18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Masser af action i midtugen

Odds www.spilxperten.comMed den afsluttende etape på Champs-Élysées har Tour de France-feltets ryttere trådt i pedalerne for sidste gang i årest udgave, og det signalerede slutningen på sommerens store sportsbegivenheder. Mandag var derfor første dag i halvanden måned, hvor der ikke var topsport fra tidlig eftermiddag til sen aften.

Men fortvivl ej, for midtugen er fyldt med fodbold, tennis og atletik, så der er muligheder for en del gode tips fra vores eksperters side.

Kvalifikationsturneringerne til henholdsvis Champions League og Europa League er i fuldt sving. Der er kampe tirsdag, onsdag og torsdag i disse turneringer, hvor alle de danske hold, der har kvalificeret sig til europæisk fodbold, er i aktion i løbet af midtugen.

Størst fokus er der naturligvis omkring de danske mestre FC Københavns svære udebanekamp i Hviderusland mod BATE Borisov – en kamp, vi på SpilXperten har lavet en udførlig optakt til, som kan læses her.

Torsdag gælder det Europa League, hvor OB hjemme møder Zrinjski fra Bosnien & Hercegovina, Randers tager imod schweiziske Lausanne, FC Nordsjælland får besøg af den portugisiske storklub Sporting Lissabon, mens Brøndby skal et smut til Montenegro for at møde Buducnost. Der er endnu ikke tips på nogen kampe involverende danske hold, men Diego har en spændende double på Champions League- og Europa League-fodbold.

Ellers er juli og august måned tid for træningskampe, hvor diverse fodboldhold skal pudse formen af inden turneringsstart. Mens mange afholder sig fra at spille på disse, med henvisning til at det er for uforudsigeligt, har Stitch og Den Sorte Boks vist, at det sagtens kan lade sig gøre at tjene penge på træningskampe.

Stitch har i juli måned udgivet 7 tips, hvor han har ramt rigtigt på de 6, til et samlet plus på 20,8 units. Den Sorte Boks lader ikke Stitch meget efter med en hitrate på 3/3 på træningskampe, og generelt har Den Sorte Boks haft en flot måned hidtil med 14 udsendte tips og et plus på 11,9 units. Der er masser af træningskampe tirsdag, onsdag og torsdag, så hold øje med Stitch, Den Sorte Boks og andre.

Fodbold er ikke det eneste på programmet i midtugen. EM i atletik løber af stablen fra tirsdag og ugen ud, og SpilXpertens egen atletik-ekspert med mere, Roman Empire, har sagt, der muligvis vil udkomme spil. Roman Empire har allerede udgivet et spil på mændenes højdesprings-konkurrence, så vær klar ved tasterne, såfremt der skulle postes flere spil.

På tennisfronten holder udøverne heller ikke sommerferie. I denne uge er der således ATP-turneringer i Los Angeles og Schweiz. På kvinderns WTA-tur er de et smut forbi henholdsvis Stanford i USA og Istanbul i Tyrkiet. Ydermere er der flere Challenger-turneringer på programmet. Bobleren KingFed har allerede været ude med to tips, og mon ikke SpilXpertens to andre tenniseksperter, mpandersen og MeyerT, kommer med tips i løbet af ugen.

Så det behøves bestemt ikke at være nogen stille midtuge på sports- og spillefronten.

Du kan modtage spilforslag fra Diego, Stitch, Den Sorte Boks, Roman Empire, KingFed og alle de andre direkte på mobiltelefonen, hvis du blot har en brugerprofil her på siden med point indsat på kontoen. Har du allerede en bruger og er logget ind skal du blot gå til ’min profil’ og følge instrukserne, mens du kan oprette en gratis brugerprofil nedenfor.

Opret gratis brugerprofil: Ny bruger

Gå direkte til din konto og indsæt point: Min profil

Skriv et svar