18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NHL-ekspert er flyvende – har ramt ti i træk

NHL fiduser fra PariseJulen er normalt en dyr tid, men har du fulgt NHL fiduserne fra eksperten Parise på det seneste, så har du haft råd til ekstra store julegaver eller en god mønt til januar-udsalget. Parise har nemlig ramt ti spilforslag i træk nu, og det er sket med rigtig flotte odds på store markeder.

Ti rigtige NHL fiduser i træk

NHL-eksperten Parise har været intet mindre end flyvende på det seneste, hvor den danske NHL-fanatiker ikke har kunnet ramme forkert. Således har Parise ramt 10 ud af de 10 sidste spilforslag, så har du fulgt NHL-eksperten på det seneste, har du fået en gevaldig økonomi gevinst her i december. Det laveste odds, som Parise har foreslået, er 1,91, og med gevinster op til odds 2,75, er der god grund til at juble over Parises flotte resultater i de sidste to uger.

112 % i tilbagebetaling på NHL

Parise er NHL-ekspert helt ind til benet, da han på trods af tidsforskellene følger NHL intensivt, når de fleste andre ligger og sover. Derfor får du NHL fiduser fra en person, der virkelig ved, hvad han laver. Det kan man da også tydeligt se på Parises tilbagebetaling efter 188 spilforslag, som viser 112,12 %. Det må i den grad siges at være imponerende, når der er tale om spilforslag fra verdens største ishockeyliga.

Modtag Parises NHL fiduser

Parise udsender kun sine spilforslag via SMS, hvilket vil sige, at du skal have en mobiltelefon, hvis du vil have spilfiduserne fra den brandvarme NHL-ekspert. Du modtager SMS’erne på følgende måde:

1. Opret en brugerprofil gratis på SpilXperten: Få din brugerprofil nu

2. Følg guiden til modtagelse af spilforslag via SMS her: Modtag spilforslag via SMS

3. Når du har fulgt instruktionerne i guiden, modtager du en SMS med alle relevante informationer, næste gang Parise har en fidus fra NHL.

SMS spilforslag fra Parise

Skriv et svar