18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mark O. Madsen er ny MMA-ekspert hos SpilXperten

Mark O. Madsen og SpilXpertenMMA-kæmperen Mark O. Madsen har indgået en aftale med den danske mediegruppe Better Collective om at blive MMA-ekspert på selskabets platforme i USA, England og Danmark – herunder SpilXperten.

I 2016 stod Mark O. Madsen næst øverst på skamlen ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro efter at have kæmpet sig vej til finalen i brydning.

I dag har danskeren skiftet brydemåtten ud med et ottekantet bur og sportsgrenen Mixed Martial Arts (MMA), hvor det er blevet til 10 MMA-kampe og lige så mange sejre. De to seneste er kommet i UFC-klassen, der er MMA’s svar på Formel 1.

Nu skal Mark O. Madsen sammen med det danske firma Better Collective sætte yderligere spotlight på kampsporten, der har oplevet en nærmest eksplosiv interesse fra sportsfans verden over – også i Danmark.

Better Collective står blandt andet bag SpilXperten, det amerikanske medie VegasInsider og engelske Bettingexpert, og det er på disse platforme, den tidligere olympiske medaljetager kommer til at fortælle brugerne om livet i oktagonen og ikke mindst i kulissen under rejsen mod toppen i UFC.

”Vi er utroligt glade for at få Mark med på holdet. Mark står for ydmyghed og hårdt arbejde – værdier der også er vigtige for os. Han er på en utrolig rejse, og den vil vi gerne bakke op om,” siger Shane Anderson, redaktør og senior director hos Better Collective.

“MMA er en sport, der har en hastigt voksende interesse hos vores brugere, og selv om sporten kan synes brutal, så er den i høj grad præget af teknik og ikke mindst taktik. Mark er – ud over at være en tough kæmper – en fantastisk fortæller, og vi glæder os til i samarbejde at analysere og nørde helt ned i detaljen og i det hele taget lade vores brugere trække på Marks enorme viden i forbindelse med alle de store kampe, herunder også hans egne,” fortæller Shane Anderson.

Mark O. Madsen er netop hjemvendt fra et længere træningsophold i Marokko, og han glæder sig til at komme i gang i den nye rolle.

”MMA er en international sport i rivende udvikling – det er tydeligt at mærke, når jeg rejser rundt. Derfor er det også fedt, at et internationalt firma som Better Collective nu kan se muligheder i sporten og har lyst til at bakke mig op på min rejse. Nu glæder jeg mig bare til at dele ud af min viden og hjælpe med at udbrede kendskabet til sporten,” siger Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen vil blandt andet medvirke i en fast podcast på SpilXperten, ligesom der er planlagt flere videoproduktioner.

Skriv første kommentar

Skriv et svar