18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NordicBet søger LiveScore medarbejder!

Er du interesseret i fodbold?

Og har du et stort netværk af kontakter i dansk seriefodbold?

Så er dette job noget for dig!

NordicBet søger en ansvarlig for et nyt LiveScore-projekt i Danmark.

I jobbet indgår at bygge og oppretholde et kontaktnet af personer, som via SMS giver live resultatodateringar på dansk lokalfodbold till vores database. LiveScore-projektet kommer til at dække Danmarksserien Pulje 1 og 2, Kvalrække 1 – 2- 3, Fynsserien, Jyllandsserien Pulje 1 og 2, Københavnsserien og Sjællandsserien.

Øvrige arbeidsopgaver indebærer kvalitetssikring, opfølgning på kontaktpersoners arbejde og jævnlig rapportering af projektstatus.

Hvilke egenskaber kræver jobbet?

Først og fremmest en brændende interesse i dansk fodbold. Desuden er godt kendskab til hold og spillere i lavere rækker et plus. Desuden skal du have ordenssans og være initiativrig, serviceminded og resultatorienteret.

Hvordan bliver du ansat?

Jobbet er en freelancestilling på halv tid. Du kommer til at planlægge dit arbejde og arbejdstid selv og arbejdet foregår først og fremmest hjemmefra via telefon og email.

Du finder mere information om vores firma på NordicBets site www.nordicbet.com

Lyder dette interessant, så send en ansøgning og CV senest den 2. december 2007 til Live Product Manager Eric Johagen: eric@nordicbet.com

Har du spørgsmål til jobbet kan du også kontakte Eric Johagen på eric@nordicbet.com eller tlf.+372 529 26 11

Angiv ”LiveScore medarbejder” i emnefeltet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Team NordicBet

Skriv et svar