18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NHL odds: Så starter sæsonen – vi har eksperterne

NHL odds fra Parise og Aaes89Natten til fredag er det igen tid til, at verdens bedste ishockeyliga går i gang. 30 hold skal kæmpe om Stanley Cup-trofæet i løbet af 82 hæsblæsende grundspilsrunder og et intensivt slutspil, og dermed bliver der tid og mulighed for at finde en lang række favorable NHL odds. Er du ikke selv en ørn til NHL, har vi to dygtige eksperter på den front i form af ‘Parise’ og ‘Aaes89’.

NHL odds: Sæsonen starter fredag

Der nærmer sig så småt fire måneder siden, at NHL-sæsonen 2010/2011 sluttede med Stanley Cup-trofæet til Boston Bruins efter en dramatisk finaleserie mod Vancouver Canucks. Nu er ventetiden dog endelig ovre, og det glæder uden tvivl vores NHL-eksperter ‘Parise’ og ‘Aaes89’. De har nemlig deres ekspertise indenfor NHL, og med en tilbagebetaling på 108 % for ‘Parise’ og 116 for ‘Aaes89’ skulle der være grundlag for nogle gode og gennemarbejdede spilforslag fra NHL-eksperterne.

NHL odds: De første kampe spilles i Europa

Natten til fredag åbner NHL-sæsonen 2011/2012 med kampene Boston – Philadelphia, Toronto – Montreal og Vancouver – Pittsburgh. Disse kampe åbner sæsonen i Nordamerika, men fredag og lørdag aften er der action i Europa med regulære NHL-kampe, da Buffalo, Anaheim, Los Angeles og New York Rangers tørner sammen i Stockholm og Helsinki. Du har altså mulighed for at se sæsonens første NHL-kampe på lidt mere menneskelige tidspunkter end normalt, når der spilles på den anden side af Atlanten.

Modtag NHL odds fra NHL eksperter

Du kan få disse to NHL eksperters odds og spilforslag direkte på mobilen. Det eneste, du skal gøre, er at have en gratis brugerprofil her på SpilXperten. Denne indsætter du efterfølgende point på, men ved du ikke, hvordan du gør det, kan du følge guiden her: Indsæt point på din SpilXperten-konto

Har du ikke en bruger på SpilXperten.com, kan du få en gratis her og følge instrukserne via linket ovenfor bagefter: Få gratis brugerprofil på SpilXperten

Skriv et svar