18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 16. maj 2024

Inter Miami skal holde sejrsstimen kørende i et ægte Florida derby alt imens ligaens mest spillede rivalisering, Atlantic Cup, spilles for første gang i 2024. Læs hvad Michael Rundager tænker om disse kampe og mange flere.

(Foto: Zuma Press / Alamy Live News)

FC Cincinnati – Atlanta United X (2-2)

Torsdag d. 16. maj kl. 01:30

Jeg har høje forventninger til kampbilledet og kvaliteten, når Cincinnati skal forsøge at holde gang i deres sejrsstime, som allerede er på imponerende fire kampe. Der venter dem hård modstand, da Atalanta kommer i stærkeste og generelt har været dominerende på alle andre parametre end antal mål i kassen. Heldigvis har de selv mulighed for at stå stærkt, og må kun undvære DeAndre Yedlin. 

I det omvendte opgør vandt Cincy 2:1, ved at være skarpe i en periode på tre minutter, og dermed ikke et fyldestgørende billede på de to holds styrkeforhold. Selvom ATL er gæster, tror jeg de vil dominere i boldbesiddelse, men er Gonzalo Pineda klog, stiller han holdet lavt og fokuserer på omstilligerne. De har en masse fart og individuel kvalitet, som kan straffe værterne samtidig med at de selv undgår for mange kontrastød. 

Jeg tror det bliver en tempofyldt affære, hvor begge hold vil spille i et højt tempo, med mange fremadrettet pasninger. Jeg tror gæsterne vil udvise stor respekt for sidste års Supporters Shield vindere, og det vil i sidste ende resultere i et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 4,10 – SPIL HER >>*

DC United – New York Red Bulls 2 (1-2)

Torsdag d. 16. maj kl. 01:30

Sæsonens første omgang Atlantic Cup venter natten til torsdag – det er muligvis ikke den mest omtalte rivalisering i ligaen, men det er den mest spillede, da den har stået på siden 1996. 

DC er med et god periode kommet voldsomt tæt på rivalerne fra Jersey, som de kan overhale med en to-målssejr. De spiller simpelt og forsøger at holde et højt tempo samtidig med at man slår sig på dem i duellerne. Det kan være en god cocktail mod New York, i forhold til at spille udenom eller gennem det intense pres, gæsterne står for. Derudover kan de give igen på fysikken, men historikken med fem nederlag og et enkelt point i de seneste seks kampe kan lægge en dæmper på forventningerne. 

Det blev til en klassisk Red Bull præstation, da de tog en pligtsejr over New England 4:2, som også afsluttede en periode med fire kampe uden tre point. De har dog med undtagelse af nederlaget på 2:6 til Miami spillet fornuftigt, og ligner stadig et hold der hører til i toppen. Derfor tror jeg de vil være i stand til at udfordre en stærk, men langsom bagkæde og selv holde de relativt teknisk svage værter fra fadet. Mit bud hedder en sejr til RBNY. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Orlando City SC – Inter Miami CF 2 (2-3)

Torsdag d. 16. maj kl. 01:30

Det har været en frygtelig sæson for Orlando indtil sidste runde, hvor de hev en flot 2:3 sejr hjem fra Mikael Uhres hjemmebane. Det er god timing op til en begyndende Florida-rivalisering med Miami. Værterne var dominerende i den spæde start, men specielt i sidste sæson blev det tydeligt at tingene var vendt, da Beckhams mandskab vandt med hele 5:0. 

Orlando får travlt med at holde styr på de imponerende gæster, der har vundet fem kampe i streg og senest kom tilbage fra et truende 2:0 nederlag i Montreal. Messi sågar ikke for nogen målproduktion i deres 2:3 sej, og det skyldes de mange andre profiler i truppen. Derfor bliver jeg en smule bekymret for hjemmeholdet, der har lukket ni mål ind i de seneste fem kamp. Jeg forventer et tæt opgør og mål i begge ender, men har svært ved at se Oscar Parejas tropper score mere end Tata Martinos.

Rundager tror på: 2-tallet + begge hold scorer til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Minnesota United – LA Galaxy 1 (2-1)

Torsdag d. 16. maj kl. 02:30

Der venter et fedt opgør, når Western Conference’ farligste angreb skal duellere med et af de stærkeste defensive mandskaber. Minnesota får med stor sandsynlighed deres at se til, men det var også tilfældet i sidste rundes ekstremt heldige 1:2 sejr over Atlanta. 

Efter værterne er gået over i en tre-backkæde, har de hentet syv ud af ni point, og netop dette system vil muligvis også dæmme op for Galaxys farlige kanter. Gæsterne har til gengæld ikke været dygtige nok til at kende deres besøgelsestid på det seneste, og det koster, når man lukker så mange mål ind (19 i 12 kampe). Jeg tror netop det aspekt, kommer til at være afgørende, da Minnesota nok skal få prikket den ind på flotte Allianz Field og samtidig forsvare den hjem. Derfor tror jeg på en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Colorado Rapids – Vancouver Whitecaps 1 (1-0)

Torsdag d. 16. maj kl. 03:30

Der er kommet turen i den hos Andreas Maxsø og Colorado Rapids, der har hentet ni point i de seneste fem runder. Senest tabte de godt nok 2:3 til San Jose, hvilket må siges at være et skuffende resultat skabt af en frygtelig afslutning på første halvleg. De har dummet sig en del gange i bagkæden, og det har kostet point, men de lykkes meget godt med det fremadrettede spil. De er gode til at skabe kaos og bringe noget intensitet. 

Jeg tror netop disse parametre bliver afgørende bøvler med den slags hold. Senest tabte de 3:0 til LAFC, og runderne forinden måtte de nøjes med uafgjort mod Austin og New York Red Bulls. I pokalen hentede de heller ikke meget selvtillid, da de lige knap og nap sendte Cavalry ud af den Canadian Championship (pokalen) med 2:1. Jeg tror deres formkurve er nedadgående og det koster på Dicks Sporting Gods Park. Derfor tror jeg på en sejr til Colorado.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar