18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nyt design og features på Spilxperten.com

Spilxperten.com er blevet opdateret med nyt design og nye features.

Den Sorte Boks

En ny og spændende tjeneste her på Spilxperten.com. Vi har samlet et skarpt team af professionelle gamblere fra hele Europa, som vil dele deres tips med vores brugere.

Den Sorte Boks adskiller sig fra de mange fiduser vores dygtige eksperter sprøjter ud på siden dagligt. Den Sorte Boks bliver nemlig en ren sms-service, og man vil ikke få en analyse med. Tipsene vil blive sendt direkte til mobilen. Fristen vil i nogle tilfælde være kort før kampstart, da det er i disse situationer, der kan dukke vitale informationer op som giver væddemål ekstra værdi. Der vil være stor variation i antallet af spil fra uge til uge. Nøgleordet for tjenesten er profit til brugerne, hvilket tipperne vil gøre det ypperligste for sker fra dag 1. Selvom vi naturligvis ikke kan udstikke garantier.

Hvorfor ingen analyser?

Dette skyldes ganske enkelt, at den information, der ligger bag tipsene, ikke ønskes bragt til offentligt skue. Det handler med andre ord om tillid til teamet bag ”Den Sorte Boks” som alle er nøje udvalgt af Spilxperten.com.

Hvordan melder jeg mig til?

Opret en brugerprofil på SpilXperten.com – hvis du ikke har en i forvejen. Sørg for at indtaste det mobilnummer du ønsker spillene sendt til. Og sørg altid for at have nok point på kontoen. Point kan købes via Dankort, Visa mm. eller Moneybookers.

SMS adviseringer

Fremover vil det desuden være muligt at modtage SMS adviseringer, når eksperter og boblere poster spil på Spilxperten.com. Da eksperttips fra Spilxperten.coms dygtige tippere kan være med til at påvirke markedspriserne, vil der samtidig blive introduceret en tidsforsinkelse på 10 minutter fra SMSerne bliver udsendt til abonnenterne til tipsene vil være tilgængelige på Spilxperten.com. Dette sker for at give SMS abonnenter mulighed for at købe deres spil til den højest mulige pris.

Guf på mobilos!

Vores populære ”gufmester” – Leandinho – som de fleste sikkert kender fra forum, hvor han flere gange om ugen præsenterer sine fiduser, har indvilliget i at servere sit ”guf” på mobilen for de brugere af SpilXperten.com, der måtte ønske dette. En del af det guf der udsendes på mobilen kan også forefindes i forum, mens andet vil være udelukkende på mobilen. Sidstnævnte vil typisk være spil med kort tid til kampstart, livespil eller gode spil som Leandinho ikke kan nå at skrive i forum af tidsmæssige årsager. Vil du have ”guf” på mobilos, så sæt point ind på din profil og tilmeld dig “Leandinho Guf”. Det koster 3 point pr. sms.

Tilmeld SMS services

For at tilmelde dig SMS adviseringer skal du oprette dig som bruger på Spilxperten.com – husk at indtaste dit telefonnummer. Når du er logget ind på Spixperten.com kan du under ”Min Profil” købe point og tilmelde dig de services du ønsker at abonnere på – Den Sorte Boks, Eksperttips, Leandinho Guf og Boblertips samt selvfølgelig e-mail servicen på Dagens Spil.

Opret bruger her
Køb point her
Tilmeld dig services her

God fornøjelse på Spilxperten.com

Skriv et svar