18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af nye boblere på SpilXperten

Odds www.spilxperten.comDet er ikke kun i ekspertpanelet, man kan finde gode spilforslag i løbet af ugen. Således gælder det også om at holde et vågent øje med boblerpanelet, hvor tre nye er kommet til i den seneste uge.

SpilXperten tilknyttede for et par uger siden den håndboldinteresserede Mr_Hagen til boblerpanelet, og det har indtil videre har været en stor succes med 13/15 rigtige spilforslag. De første to gange skød Mr_Hagen forbi målet, men siden da er det blevet til 13 rigtige spilforslag i træk og et overskud på næsten 37 units. Det er disse gode takter, som vores nye boblere forhåbentlig også kan levere, selvom mindre bestemt også kan gøre det.

Basse, Outsider og Jobba er navnene på de tre nye boblere, som har hver deres ekspertiser. Basse kommer primært til at fokusere på Premier League og NBA, hvilket han allerede begyndte på i weekenden. Outsider koncentrerer sig om fodbolden, men der er også en rød tråd i spillene. Således vil det primært være underdogs og outsidere, som bobleren med det slående navn vil gå efter. Med denne strategi har han også allerede ramt odds 4,50 og 6,50 i løbet af 14 spilforslag. Den sidste af de tre nye boblere er Jobba, som har forstand på heste. Tidligere har Jobba vist sit værd på andre sider, men nu kan SpilXpertens brugere få glæde af travtipsene fra Jobba, der samtidig bekendtgør, at der er action i travsporten året rundt, hvorfor der er gode muligheder for at finde spilforslag.

Du kan abonnere på alle boblere – ligesom det er tilfældet med eksperter. Du skal blot have en gratis konto her på SpilXperten, hvor du indsætter point. Så kan du modtage spilforslagene direkte på din mobiltelefon.

Få en gratis brugerprofil: Bliv medlem af SpilXperten nu

Point indsætter du på din konto ved at logge ind, vælge min profil og følge instrukserne til højre.

Skriv et svar