18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af odds og spilforslag på vintersport fra formstærk ekspert

Vintersportsodds på SpilXperten.comKigger man på kalenderen, så nærmer foråret sig med hastige skridt. Udenfor raser vinteren dog fortsat, og det glæder uden tvivl skisportseksperten mestr. Han har nemlig travlt med at følge skisportens VM i disse dage, hvilket indtil har vist sig som en succes.

Spilforslag og odds til vintersport og skisport

2011 står i vintersportens tegn, da der afholdes verdensmesterskaber inden for freestyle, de alpine discipliner og ikke mindst langrend. Både freestylen og det alpine skiløb er overstået, og nu venter så halvanden uge med langrend i og omkring Oslo. Her er eksperten mestr klar med masser af spilforslag. Aktuelt har mestr syv spilforslag uden til VM i langrend, mens der også er tre spilforslag til VM i skihop.

Pænt plus på vintersportsodds under VM

Mestr har indtil videre leveret ni spilforslag til vintersportens VM, og her har de seks været rigtige. De fire af de korrekte spilforslag har tilmed været på odds 2 eller derover, og det har medvirket til et pænt plus på 14,80 units efter VMs første ni spilforslag. Vil du finde flere spilforslag fra mestr, er det også værd at holde øje med vores forum, hvor mestr fra tid til anden spytter spil ud hos mindre bookmakere.

Abonner på mestrs spilforslag
Du kan abonnere på mestrs spilforslag, så du modtager dem direkte på mobilen, hver gang den norske skisportsekspert sender nye tips ud. Du skal blot have en gratis brugerprofil her på SpilXperten.com, indsætte point på din SpilXperten.com-konto via instruktionerne under min profil og så er du ellers klar til at tilmelde dig mestrs spilforslag under eksperterne på ‘Min profil’. Du kommer i gang med det hele her: Opret ny bruger på SpilXperten.com

Skriv et svar