18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af europæisk fodbold i midtugen

Odds fodbold www.spilxperten.comDe store fodboldligaer begynder først senere i august, men alligevel er der masser af fodbold på plakaten i den første uge af august. Her afvikles returkampene i 3. kvalifikationsrunde til både Champions League og Europa League, hvorfor der er rig mulighed for at få set nogle danske hold på banen og finde gode væddemål.

Onsdag aften skal FC København i ilden i Champions League-kvalifikationen, hvor hviderussiske BATE Borisov venter. FCK klarede 0-0 i det første opgør i Hviderusland, og nu har man altså hjemmebanefordelen til returkampen, hvor vinderen går videre til play off-runden i Champions League.

Spilforslag og odds til FCK – BATE Borisov: Læs mester1000s spilforslag på kampen her

Diskuter kampen FCK – BATE Borisov i forum: Kom med din egen mening om kampen her

Torsdag aften skal hele tre danske hold så i kamp, når de skal forsøge at spille sig videre i Europa League. Brøndby har hjemmebane mod FK Buducnost, som tabte det første møde med 1-2 til de blå-gule spillere fra Vestegnen. Dermed har Brøndby rigtig gode chancer for at gå videre fra 3. kvalifikationsrunde, som fører videre til play off i Europa League inden gruppespillet.

Du kan blive klædt på til kampen her: Læs optakt til Brøndby – FK Buducnost

OB skal en tur til Bosnien, hvor Zrinjski venter i returopgøret. Fynboerne havde egentlig lukket bosnierne helt ude i kulden i det første opgør, men en føring på 5-1 blev minimeret til en sejr på 5-3. Dermed er der stadig spænding om resultatet, når de to hold mødes torsdag aften.

I nyhedsbrevet SpilXpressen kan du finde et spilforslag til kampen mellem OB og Zrinjski: Gå til SpilXpressen

Randers FC og FC Nordsjælland skal også i kamp torsdag aften, når de møder henholdsvis schweiziske Lausanne og portugisiske Sporting Lissabon. Begge hold skal have gang i målscoringen på udebane, da Randers overraskende tabte med 2-3 til schweizerne, mens FC Nordsjælland på Farum Park blev slået med 0-1 af det portugisiske storhold.

Giv din mening til kende om kampene Lausanne – Randers og Sporting Lissabon – FC Nordsjælland i forum: Diskuter kampene her

Skriv et svar