18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Odds eksperter ramte odds 9,00, 7,25 og 6,00

Odds eksperter ramte høje oddsDe fleste går nok og drømmer om at ramme de helt høje odds, og det gjorde vores odds eksperter i den grad noget ved i weekenden. Således blev odds 9,00, 7,25 og 6,00 ramt i løbet af lørdag og søndag, hvilket sikrede sidens brugere nogle rigtig flotte gevinster!

Odds ekspert ramte odds 9

Håndbold- og tenniseksperten Sutsko, der er en af de mest garvede eksperter på SpilXperten, lagde hårdt ud lørdag med at ramme odds 9,00 i håndboldkampen mellem Tatran Presov – Porto/Vitalis. I følge odds eksperten var gæsterne stærkt undervurderede, og det holdte da også stik, da de i en tæt kamp vandt 29-28 og sikrede odds 9,00 på det spilforslag. Samtidig indkasserede Sutsko en gevinst for et spil på Porto/Vitalis +4,5 mål til – i denne sammenhæng – mere beskedne odds 1,85.

Odds eksperter med flere pletskud

Søndag var turen så kommet til oddseksperten Dellas, der huserer på vores søsterside, Spelunivers. Her havde Dellas udset sig et rigtigt godt spil på Djurgården hjemme over Kopparbergs/Göteborg i kvindefodbold. Spillet gik på en sejr til hjemmeholdet til hele odds 7,25, så jublen var uden tvivl enorm, da Djurgården dybt inde i dommerens tillægstid scorede kampens eneste mål. Dermed var det høje odds i hus, og samtidig havde Dellas anbefalet et spil på 1X til odds 2,95 – der var altså dobbelt op på jubel pga. denne odds ekspert.

Til at runde weekendens flotte odds af ramte den nyudnævnte tennisekspert ‘wausa’ så odds 6,00 hos William Hill. Wausa havde nemlig forudset en sejr i første sæt på præcis 7-6 til Isner over Bogomolov, og så sluttede weekendens altså lige så godt, som den startede.

Få odds eksperters spilforslag på mobilen

Kunne du godt tænke dig at modtage nogle af disse eksperters spilforslag, så du ikke går glip af de høje odds? Så kan du komme i gang med at modtage spilforslagene direkte på mobilen, hvis du følger guiden her: Få odds eksperters spilforslag på SMS

Skriv et svar