen i denne sæson. De har lukket sølle 12 mål ind i 25 kampe, og scorede hele 61 gange, de tal taler vist for sig selv. Grækerne havde ikke helt niveau til at spille med i Champions League i denne sæson, men den ene sejr over Marseille var nok til at tage 3.pladsen i puljen, og sikre sig adgang til mere europæisk fodbold. Det var ikke verdens nemmeste modstander de trak til 1/16-finalen, men det endte på fornem vis med en samlet 5-4 sejr over PSV, og de kan nu se frem til at blive matchet fra øverste Europa League hylde!

Et skridt frem og to tilbage… Det er ikke et Arsenal hold af fordums styrke vi ser i denne sæson, og det halter gevaldigt med at sætte en stime af sejre sammen. I forrige weekend blev det med en af sæsonens flotteste præstationer til en 3-1 sejr ude over Leicester, men symptomatisk for Arsenals sæson, blev den sejr fuldt op med en skuffende 1-1’er mod bundholdet fra Burnley. En kamp som man kunne have ført med et par stykker efter 20 minutters spil, men på grund af en gigantisk brøler af Xhaka i stedet endte med at blive en mere jævnbyrdig affære. Med otte point op til 6.pladsen er Premier League-skibet så småt ved at sejle ud af syne for Arsenal, de har reelt set ikke meget at spille for længere, for nedrykningsstregen er heldigvis langt væk. Det efterlader Europa League, som sidste chance for at skabe bare en smule succes i en sæson, som har været på det meget jævne. Selvom de brugbare resultater stadig ikke kommer på stribe, så har der været klar forbedring at spore i forhold til første del af sæsonen. The Gunners leverede et fremragende comeback i seneste runde af Europa League, hvor de vendte et truende nederlag imod Benfica til en euforisk sejr. På trods af den manglende succes i den hjemlige liga, ligger der en god mulighed for at Arsenal i denne turnering kan gøre sig gældende helt til det sidste.

Olympiacos:
Rúben Semedo (Forsvar, Fast) – Skadet
Avraam Papadopoulos (Forsvar, Reserve) – Skadet

Arsenal:
Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Olympiacos forventet startopstilling: Sá; Lala, Sokratis, Ba, Reabciuk; Bouchalakis, M’Vila, Valbuena, Camara, Bruma; El-Arabi

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerín, David Luiz, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka, Ødegaard; Saka, Pépé, Aubameyang.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Grækenland er mere end bare oliven og tzaziki

Det må have været nogle grumme billeder, som poppede op på Arsenals nethinde efter Olympiacos for anden sæson i træk, blev trukket op ad bowlen som modstander i en Europa League knockoutopgør. Sidste sæson endte det i en gigantisk skuffelse for The Gunners, da de blev slået ud af grækerne efter forlænget spilletid. De to hold har stødt på hinanden en del gange før, og højst overraskende er statistikken på de indbyrdes opgør helt jævnbyrdige.

Det er to hold, som må have fuldt fokus på denne turnering. Olympiacos har nærmest allerede sikret sig endnu et græsk mesterskab, mens Arsenal befinder sig i et ingenmandsland i Premier League. De indbyrdes statistikker taler sit helt klare sprog, fem forskellige dobbeltopgør er i alle fem forskellige sæsoner endt med én sejr til hvert hold. Hvis man ellers kan bruge de statistikker til noget, så tyder det i hvert fald på at vi får en vinder i torsdagens kamp.

Grækerne har været virkelig stærke på eget græs i sæsonen, 13 hjemmekampe i ligaen har resulteret i 12 sejre og et enkelt X. Deres ene sejr i Champions League kom også på hjemmebane, mens de i seneste runde tog en sejr over PSV på hjemmebane. Med Arsenals svingende præstationer i denne sæson, ville det ikke vække alt for forbavselse hvis de tabte i Grækenland, The Gunners har desuden et lokalopgør mod Spurs der venter i weekenden. Så vi går med en sejr til de toptændte grækere, som har vist snart mange gange at de sagtens kan slå englænderne.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Olympiacos – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet er fuldkommen flyvende i den græske Superliga, her indtager de 1.pladsen med et forspring på hele 16 point ned til nærmeste forfølger. Deres statistik for sæsonen lyder på 20-4-1 og en målscore på 61:12.

– Udeholdet fra Arsenal finder vi på en usædvanlig 10.plads i Premier League med en statistik på 11-5-11 og en målscore på 35:28.

– Marokkanske Youssef El-Arabi er knivspark i denne sæson, han står noteret for 18 ligakasser, og ligger helt i spids på topscorerlisten i den græske liga. I Europa League deler fem forskellige spillere topscorertitlen med 1 mål hver.

– Sidste sæsons varmeste Arsenal spiller, Aubameyang, er så småt begyndt at komme i gang med målscoringen igen. Han deler topscorerværdigheden i den hjemlige liga med Lacazette, de har begge lavet 9 mål. I Europa League deler Aubemeyang også topscorerværdigheden med tre andre Arsenal spillere.

– Siden 2009 har de to hold haft hele 10 indbyrdes opgør, og sejrene de to hold imellem fordeler sig helt ligeligt med 5 sejre til hver. 8 af de indbyrdes opgør har været i Champions League gruppespillet, hvor de i hver af de sæsoner har taget en sejr hver. Sidste sæson stod den på Europa League 1/16-finale, det endte endnu engang med en sejr til hver, men et overraskende videre avancement for Olympiacos.

Expected Goals: Olympiacos vs. Arsenal – de seneste tre kampe

Arsenal
Burnley – Arsenal (1-1) 1 – 2,65 xG
Leicester City – Arsenal (1-3) 0,48 – 2 xG
Arsenal – Benfica (3-2) 1,66 – 1,27 xG

Olympiacos
Olympiacos Piraeus – Lamia (3-0) 1,48 – 0,2 xG
Aris – Olympiacos Piraeus (1-1) 1,02 – 1,59 xG
Volos NFC – Olympiacos Piraeus (1-2) 0,33 – 0,91 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Olympiacos – Arsenal d. 11. marts 2021*

Skriv et svar