18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ny tennisekspert på SpilXperten.com

Odds Tennis www.spilxperten.comSpilXperten.com har fået en ny tennisekspert i form af ‘LaLeø’, der allerede har været i gang med at poste sit første spilforslag her på siden. Sammen med blandt andre formstærke mpandersen og MeyerT kommer han til at udgøre et stærkt team, der vil følge ketchersporten grundigt.

Den nye ekspert er til dagligt studerende, men det forhindrer ham ikke i at dyrke sin interesse for betting og tennis ved siden af studiet. Således følger han både ATP, WTA og Challenger tæt.

“Sporten er valgt ud fra både en generel interesse for sporten, men ligeledes fordi sporten har rigtigt meget at byde på rent bettingmæssigt. Der vil altid forekomme både overraskende gode og mildest talt elendige resultater, men hvis man har den rette viden og holder hovedet koldt, så kan man finde value på alle tre niveauer – challenger tour, ATP og WTA tour.” fortæller den nye ekspert, der nævner Dolgopolov og Grigor Dimitrov som favoritspillere, ligesom Roger Federer også har en stor stjerne.

Når jagten går ind på de gode spilforslag, trækker den nye ekspert på flere kontakter, ligesom databaser og instinktet kommer i brug.

“Jeg har et stort netværk, som jeg trækker utroligt mange oplysninger på. Derudover har jeg en række betalte services, som jeg ligeledes bruger til at hente oplysninger. Det vigtigste er dog at følge med på touren og altid følge sit eget instinkt. Jeg kender stort set alle de mandlige spillere på ATP- og Challenger-niveau, mens jeg også har et relativt godt kendskab til WTA Tour.” afslutter eksperten, hvis WTA- og ATP-spilforslag du kan finde her på siden.

Du kan abonnere på LaLeøs spilforslag via ‘min profil’, hvor du indsætter point og tilmelder dig de sms-adviseringer, du må have lyst til.

Bliv gratis medlem af SpilXperten: Opret ny SpilXperten-bruger

Skriv et svar