18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

NFL-bobler bliver til ekspert

Odds NFL www.spilxperten.comGrundspillet i denne sæsons udgave af NFL nærmer sig efterhånden sin afslutning, inden der spilles om ‘wild cards’ og slutspillet efterfølgende skydes i gang. Det kan for alvor mærkes her på SpilXperten.com, hvor NFL-snakken kører for fulde omdrejninger. Det skyldes bl.a. bobleren Bosse30, der nu kan kalde sig for ekspert.

Bosse30 blev præsenteret i SpilXpertens boblerpanel i midten af november, og siden da er det gået stærkt. Den flittige NFL-tipper producerede således 48 spilforslag om NFL, inden han halvanden måned senere blev opgraderet til ekspert. Pladsen i ekspertpanelet sikrede Bosse30 takket være nogle rigtig solide analyser, som samtidig blev blevet fulgt til dørs af en foreløbig tilbagebetalingsprocent på 114,27.

Dermed kan SpilXperten.com byde på endnu mere ‘US Sport’ i ekspertpanelet, hvor det for tiden også kan betale sig at holde ekstra godt øje med cbll, der virkelig sætter skarpt på college football. Er man udelukkende til NFL, går man dog heller ikke forgæves. Således er der masser af NFL-snak i forum, ligesom du i boblerpanelet fortsat kan finde NFL tips og odds fra andre af vores talentfulde aspiranter. Sidst – men bestemt ikke mindst – har vi også researcheren fra TV 2 Sport, Jørgen Bach, der hver uge kommer med sine bud på de bedste tips og odds til NFL i en optakt.

Få Bosse30s NFL odds og tips direkte på mobiltelefonen

1. Opret en gratis brugerprofil / log ind her: Opret ny bruger / log ind her

2. Log ind med dit brugernavn og password og vælg ‘Min profil’. Under ‘Min profil’ indtaster du dit telefonnummer sammen med landekoden og trykker ‘gem’.

3. Følg indbetalingsinstruktionerne til højre, hvor du kan indsætte point på din SpilXperten.com-konto med Moneybookers og kreditkort.

4. Når du har indsat point, scroller du længere ned på din profilside. Her finder du en liste med eksperterne, som du kan abonnere på. Herefter sætter du et flueben ud for Bosse30 og de andre eksperter, du måtte ønske at abonnere på.

5. Du trykker nu “gem” og er klar til modtage sms-forslagene direkte på mobilen.

Skriv et svar