18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NFL week 4

Spilxpertens NFL ekspert Jørgen Bach giver nedenfor sit bud på NFLs 4. spillerunde. Jørgen er researcher på NFL for TV2 – ham Elming og Bøjgaard, har i øret under udsendelserne – og er aktiv spiller for DM favoritterne Avedøre Monarchs. Her er Jørgens kommentarer:

NFL week 4

Sidste uge var præget af flere overraskende resultater. Jeg gik 4 – 4 med mine tips i sidste uge. På papiret ikke prangende, men er ganske tilfreds eftersom det var på nogle meget risikable spil. Sidste uges tips var i høj grad valgt på baggrund af kampe, hvor odd’sene, efter min vurdering, var for gode til ikke at spille på. Det samme gør sig gældende i denne uge, men med knap så risikable tips.

Philadelphia Eagles @ New York GiantsUmiddelbart ligner Eagles uge 4s største gave. Eagles så ringe ud i de to første uger, men eksploderede så i sidste uge, hvor QB McNabb endeligt spillede på sit sædvanlige høje niveau. Jeg forventer at Eagles fortsætter hvor de slap, og mod et skadesramt Giants hold, så burde Eagles få en komfortabel sejr, selvom bookmakerne tror at kampen bliver forholdsvis tæt. Eagles lige på.

Pittsburgh Steelers @ Arizona CardinalsArizona for 4. uge i træk. Hvorfor? Fordi de er undervurderet af bookmakerne. Steelers smadrede i sidste uge Cardinals divisionrivaler 49’ers, og burde også slå Cardinals. MEN Cardinals er på hjemmebane, er bedre end 49’ers og har 3/4 af Pittsburgh gamle trænerstab, som forlod Steelers efter deres jagt på en ny træner udviklede sig til en farce. Det gør, at kampen bliver tæt, ligesom alle Cardinals kampe har været indtil videre. Cardinals med handikap (+5,5).

Seattle Seahawks @ San Francisco 49’ersVi bliver i NFC West, hvor jeg mener at 49’ers i modsætning til Cardinals er overvurderede af bookmakerne. Deres forsvar er ikke helt så godt som først antaget, men dog stadigt godt. Til gengæld spiller deres angreb elendigt. QB Alex Smith har virkeligt været dårlig og er nu uden sin bedste receiver – TE Vernon Davis. Det gør angrebet 1-dimensionelt, og Frank Gore bliver for let at stoppe. Seattle lige på.

Houston Texans @ Atlanta Falcons
QB Matt Schaub besøger sin gamle klub, hvor han sad på bænken i 3 år bagved Michael Vick. Vick er nu i fængsel, og Joey Harrington er starter. Det ringe Atlanta-hold spillede sig voldsomt op i sidste uge, men imod deres ærkerivaler fra Panthers, hvor de altid spiller i et højere gear. I denne uge er det hverdag igen, og Houston ser bare ud til at være en noget bedre hold end Falcons. Houston Texans lige på.

Green Bay Packers @ Minnesota VikingsÆrkerivalopgør, hvor Brett Favre kan blive den QB med flest Touchdowns i historien. Intet hold ønsker mere end Vikings at Farve IKKE får rekorden imod dem, og Vikings er det hold, som Favre har tabt flest kampe imod i sin karriere. Det ændrer dog ikke det faktum, at Packers er et bedre hold, og Vikings er et dårligt hold. Packers lige på

Endeligt to lidt mere risky tips.

Oakland Raiders @ Miami Dolphins
To dårlige hold mødes. På papiret er Miami svage favoritter. Raiders har været med i alle deres kampe. mens Dolphins har fået nogle forholdsvis store nederlag. Alligevel er Miami kæmpefavoritter. Oakland er underdog, men har et fremragende odds imod sig. En chance, men Oakland lige på.

Chicago Bears @ Detroit Lions
En workover for Bears. Ja, det var det. Men så begyndte Lions at spille godt, Bears fik skader på deres forsvar, og de blev nødt til at indsætte deres back-up QB, fordi Rex Grossman har spillet elendigt. Alt i denne kamp kommer an på hvordan den nye QB Brian Griese spiller. kan han løfte holdet eller ej. Men med et godt odds på Lions, er jeg villig til at tage en chance på, at Griese ikke spiller bedere end Grossman gjorde. Han har nemlig heller ikke noget hjælp fra den nye RB Cedric Benson. Lions lige på.

Skriv et svar