18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af Wimbledon-tennis på SpilXperten

Odds Wimbledon www.spilxperten.comHele verdens øjne hviler i øjeblikket på VM i fodbold i Sydafrika, men også andre steder i verden afvikles der store sportsbegivenheder. Således startede den traditionsrige tennisturnering Wimbledon mandag med alle stjernerne fra start.

En af verdens mest prestigefyldte tennisturneringer – hvis ikke den mest prestigefyldte – startede mandag eftermiddag. Herefter løber den to uger frem, så tenniseksperter og entusiaster kan nyde ketchersporten helt frem til og med d. 4. juli. Dermed er det bare at læne sig tilbage og nyde kampene, som vises på TV 2 Sport turneringen igennem.

Har man lyst til at have en skilling på kampene, er der masser af inspiration at komme efter på SpilXperten.com. De to tenniseksperter mpandersen og MeyerT er nemlig godt i gang med at følge turneringen, hvilket allerede har udmøntet sig i adskillige spilforslag. Der er derfor gode tips og masser af inspiration at komme efter her på siden, når den står på Wimbledon i de to kommende uger.

Hvis du selv vil prøve kræfter med spil på Wimbledon, kan du med fordel alliere dig med optakterne her på SpilXperten.com. Martin Andersen har nemlig været så venlig at skrive optakter til både herrernes og damernes turnering. Dermed er der en god mulighed for at få indblik i spillerne, inden de skal i kamp.

Du kan læse optakterne til Wimbledon her: ATPWTA

Du kan modtage spilforslag fra MeyerT og mpandersen direkte på mobiltelefonen, hvis du blot har en brugerprofil her på siden med point indsat på kontoen. Har du allerede en bruger og er logget ind skal du blot gå til ’min profil’ og følge instrukserne, mens du kan oprette en gratis brugerprofil nedenfor.

Opret gratis brugerprofil: Ny bruger

Gå direkte til din konto og indsæt point: Min profil

Skriv et svar