18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Officielt: Superligarettighederne deles af TV2 og Viaplay til 2030

Så er der endelig kommet styr på, hvem der skal sende Superligafodbold i TV. Rettighederne kommer fortsat til at være hos Viaplay, og fremadrettet kommer de også til at dele med TV2s kanaler.

Superliga rettighederne er faldet på plads imellem Divisionsforeningen, TV2 og Viaplay
Superligakampen mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF i Vejle mandag den 28. august 2023.

Forhandlingerne imellem Divisionsforeningen og de købende parter har endelig fået en konklusion.

Fra 2024 kommer TV2 og Viaplay til at dele Superligarettighederne imellem sig, og aftalen kommer til at løbe frem til sommeren 2030. Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

Kampene bliver fordelt i et 50/50-format, hvor TV2 og Viaplay vil skiftes til at vælge rundens første-, tredje- og femtevalg.

Det var dog ikke kun TV2 og Viaplay, der var med i disse forhandlinger. Også streamingtjenesten, DAZN, som er en stor udbyder i udlandet, var inde i billedet som en potentiel køber.

Ifølge Divisionsforeningen var DAZNs model var dog ikke noget, der ville være holdbart, da DAZN ikke ville stille økonomisk garanti til Superligaklubberne.

Udover rettighederne til Superligaen vil Viaplay ligeså stadig eje rettighederne til NordicBet Ligaen.

Skriv første kommentar

Skriv et svar