18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NordicBet fejrer 5 års fødselsdag

Torsdag den 8. Februar har den norske spiludbyder NordicBet fem års fødselsdag og det fejres naturligvis med en masse forskellige spændende tilbud til NordicBets kunder. Der vil være spændende tilbud både i poker, casino og odds sektionen på NordicBet i hele uge 6.
NordicBet blev helt nøjagtigt søsat 8. Februar 2002 og bag selskabet stod norske Jan Svendsen, der altid har været en institution i spilbranchen.

NordicBets fokus var skandinaviske kunder og at blive kendt for at have et stort spiludbud på skandinavisk og internationalt idræt samt events. Også i Danmark har kunderne taget NordicBet til sig – i Danmark har NordicBet otte-doblet antallet af kunder på blot 2 1/2 år. Dette fejres med en række tilbud:100% reload bonus – i perioden 5.-11. Februar tilbyder vi alle NordicBets pokerspillere 100% i reload bonus.

Champions League finalen – lav et Livespil på Arsenal-Wigan i Premier League og du er med i lodtrækningen om en rejse for to personer til Champions League finalen. For at deltage i lodtrækningen skal man placere et spil for mindst 2 Euro(20 SEK/NOK/DKK, $2.6). Præmien består af: Fly til Athen, tur/retur. Champions League finalen spiles 23. maj. Flytider fastsættes senere. Mulig afrejse fra enten Stockholm, Helsinki, Oslo eller København. To nætter på hotel(i delt dobbeltværelse) To billetter til Champions League finalen 23. maj. Transfers i Athen. Se de mange tilbud hos NordicBet

Skriv et svar