18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af påskespil på SpilXperten

PåskekyllingPåskeferien er for mange begyndt i dag, og det betyder tiltrængte fridage og påskefrokoster ad libitum. Påskedagene betyder dog ikke, at SpilXperten.com eller sportsverden generelt ligger stille, for der er nemlig masser af muligheder for spil fra torsdag til mandag.

På de hjemlige breddegrader er der fuldt program i SAS Ligaen torsdag-fredag og igen søndag-mandag. Det samme gør sig gældende i de lavere divisioner, hvor der blandt andet er fuldt program i Viasat Sport Division torsdag og mandag. På trods af foråret er der også fuld fart på landets bedste ishockeyrække, AL-Bank Ligaen, hvor der i øjeblikket spilles semifinaler.

Både i Tyskland og Spanien afvikles de bedste rækker som sædvanligt, mens italienernes Serie A afvikles lørdag i stedet for søndag. Er man mere til skandinavisk fodbold kan man naturligvis kombinere den danske SAS Liga med både norsk og svensk fodbold, hvor rækkerne er begyndt igen efter vinteren.

Det betyder også, at der er rig mulighed for at finde spilforslag til påsken, hvorfor der allerede i skrivende stund er 11 spilforslag til torsdagen her på SpilXperten.com.

Skulle du have tid til overs i påsken, hvor der alligevel søges efter gode spilforslag, er du som altid velkommen til at dele dem med vores brugere i forum.

Gå til debat: Forum

Opret ny profil gratis: Ny bruger

Skriv et svar