18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

“Ny” fodboldekspert i betalingspanelet

Higuain bliver betalingsekspert på SpilXpertenEksperten Higuain, der havde et fantastisk 2012, er blevet betalingsekspert her på SpilXperten.com. Dermed får betalingspanelet endnu et stærkt medlem, som tilmed fokuserer på fodbold, hvilket længe har været et ønske for netop betalingspanelet. Fodboldeksperten leverede sidste år et overskud på hele 264,53 units, og 2013 er ligeledes startet med profit. Her kan du læse mere om, hvordan du modtager Higuains spilforslag direkte på mobilen.

Fodbolden tilbage i betalingspanelet

I tidernes løb har der været dygtige folk i SpilXpertens betalingspanel på sportsgrene som bl.a. basketball, tennis og håndbold, men en fodboldekspert har faktisk været lidt af en mangelvare. Denne ekspert er dog fundet nu i form af Higuain, der har leveret det ene solide fodboldspil efter det andet. Det vil blive store ligaer som Premier League, Primera Division m.fl., som Higuain vil fokusere på, ligesom Superligaen og andre ligaer også kan komme i søgelyset.

Vil du modtage Higuains spilforslag? Klik her >>

Flotte tal for Higuain

Higuain havde et fantastisk 2012 med et overskud på 264,53 units, hvilket bragte det samlede overskud op på 303,21 units. Samtidig steg tilbagebetalingen til flotte 108,63 %, ligesom overskuddet allerede er blevet udbygget med yderligere fem units i 2013.

Se Higuains statistik og tidligere spilforslag her >>

Higuain udsender sine spil til din mobiltelefon

Som betalingsekspert udsender Higuain kun sine spilforslag til abonnenter via mobilen, så der tikker en SMS med ind med spillet i samme øjeblikket, at Higuain sender det ud. Hvis du kunne tænke dig at modtage Higuains fodboldfiduser, skal du følge guiden, som vi linker til lige nedenfor.

Guide: Sådan modtager du spilforslag via SMS >>

Skriv et svar