18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mr_Hagens håndboldfiduser i kanonform

håndboldfiduserMan er så småt ved at få armene ned efter triumfen ved EM i håndbold, hvor de danske herrer vandt guld. Har man fulgt Mr_Hagens håndboldtips på det seneste, er man dog ikke færdig med at have armene hævet højt over hovedet. Håndboldeksperten har nemlig ramt 13 af de seneste 15 spilforslag!

Hagens håndboldfiduser er brandvarme

Mr_Hagen har været uhyggelig træfsikker siden den sidste weekend i januar, hvor det er blevet til 15 spilforslag siden. Der er udelukkende blevet spillet på håndbold. 13 af disse spilforslag har været rigtige, så det har stort set været succes på succes. Der var blandt andet gevinst, da Mr_Hagen anbefalede Danmark i EM-finalen mod Serbien til odds 2,10.

Overskud på 231 units

Mr_Hagen har gennem længere tid leveret rigtig flotte resultater i betalingspanelet, hvor man kun kan modtage spilforslagene på SMS. Mr_Hagen fokuserer udelukkende på dansk og international håndbold. I sin tid på SpilXperten har Mr_Hagen skabt et flot overskud på i alt 231 units, hvilket er kommet hans abonnenter til gode.

Modtag Mr_Hagens håndboldfiduser

Du kan modtage Mr_Hagens spilfiduser direkte på mobilen. Du skal blot have en gratis brugerprofil her på SpilXperten og trykke på knappen nedenfor, som guider dig igennem til modtagelse af Mr_Hagens spilforslag. Har du ikke allerede en gratis brugerprofil, kan du få her: Få gratis brugerprofil

Mr_Hagen på SMS

Skriv et svar