18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle – Aston Villa: Odds og optakt d. 12. marts 2021

<b>Dommer:</b>Newcastle – Aston Villa” title=”<b>Dommer:</b>Newcastle – Aston Villa” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Newcastle leder desperat efter point for at sikre redning i bunden af Premier League, mens Aston Villa glider længere og længere væk fra de europæiske pladser. Hvis gæsterne vil i nærheden af Europa-pladserne igen, skal de sætte en slutspurt ind meget snart. Begge hold har fravær og tvivl om flere nøglespillere. Hvem kan mon bedst løse sådan et hovedbrud? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Newcastle – Aston Villa. Der er kampstart fredag d. 12. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Newcastle – Aston Villa

Oddsene viser, at vi kan forvente et lige opgør fredag aften. Med en svag overvægt til gæsterne, som altså må påtage sig favoritværdigheden.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Newcastle – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion:: St. James’ Park, Newcastle
Vejret: 4° og frisk vind

Optakt til Newcastle – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ligner sådan en sæson, der risikerer at blive alt, alt for spændende for Newcastle. Efter forholdsvis fornuftige 13. pladser de seneste 2 sæsoner ligger de nu på 16. pladsen bare 2 nøk over nedrykningszonen, og de har bare 1 enkelt point ned til Fulham under stregen, og Fulham ser ud til at være i markant bedre form. Newcastle har ikke vundet de seneste 4 kampe, hvor de blot har hentet 2 point.

Til dette opgør er den offensive trio, Miguel Almiron, Allan Saint-Maximin og topscorer Callum Wilson, meldt ude med skader. For et hold, som scorer 1 mål pr. kamp, er det voldsomt at mangle de 3 af de mest kreative og målfarlige spillere. Det kan sagtens sætte sit præg på opgøret. Newcastle kan glæde sig over en stærk hjemmestatistik mod netop Aston Villa, som ikke har vundet de seneste 12 gange, de har spillet på St. James’ Park. Og de seneste 2 hjemmekampe i årets Premier League har Newcastle ikke tabt via 3-2 mod Southampton og 1-1 mod Wolves.

Kampprogrammet ser ikke just indbydende ud for Newcastle, som med 11 runder igen mangler at møde en stribe af holdene fra øverst i tabellen. Hvis ikke de 2 afsluttende runder med opgør mod Fulham og Sheffield United skal blive til rene neglebidere, skal Newcastle hente point i opgør som dette.

For Aston Villa er ikke i god form. De seneste 5 kampe har givet 1 sejr og 2 uafgjorte, mens de har tabt til Sheffield United og Leicester. Afstanden til europæiske pladser vokser og til dette opgør er der tvivl om de 3 fodermestre, Jack Grealish, Bertrand Traore og Anwar El Ghazi, som normalt ligger bag topscorer Ollie Watkins og serverer bolde til ham. Er de alle 3 ude, vil det påvirke offensiven hos gæsterne markant. Og desværre nok i negativ forstand, hvilket de slet ikke har brug for efter bare 2 scoringer i de seneste 5 kampe. De kan måske i det mindste glæde sig over, at de har ligaens næstbedste forsvar på udebane. De har bare lukket 11 mål ind i 14 udekampe. Og apropos 14; så mange gange har Aston Villa holdt målet rent i sæsonen indtil nu. 8 gange på udebane. Dét kan de finde ud af.

Newcastle:
Fabian Schäer (Forsvar, Fast) – Skadet
Miguel Almiron (Midtbane, Fast) – Skadet
Allan Saint-Maximin (Kant, Fast) – Skadet
Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Aston Villa:
Korey Hause (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Matty Cash (Back, Fast) – Skadet
Morgan Sanson (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom
Bertrand Isidore Traore (Kant, Fast) – Tvivlsom
Anwar El Ghazi (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Wesley (Angreb, Reserve) – Skadet

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Lascelles, Clark, Dummett; Hendrick, Shelvey, Hayden; Willock; Joelinton, Fraser.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Elmohamady, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz; Traore, Barkley, Trezeguet; Watkins.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Det ligner en tæt kamp med få mål

Newcastle har brug for alle de point, de kan samle sammen. Bundkampen bliver benhård, barsk og nådesløs. I søndags spillede Newcastle 0-0 mod West Bromwich, og dermed holdt de afstanden til dem. Men når de ikke engang vinder mod holdene under stregen, kan det være svært at se, hvor sejre skal komme fra. Dette opgør ville klart være et oplagt bud, men med 3 offensive nøglespillere ude ser opgaven ekstra vanskelig ud.

For gæsterne gælder nogenlunde det samme. De har vundet halvdelen af deres udekampe i denne sæson og kun tilladt 11 scoringer mod i 14 kampe. Og altså holdt nullet i 8 af dem. Imponerende. Men de ligner et hold, der er lidt nede på batteri og trænger til en uge eller 2 i opladeren. Måske er der endda en smule selvtilfredshed med den flotte sæson allerede, og nu hvor de europæiske pladser er forduftet i horisonten, kan de mangle lige den allersidste bidske motivation?

Det peger mod, at begge mandskaber vil være tilfredse med et opgør, hvor de kan gå fra banen uden nederlag. Newcastle vil lægge et point til saldoen i bundstriden – og i næste runde har de en endnu vigtigere kamp mod de direkte konkurrenter i bunden fra Brighton – og kan måske bygge lidt selvtillid, hvis de for tredje kamp i træk undgår nederlag. Aston Villa kan omvendt lægge et point mere til bunke og komme et skridt nærmere en sæson, hvor de slutter i bedste halvdel af rækken. Et kæmpe fremskridt efter sidste sæsons 17. plads og nedrykningsfare. Anbefalingen herfra bliver, at de 2 mandskaber deles om pointene, og det vil de endda være tilfredse med begge 2.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Newcastle – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

– Newcastle er nummer 16 i stillingen med 27 point efter 27 runder.

– Statistikken for hjemmeholdet er 7-6-14 og målscoren 27:44. På hjemmebane er det 4-3-6 og 16:22.

– Gæsterne fra Aston Villa sidder på 9. pladsen, og de har 40 point for deres 26 kampe.

– Tallene for Aston Villa siger 12-4-10 og målforskellen 38:27. Når de er på udebane, er de noteret for 7-2-5 og 18:11 – ligaens næstbedste forsvar på udebane.

– Newcastles topscorer er Callum Wilson, som har scoret 10 mål i sæsonen indtil nu.

– Hos Aston Villa er Ollie Watkins flittigste målskytte, og han er også noteret for 10 scoringer.

– Da de mødtes 23. januar på Villa Park, endte det med hjemmesejr på 2-0.

– De seneste 12 møder i Newcastle er endt med 7 hjemmesejre og 5 uafgjorte. Seneste Aston Villa-sejr daterer sig tilbage til 2. april 2005, hvor de vandt 3-0.

Expected Goals: Newcastle vs. Aston Villa – de seneste tre kampe

Newcastle
West Bromwich – Newcastle (0-0) 1,88 – 0,87 xG
Newcastle – Wolves (1-1) 1,64 – 0,85 xG
Manchester United – Newcastle (3-1) 1,44 – 0,59 xG

Aston Villa
Aston Villa – Wolves (0-0) 1,26 – 1,84 xG
Sheffield United – Aston Villa (1-0) 1,08 – 1,85 xG
Leeds – Aston Villa (0-1) 0,83 – 0,79 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Newcastle – Aston Villa den 12. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Newcastle og Aston Villa, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Newcastle – Aston Villa hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Newcastle - Aston Villa d. 12. marts 2021*

Skriv et svar