18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NFL week 2

Spilxpertens NFL ekspert Jørgen Bach giver nedenfor sit bud på den anden spillerunde i årets NFL. Jørgen er researcher på NFL for TV2 – ham Elming og Bøjgaard, har i øret under udsendelserne – og er aktiv spiller for DM favoritterne Avedøre Monarchs. Her er Jørgens kommentarer:

Første runde af NFL skuffede ikke, og havde som sædvanligt nogle kæmpe overraskelser. Jeg forstår stadigt intet af, hvordan Eagles kunne tabe til Packers, og de to holds indsats i denne uge bliver interessant at følge, fordi det forhåbentligt kan fortælle lidt mere om deres reelle styrkeforhold. Patriots og Colts så utrolig stærke ud, mens Chargers hang lidt i bremsen imod Bears, som langt fra imponerede.

Minnesota Vikings @ Detroit Lions
Detroit vandt over et elendigt Oakland-hold, mens Minnesota vandt over et elendigt Falcons-hold i sidste uge. Det er et godt Lions angreb imod et godt Minnesota forsvar, og et dårligt Vikings angreb imod et dårligt Detroit forsvar. Men Lions har de klart bedste match-ups, idet deres receivere burde kunne dominere Vikings forsvaret, hvis styrke er imod løbespillet. Samtidigt har Vikings ingen klasse receivere til at udfordre Lions svage kasteforsvar. Lions burde være klart det bedste hold, selvom kampen på papiret er tæt.

Seattle Seahawks @ Arizona Cardinals
Som jeg nævnte i sidste uge, så er Cardinals meget overraskende et af de bedste hold i hele NFL imod hold fra deres egen division. Den primære grund til det er at Cardinals mere end noget andet NFC hold kan matche det stærke Seattle-hold, som ellers har styret NFC West totalt over de sidste år. Cardinals smed selv kampen imod 49’ers væk i sidste uge. Det gør de ikke igen imod ærkerivalerne Seattle. Cardinals har en virkelig god chance imod Seahawks.

San Francisco 49’ers @ St. Louis Rams
Vi bliver i samme division og kigger på oprøret mellem 49’ers og Rams. 49’ers vandt (heldigt) over Cardinals, mens Rams fik klø af Panthers i uge 1. Ikke nok med at Rams tabte, så er de også uden deres All-Pro LT Orlando Pace og CB Tye Hill. Et gigantisk slag for Rams, mens 49’ers har momentum efter at have kommet ud med en sejr i uge 1. Den forskellige retning, som de to hold har, kan betyde at 49’ers slår Rams, selvom Rams er favoritter.

New York Jets @ Baltimore Ravens
Jets QB Chad Pennington er ude med en skade, hvilket rent odd-mæssigt har gjort en tæt kamp til en meget ulige kamp. Back-up QB Kellen Clemens er den på papiret 4. bedste af den helt suveræne QB Class fra 2006, som bl.a. inkluderer Vince Young og Matt Leinart. Rygterne vil vide, at Clemens var milimeter fra at slå Pennington af sidste år og i år, og spørgsmålet er hvor stort et slag en ny QB er for Jets. Ravens er stadig favoritter, men 10 points favoritter? No Way!

Green Bay Packers @ New York Giants
Giants fik nærmest det halve hold skadet i spilleuge 1, mens Packers overraskende slog et stærkt Eagles hold. Alle indikationer tyder på at QB Eli Manning ikke spiller på søndag, og Giants har ingen kvalificeret back-up. Jeg forstår det simpelthen ikke. Uden en QB er Giants stadig klare favoritter ifølge bookmakerne. Jeg mener at det burde være modsat – forudsat at Manning ikke bliver klar.

Indianapolis Colts @ Tennessee Titans
Den sidste kamp, at jeg vil nævne i denne uge er en voldsom outsider. De forsvarende mestre fra Colts havde sidste år i gigantisk hul i deres løbeforsvar, som de på papiret ikke har fået lappet – specielt efter de mister defensive tackle Anthony McFarland for året. De gjorde det dog godt i første uge imod Saints, men kan de vise ligeså gode takter i denne uge, når de skal op imod NFLs bedste løbeangreb? Jeg tvivler, og tror at Titans vil løbe hen over Colts. Spørgsmålet er om det er nok til at vinde kampen. Men et godt gamble.

Skriv et svar