18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – Brøndby: Odds og optakt den 14. marts 2021

<b>Dommer:</b> OB – Brøndby” title=”<b>Dommer:</b> OB – Brøndby” style=”float:right” class=”textparser-right” /> ’De Stribede fra Fyn’ skal have point på kontoen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at ende blandt de seks bedste i Superligaen. Drengene fra Vestegnen skal man dog ikke spøge med, de ville elske 3 point til at holde forspringet i spidsen af rækken. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 16:00. Se kampen på Dplay eller på Canal 9.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på OB – Brøndby

Oddsene indikerer at gæsterne fra Brøndby er favoritter til opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

OB – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion:: Nature Energi Park, Odense
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til OB – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det spidser til i kampen om top-6! Der er to kampe tilbage, og to point adskiller fem hold, som alle vil elske ikke, at skulle spille resten af sæsonen i et nedrykningsspil. Fynboerne indtager 7.pladsen, og der skal unægteligt point på kontoen i de to sidste kampe for at indfri målet om top-6. OB har siden genstarten på Superligaen, kørt med samme svingende stil, som alle de direkte konkurrenter til 6.pladsen. To sejre i syv kampe er ikke just imponerende, og netop holdenes manglende evne til at få sat en sejrsstime sammen har gjort kampen ekstremt tæt. OB har en stort set skadesfri trup, om end der har en del spillere tvivlsomme på det sidste. Midtugekampen imod FC Midtjylland kommer ikke til at få indflydelse her, for der blev roteret godt og grundigt fra Michelsen. De skal endnu engang sætte deres lid til deres solide fundament bagtil, for offensiven er ikke ligefrem sprudlende.

BIF vandt hånerettet i Storkøbenhavn i sidste uge med en vigtig sejr over rivalerne fra FCK. Med FC Midtjyllands nederlag til AGF, gjorde de 3 point at Brøndby igen har overtaget 1.pladsen i den bedste danske række. Brøndby har aldrig ramt den resultatmæssige krise man ville forvente de ville ramme, de fortsætter ufortrødent jagten på mesterskabet. Det er ikke altid lige smukt, men det er effektivt, og de er gode til også at hente de uskønne sejre. De har et godt tag på morgendagens modstander, hvor de har vundet i 10 af de seneste 16 møder.

OB:
Simon Okusun (Midtbane, Fast) – Skadet

Brøndby:
Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
Rezan Corlu (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Christensen – Laursen, Tverskov, Larsen, Skjelvik – Thrandarson, Thomasen, Drachmann – Sabbi, Jebali, Opondo

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe – Hermannsson, Maxsø, Jung – Mensah, Radosevic, Lindstrøm, Frendrup, Bjur – Uhre, Hedlund.

Odds-forslag: Uskøn sejr til Vestegnens stolthed

Der er vigtige point på spil søndag eftermiddag i Odense. Hjemmeholdet spiller for ikke at tilbringe resten af sæsonen i den nedre del af tabellen, og med kun to kampe tilbage til at sikre sig 6.pladsen, skal der bare point på kontoen. Udeholdet fra Brøndby har ikke tid til at slappe af, hvis de vil være danske mestre i denne sæson, der skal bare point på kontoen uge efter uge.

Hjemmeholdet er ikke noget let hold at vinde over, selvom sejrene har været få efter genstarten, har nederlagene været lige så få. De spiller ekstremt mange tætte kampe, men det er bekymrende for OB, at de i forårets første 9 kampe på tværs af turneringer hele fem gange ikke har formået at komme på måltavlen. Brøndby er solidt organiseret, og som et rigtig tophold er de gode til at snøre sækken. De har kun indkasseret 4 mål i forårets første 7 kampe. Det bliver helt sikkert tæt i Odense, men med OB’s offensive kvaler, kan vi ikke se andet end en Brøndby sejr her. Oddset på sejr til topholdet ser pænt ud, og de har igennem helt sæsonen vist at de har de fornødne kvaliteter til at afgøre tætte opgør som dette.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 21. runde i Superligaen

OB – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

– OB kæmper for at ende i den pæne del af rækken inden den bliver delt op, de indtager lige nu 7.pladsen i Superligaen med en statistik for sæsonen på 6-7-7 og en målscore på 23:25.

– Med en derbysejr i sidste weekend indtager Brøndby igen 1.pladsen i Superligaen, med en statistik på 13-2-5 og en målscore på 36:23.

– Skarpeste mand på Fyn i denne sæson har været Jebali, som står noteret for 5 ligamål.

– Der er godt gang i målscoringen hos Brøndbys offensive profiler, både Uhre og Lindstrøm står noteret for 9 ligamål.

– Den stod på Brøndby-dominans i sæsonens første indbyrdes møde, 3-0 til drengene fra Vestegnen efter 55 minutter, og så gjorde det ikke meget at OB fik et trøstemål i overtiden.

Expected Goals: Brøndby vs. FC København – de seneste tre kampe

OB
Midtjylland – OB (3-0) 2,44 – 0,98 xG
Vejle – OB (2-0) 1,01 – 0,64 xG
SønderjyskE – OB (0-0) 0,53 – 2,62 xG

Brøndby
Brøndby – FCK (2-1) 1,56 – 2,6 xG
Brøndby – Randers (0-0) 0,58 – 1,46 xG
FC Midtjylland – Brøndby (1-0) 0,98 – 1,83 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Optakt til og odds på OB - Brøndby d. 14. marts 2021*

Skriv et svar