18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ny ekspert ramte 13 rigtige til en 1 mio.

1Transfervinduet er ganske vist lukket, men alligevel er det lykkedes os at hente noget af en forstærkning ind til holdet. Benjamin Leander, der blandt andet er manden bag de populære Leanders Luringer og vært på podcasten Mediano, er nemlig tilbage som ekspert her på siden. Og man må sige, det en ekspert i form, der kommer ind: I weekenden ramte han nemlig 13 rigtige til én million.

Leanders Luringer gør “comeback”

Du kender nok allerede Leanders spilforslag fra hans populære Twitter-profil, Kanalsport og rent faktisk også for mange år tilbage her på siden.

Som læser kan du nu glæde dig til Leanders tips her på SpilXperten.com fra både obskure og mindre obskure ligaer, hvad end det er på baggrund af teamnews, som markedet ikke har opfanget, eller udtræk fra den voldsomme statistikbank, eksperten efterhånden har bygget.

Du kan se Leanders fremtidige tips her.

Alle spilforslag er gratis for brugerne af SpilXperten.com – og du finder dem ikke andre steder.

Tilbage med manér: Ramte 13 rigtige i Tips

Vores nye ekspert er kommet glimrende fra land med to spilforslag og et fint plus, men det står ikke helt mål med weekendens bedrift. Her “klonkede” han nemlig 13 rigtige hos Danske Spil. Og som ene mand med de rigtige tegn hele vejen ned på kuponen, udløste det 1.000.000 kr. i gevinst.

De 13 rigtige var allerede i hus før slutfløjtet i Inter – Milan, men da Icardi steg til vejrs i 92. minut og scorede sejrsmålet for Inter, blev det til den helt store jackpot.

1

Skriv et svar