18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ny basketball-ekspert i boblerpanelet

Odds basketball www.spilxperten.comSpilXperten.com har tilknyttet en ny person til boblerpanelet, hvor boblerne kan bane deres vej til ekspertpanelet over tid. Endnu en gang er der tale en NBA-gal bobler, som vil poste spilforslag til de sene nattetimer fra basketballs forunderlige univers.

Den nye bobler skriver analyser under aliasset jank1, hvor der indtil videre er blevet postet 14 analyser. Jank1 er nemlig ikke helt ny her på siden, da der i den seneste uges er kommet spilforslag ind fra bobleren i panelet. Dermed kan man også konstatere, at NBA-eksperten har fået en fin start her på siden med et solidt plus på bundlinjen. Søndag aften blev det blandet andet til et flot spil på Rajon Rondo i kampen mellem Boston Celtics og Cleveland Cavaliers, hvor Rondo i den grad gjorde sit for at hjælpe Boston Celtics til sejr. Han gjorde tilmed så meget, at spreadet på point, assists og rebounds blev klaret med en markant margin.

Der er altså masser af basketball at komme efter i boblerpanelet, hvor ikke kun jank1 poster spilforslag fra verdens bedste basketball-liga. Generelt har vinteren og foråret 2010 været glimrende for boblerpanelet, hvor ni ud af 13 aspiranter har leveret overskud indtil videre.

Kunne du tænke dig at komme til at poste spilforslag om NBA eller andre sportsgrene her på SpilXperten.com, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@spilxperten.com med en præsentation af dig selv samt et spilforslag, som du selv har skrevet.

Skriv et svar