18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mike Grey: Tæt kamp mellem positive overraskelser

AL-Bank Ligaen odds fra Mike GreyMike Grey er klar med endnu en omgang af sine spilfiduser fra AL-Bank Ligaen. Hvad han anbefaler til torsdagens kampe, ser du nedenfor.

Copenhagen – Esbjerg:
Er det ved at være sidste chance for de hårdt kæmpende Copenhagen-spillere? Der er syv kampe tilbage, og imod Esbjerg og Frederikshavn SKAL der vindes, hvis de vil have en chance for at nå slutspillet. Denne kamp er derfor ren play off. Esbjerg kommer med et nederlag i bagagen fra sidste runde imod Herlev. Jeg er sikker på, at Olaf Eller er manden, som kan sørge for, at Esbjerg er virkelig sat op til denne kamp. Jeg tror på en udesejr her og under 5,5 mål.

Rødovre – Odense:
En vigtig kamp om 2.-4. pladsen. Herning er oversidder i denne runde, så Odense kan lægge afstand til Herning og dagens modstander Rødovre, som per tradition er stærke hjemme. De to hold har klart været sæsonens positive overraskelser. Jeg forudser en maget tæt kamp, som går i overtid. Rødovres fight kan slå de fleste, men Odense har så meget selvtillid, at der skal mere til. Odense vinder i overtiden. Under 5,5 mål.

Herlev – Aalborg:
I de fire første kampe er det endt med udesejr. Jeg tror på endnu en tæt kamp, hvor målmændene bliver afgørende. Joel Martin er ved at finde formen fra starten af turneringen, hvor han afgjorde en del kampe for Herlev. Herlev kom stærkt igen i sidste rundes vigtige udekamp i Esbjerg, hvor de var bagud 0-2 inden 2. periode, men efter 2. periode stod der pludselig 4-2 til Herlev. Aalborg har en del nye ansigter med, men om det er positivt eller hvad, er svært at sige. Jeg tror på en lige kamp, som sagtens kan gå i overtiden. Herlev vinder måske 3-2, altså under 5,5 mål.

Frederikshavn – Sønderjyske:
Det er to forskellige forudsætninger, de to hold kommer ind til kampen med. Begge er dog ved at gøre sig klar til play off, selvom Frederikshavn ikke er helt klar endnu. Sønderjyske har vist stærk form på det sidste. Det har Frederikshavn langt fra. Men på et eller andet tidspunkt vender det vel for Danmarks nordligste hold

Venlige hockeyhilsner fra Mike Grey

AL-Bank Ligaen odds på baggrund af Mike Greys analyser

Den sikre: Esbjerg-sejr til odds 1,85 hos PartyBets

Den frække: X i Rødovre – Odense til odds 4,50 hos Nordicbet

Mikes mål: Under 5,5 mål i Herlev – Aalborg til odds 1,80 hos Betsafe

Skriv et svar