18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Milano3 er brandvarm

Formel 1 odds på www.spilxperten.comDet fleste kender nok Milano3 i ekspertpanelet for de gode spilforslag på vintersport, men den norske ekspert her på siden har bestemt også andre kvaliteter. Således har Milano3 på det seneste gjort det aldeles glimrende på områder som Formel 1 odds og norsk fodbold, hvor flere pæne gevinster er hevet i land.

Fem rigtige i træk

Formel 1 er ikke en sportsgren, som mange selv kaster sig ud i at forudsige og oddse på, og det på trods af, at rigtig mange følger med og finder det underholdende. Hvis du gerne vil have ekstra spænding under Formel 1-løbene – men ikke lige er sikker på mulighederne – er der dog hjælp at hente hos SpilXpertens Milano3, der ved de sidste tre løb har vist sig rigtig stærk. Således har Milano3 ramt de sidste fem spilforslag i træk, hvilket er sket ved de seneste tre Formel 1 løb i Montreal, Monaco og Catalunya. Oddsene har været 2,20, 2,81, 2,50, 1,66 og 2,75, så gevinsterne har i den grad været til at få øje på.

Formel 1 odds er ikke eneste force hos Milano3

Nu hvor skiene er lagt på hylden i sommermånederne, er det dog ikke kun Formel 1 odds, der er på programmet. Også norsk fodbold er et af Milano3s fokusområder, og det har – ligesom Formel 1 og vintersport – kastet nogle pæne gevinster af sig. Således har Milano3 i løbet af de sidste fire ramt både odds 4,10 og 3,88 i norsk fodbold. Det er altså ikke fordi, at Milano3 er gået på en lang sommerferie, det er blot andre ekspertområder, som udnyttes i denne del af sportssæsonen.

Få Formel 1 odds direkte på mobilen

Du kan få Milano3s Formel 1 odds og spilforslag fra norsk fodbold ved at oprette en profil her på SpilXperten.com, som du efterfølgende indsætter point på under ‘Min profil’. Du skal blot have oprettet en gratis brugerprofil her på siden, logge ind, gå til ‘Min profil’ og efterfølgende følge vejledningen til højre.

Få en gratis brugerprofil på SpilXperten nu

Skriv et svar