18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NFL-sæsonen venter lige om hjørnet

NFL optakt til 2011/2012 på www.spilxperten.comDer har været drama i løbet af sommeren, hvor både NBA og NFL har været truet af lockout. Mens der stadig arbejdes på at undgå en lockout i NBA, har spillere, ejere og organisationen bag NFL fundet fælles fodslag så en ny sæson er på plads. Det betyder, at du igen fra fredag d. 9. september kan følge actionfyldte og spændende NFL-kampe på TV 2 Sport og TV 3+. Samtidig får du gode NFL oddsforslag fra Jørgen Bach, som er researcher for TV 2 Sport, her på SpilXperten til hver runde.

Netop amerikansk fodbold er blevet utrolig populært herhjemme både som sportsgren og som muligt at oddse på, hvorfor vi er rigtig glade for, at Jørgen Bach igen i år vil komme med NFL spilforslag hver weekenden. Inden sæsonstarten vil der også komme en NFL optakt fra Jørgen Bach, som du kan få en lille smagsprøve på nedenfor.

“NFL blev ramt af en overenskomstkonflikt, da holdejerne i marts ‘lockoutede’ spillerne. De to sider har forhandlet hele sommeren, og aftalen kom i hus blot fire dage før de første hold gik i træningslejr. Det er godt for NFL ,at aftalen endelig blev opnået, og de næste 10 års sæsoner er sikret, men desværre er det ikke uden problemer at aftalen kom så sent på plads. Konflikten betød allerede sidste år, at alle spillere, hvis første kontrakt i NFL udløb, blev låst til klubben i endnu et år, og da holdene så lockoutede spillerne, så blev de samme spillere ramt igen samt alle spillere, hvis kontrakt udløb i år. Med lockouten annullerede ejerne alle regler, og spillerne blev hverken løst af deres kontrakt eller havde mulighed for at skrive under med et nyt hold. Det har betydet for holdene, at de havde 4-5 dage til at få styr på 1 1/2 års transfervindue, hvilket naturligvis er en umulig opgave. De største stjerner fik hurtigt en kontrakt, men en stor gruppe spillere står stadig uden kontrakt, da holdene er tvunget til at gå i træningslejr uden at have deres hold på plads. Holdene ændrer derfor stadig i stor stil på deres spillertrup, og det kræver 2-3 uger mere før man kan danne sig et helt korrekt billede af holdene.”

Skal du have lidt ekstra at spille bet365 for, så benyt dig af Bet365s 100 % velkomstbonus op til 1000 DKK via logoet!

Skriv et svar