18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NFL week 1

Spilxpertens NFL ekspert Jørgen Bach giver nedenfor sit bud på den første spillerunde af årets NFL. Jørgen er researcher på NFL for TV2 – ham Elming og Bøjgaard, har i øret under udsendelserne – og er aktiv spiller for DM favoritterne Avedøre Monarchs. Her er Jørgens kommentarer:

Der er en række interessante Match-Ups i uge 1. Kendetegnende for denne uges kampe er at faktisk alle kampe er mellem jævnbyrdige modstandere. Gode hold spiller imod gode hold, og dårlige imod dårlige hold. Et par kampe har et interessant twist.

Detroit Lions @ Oakland Raiders
De to dårligste hold i sidste sæson møder hinanden i årets første spilleuge. Det er bare to hold i forskellig retning. Lions er kraftigt forbedret i forhold til sidste år. Oakland har ikke rigtigt fået nogen forstærkninger, og har stadig deres fremtidige Quarterback DeMarcus Russell siddende på bænken. Fordi man ikke kan blive enige om en kontrakt. Lions burde være det bedre hold, selvom Raiders er favoritter.

Kansas City Chiefs @ Houston Texans
Igen et opgør mellem to hold i den tunge ende af ligaen. Trent Green er væk som QB i Chiefs, hvilket mange tror sender Chiefs ned i bunden af tabellen. Man glemmer bare at Huard var fremragende som starter mens Green var skadet, hvor han vandt 5 af de 7 kampe. Samtidigt så er Larry Johnson også tilbage efter en kontrakt uoverensstemmelse. Chiefs er stadig bedre end Texans.

Philadelphia Eagles @ Green Bay Packers
Eagles har set suveræne ud i pre-season, og Packers har absolut intet gjort for at forstærke holdet. QB Bret Favre er der stadigt, men han har normalt store problemer imod Jim Johnson aggressive forsvar. Forvent at Packers bliver blæst af banen, selvom kampen på papiret burde være tæt.

Chicago Bears @ San Diego Chargers
Det bedste hold i NFC sidste år besøger det bedste hold i AFC sidste år. Det er i NFLs historie kun sket 2 gange tidligere at de to bedste hold fra sidste sæson møder hinanden i Uge 1 af sæsonen. Statistikken siger at hjemmeholdet vinder (Chicago vandt i ’89, og San Francisco i ’93) Forvent det samme igen i år. Chargers er et bedre hold end Chicago – specielt nu, hvor Bears er uden RB Thomas Jones.

Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals
Formentligt kampen om 1. pladsen i AFC North starter allerede i uge 1. Baltimore vandt suverænt divisionen sidste år, men har mistet mange spillere, fordi de havde problemer med lønloftet. Bengals’ fantastiske angreb er intakt men de har flere svage positioner i forsvaret. På papiret burde Baltimore være favoritter, men Bengals er på hjemmebane og har en imponerende tag på Ravens. Bengals har vundet 4 af de sidste 5 kampe imod Ravens.

Arizona Cardinals @ San Francisco 49’ers
To unge up- and coming hold, som begge har et stærkt angreb og et forsvar med nogle spørgsmålstegn. 49’ers er svage favoritter på hjemmebanen, men meget interessant så er Cardinals et af de bedste hold i hele NFL, når det kommer til kampe indenfor egen division. Det er gået ud over 49’ers, for Cardinals har vundet 4 i streg over divisionsrvalerne fra 49’ers.

Skriv et svar