18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NordicBet i unikt samarbejde med Celtic FC

Alle fans af den skotske fodboldklub Celtic FC får nu deres helt eget spillesite www.celticfcbet.com. Nordic Gaming Ltd – som allerede driver spillefirmaerne NordicBet og TrioBet – har skrevet kontrakt med den skotske topklub Celtic FC om at drive klubbens første officielle online spillesite.

Celticfcbet.com lanceres officielt i dag og tilbyder fra start spil på sport og poker. Flere spilprodukter tilføjes fremover.

Udvalget af odds på Celtic vil naturligvis være enormt efter ønske fra klubbens fans, og målgruppen er naturligvis i første række netop Celtic fans over hele verden.

– Dette er en fantastisk udfordring, og vi er stolte af den tillid Celtic har vist os, siger Lars Söderlund, Business Development Officer hos Nordic Gaming Ltd.

– Vi har igangsat en helt ny måde at angribe markeder på og nå nye kunder. Vi har teknikken og erfaringen med at drive et spillesite, så på denne måde kan vi hjælpe idrætsklubber med at forstærke deres varemærke og skabe ekstra indtægter. Celtic-samarbejdet er bare begyndelsen, tilføjer han.

Også Kenny MacLeod, Business Development Manager hos Celtic FC er glad for samarbejdet.

– Det er med store forhåbninger, at vi går ind i samarbejdet med Nordic Gaming Ltd. Vi vil først og fremmest give vores fans et spillesite, som de kan identificere sig med og føle sig trygge hos. Samtidig håber vi, at de vil opleve at det giver ekstra værdi at spille på celticfcbet.com end andre steder.

Skriv et svar