18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Miami Heat – L.A. Lakers: Odds og optakt d. 21. februar 2021

Miami Heat - L.A. LakersNatten til søndag har vi en gentagelse af sidste sæsons finaler. Der er grund til at tro, at gæsterne fra Miami virkelig er oplagte for at revanchere sig. Her bringes odds, optakt og spilforslag til Miami Heat – L.A. Lakers, som vises direkte på TV2 Sport fra kl. 02:30 søndag d. 21. februar 2021.

Af Magnus Fisker Andersen

Odds på Miami Heat – L.A. Lakers

Bookmakerne tror mest på Lakers.

Kampvinder – inklusiv overtid
Miami Heat: 2,35 – SPIL HER >>*

L.A. Lakers: 1,70 – SPIL HER >>*

Handicap – inklusiv overtid
Miami Heat +3,5: 1,90 – SPIL HER >>*

L.A. Lakers -3,5: 2,00 – SPIL HER >>*

Antal point
Over 212,5: 1,90 – SPIL HER >>*

Under 212,5: 2,05 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret kl. 8:15 20. februar 2021. Odds kan ændre sig.

NBA optakt: Heat vs. Lakers – Staples Center, Los Angeles kl. 02.30 søndag d. 21/2


Natten til søndag får vi en gentagelse af sidste sæsons NBA-finals. Miami Heat fortsætter deres udebanetur til Los Angeles, hvor L.A. Lakers står klar til at tage imod dem. Begge hold har været ramt af uheld siden de stod overfor hinanden i finalerne, og det har især efterladt Heat med noget større problemer end forventet. Sommerferiepausen for netop disse to mandskaber har også været særdeles kort, men jeg forestiller mig trods alt ikke, at en i skrivende stund 11. plads er tilfredsstillende for holdet og fansene i Miami.

Miami Heat

Bedst som man troede, at Heat ville trende opad, taber de 3 kampe i træk. Skal man lægge meget i det? Nej, det mener jeg bestemt ikke. Først og fremmest er nederlagene faldet mod Utah Jazz, L.A. Clippers og Golden State Warriors. Det er alle hold, som ligger indenfor i slutspillet i Western Conference, og som havde hjemmebanefordelen over Heat. Tilmed er kampen mod Warriors mig stadig en gåde, hvordan det mundede ud i et nederlag til Heat.

En anden ting som taler for, at Heats formkurve fortsat er opadgående, er stjernernes progression. Bam Adebayo og Jimmy Butler er begge netop valgt til All-Star kampen, og de leverer også magen til dét, som førte Heat hele vejen til finalerne i sidste sæson. I Heats seneste sejr mod Sacramento Kings tilføjede de en ret imponerende rekord til deres stjerne duo. De blev nemlig den første duo, der blev registreret for par triple-doubles i flere kampe. Listen af holdkammerater, der rammer en triple-double i samme kamp, er i forvejen ret kort, men Adebayo og Butler har formået at gøre det to gange. Imponerende af Heats All-Star tandem.

Heat kan være et problem for alle hold i NBA, og holdet er ikke synderligt svækket fra sidste år. Tilmed har de spillere, som kan matche op med en superstjerner som LeBron James. Godt nok har Heat hverken Jae Crowder eller Derrick Jones Jr., som er dygtige forsvarsspillere, i truppen længere. De bidrog selvfølgelig med opdækningen, men omvendt havde man forhåbninger om, at de unge spillere ville tage over for spilletiden. Omvendt kan man med Andre Iguodala, Adebayo og Butler, næsten ikke ønske sig bedre i opdækningen af LeBron James.

L.A. Lakers

Der løb koldt vand ned af ryggen hos Lakers, da man så, hvordan Anthony Davis tog sig til akillessenen og humpede fra banen, i en stil der sendte bekymrende tanker tilbage til Kevin Durant i 2019 finals. Heldigvis kunne man ånde lettet op i den gulde del af L.A., da scanningerne afslørede, at det ikke var helt så slemt som frygtet. Meldingerne lyder på, at Davis er tilbage på den anden side af All-Star, så han er altså ikke med mod Heat.

Man tænker selvfølgelig at savnet af så stor en stjerne som Anthony Davis, gør det aldeles svært for at hold at vinde sine kampe i NBA. Men sandheden er i virkeligheden, at Lakers, efter deres seneste nederlag til Brooklyn Nets, er 6-2 uden Davis. Dette må endelig ikke forstås således, at jeg ikke ser Davis som en forrygende spiller, men blot understreger, at LeBron James er den klart mest værdifulde af de to. Skaden til Davis hjælper i virkeligheden omverdenen til at forstå James’ værdi på holdet, og giver ham en klar fordel til at vinde sin 5. MVP. James fastslog endnu engang sin legendestatus i kampen mod Nets, da han rundede sin scoring nummer 35.000. Han kommer dermed i en ganske særlig klub sammen med Kareem Abdul-Jabar og Karl Malone.

Måden som Lakers skal vinde på, er ved at have James til at mandsopdække Butler, hvorend på banen han er. Der er ikke andre hos Lakers, som matcher Butler og minimere hans evne til at sætte Adebayo, Tyler Herro eller Duncan Robinson op. Derudover skal bænken for Lakers kunne være noget mere produktiv end Heats. Heat er normalt ikke velsignet med en masse point fra bænken, så der bør være mulighed for at Lakers kan trække fra eller vinde ind, når Heats startere skal have pause.

Dommen over Heat – Lakers: Heat tager en stor skalp i en lavtscorende kamp


Det er to af de bedste forsvarshold i ligaen, og samtidig er de heller ikke specielt flittige til at score mange point. Det hænger nok sammen med, at det er to af de langsomst spillende hold i NBA. Udover dét, så mangles Anthony Davis, og han er normalt en rigtig dygtig scorer. Jeg bliver ikke overrasket, hvis der bliver scoret under 200 point i den her kamp. Jeg tror at Heat drager fordel af, at de har flere offensive profiler, nu hvor Davis ikke er med. Jeg tror motivationen er helt enorm hos Heat, når modstanderen hedder Lakers, der tog mesterskabet for næsen af dem.

Bud på resultat: 98 – 93 til Heat

Skriv første kommentar

Skriv et svar