18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – West Ham: Odds og optakt d. 14. marts 2021

<b>Dommer:</b>Manchester United – West Ham” title=”<b>Dommer:</b>Manchester United – West Ham” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Sikke en uge der venter for Manchester United. 3 store kampe, og det begynder søndag aften med en duel med West Ham. Hjemme på Old Trafford skal værterne se, om de kan gentage sejren fra decembers møde i London. 6 point skiller de 2 hold i tabellen, men West Ham har spillet en kamp færre. Vinder de dén, og vinder de denne her kamp, er de á point med Manchester United. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – West Ham. Der er kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 20:15. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Manchester United – West Ham

Ifølge oddsene er Manchester United favorit i dette opgør, men det kan jo godt blive en tæt kamp alligevel.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Manchester United – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion:: Old Trafford, Manchester
Vejret: 8° og frisk vind

Optakt til Manchester United – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag aften i duel mod West Ham i en af de der kampe, der afgør, om Manchester United definitivt lægger afstand til 5. pladsen og en skæbne uden for Champions League-pladserne. På torsdag venter returopgør i Europa Leagues ⅛-finaler i Milano, og efter 1-1 i første opgør må italienske Milan nu være favoritter til at gå videre. Og endelig – på næste søndag – skal Manchester United spille FA Cup-kvartfinale ude mod Leicester.

Om en uge kan de være i europæisk kvartfinale, i FA Cup-semifinale og ligge rigtig lunt i kampen om Champions League-billetter til næste sæson. Eller de kan være ude af cup-turneringerne og have lukket West Ham og mange andre ind i toppen i tabellen. Det er vist marginaler i sin mest ærlige og åbne form. Manchester United har ikke tabt de seneste 12 kampe i alle turneringer, men de har blot vundet 4 af dem. 8 gange er det endt uafgjort – som for eksempel da de mødte West Ham i FA Cuppen i februar, hvor der måtte forlængelse til, før Manchester United sendte West Ham ud i mørket. Paradoksalt nok kan det jo bide værterne bagi, for West Ham har kun ligaen at fokusere på, og siden FA Cup-kampen har Manchester United spillet 8 kampe, mens West Ham har været på banen 4 gange.

Og det er blevet til 3 sejre og et enkelt nederlag hos Manchester City, hvor West Ham var meget tæt på at snuppe det ene point. Det er helt og aldeles godkendt for gæsterne, og de virker som et mandskab, der nu selv er ved at erkende, at de faktisk har både værktøjer, evner og udholdenhed til at være med i spillet om de allersjoveste pladser i Premier League hele vejen til sæsonafslutningen. Deres 3 seneste sejre har alle været på hjemmebane, men mod meget forskellig modstand i form af bundproppen Sheffield United, uberegnelige Leeds og Tottenham, som slås med om top 4-placeringerne. Alle 3 er besejret.

Træner David Moyes vil helt sikkert også indpode sit mandskab, at de har fine muligheder for ikke bare at få noget med fra Old Trafford men for faktisk at få det hele med – og så kan det måske blive lykkens gang i forsøg nummer 14 for David Moyes som gæstende træner på Old Trafford, at han henter en sejr? West Ham har ikke vundet på Old Trafford siden 13. maj 2007, hvor Carlos Tevez stod for kampens enlige scoring. Er det tid igen for West Ham?

Manchester United:
David de Gea (Mål, Fast) – Tvivlsom
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Juan Mata (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
Donny van de Beek (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Marcus Rashford (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

West Ham:
Darren Randolph (Mål, Reserve) – Skadet
Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
Ryan Fredericks (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Skade
Andriy Yarmolenko (Angreb, Reserve) – Skadet
Jesse Lingaard (Angreb, Fast) – Spærret fra at møde Manchester United

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; James, Fernandes, Diallo; Greenwood.

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Diop, Dawson, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Johnson; Bowen, Fornals; Antonio.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: West Ham kan bryde næsten 14 år lang kedelig stime

Manchester United ser ramt ud på skadesfronten. Godt nok er deres topscorer og talisman, Bruno Fernandes, til rådighed, men derudover mangler de det meste af det offensive krudt. Hverken Anthony Martial, Edinson Cavani eller Marcus Rashford forventes at kunne spille, og det burde gøre det defensive arbejde for gæsterne en del lettere. De må så omvendt undvære Jesse Lingaard, som er spærret fra at spille mod sin arbejdsgiver, Manchester United.

Hjemme på Old Trafford har Manchester United vundet 6 af 13 forsøg. Det er ikke en super statistik på hjemmebane. Heller ikke selv om det er 6. bedst i ligaen. West Ham er 8. bedste udehold, og de har også vundet 6 af 13 forsøg på fremmed græs. Det klinger bedre, at de vinder næsten hver anden gang, de er på udebaneture, og de vil gå ind til dette opgør med alle muligheder for at skabe en overraskelse. De spiller reelt kun halvt så mange kampe for tiden som Manchester United, og træner David Moyes vil helt sikkert have udvalgt sig dette opgør til at skabe både ravage hos sin tidligere arbejdsgiver og til at melde West Ham helt ind i kampen om årets top 4.

Hjemmeholdet kommer med en hård torsdagskamp mod Milan i benene, og mon dog de kan undgå helt at kigge frem mod de opgaver, der venter i den kommende uge? Det bliver svært for dem, og derfor bliver anbefalingen her at gå med første West Ham-sejr på Old Trafford i næsten 14 år. Gå med udesejren.

SpilXperten.com anbefaler: 2 til odds 4,60 – SPIL HER >>*

Manchester United – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

– Manchester United holder fast i 2. pladsen i tabellen. De har 54 point for 28 kampe.

– Den samlede statistik for værterne siger 15-9-4 med målscoren 55:32. Og på hjemmebane er det 6-3-4 og 28:19.

– West Ham hænger på i toppen og er på 5. pladsen med 48 point for 27 kampe.

– Den samlede opgørelse for gæsterne siger 14-6-7 og en målforskel på 42:31. Når de er på fremmed græs, er de noteret for 6-3-4 og 19:16.

– Manchester Uniteds topscorer er portugiseren Bruno Fernandes, som er noteret for 16 sæsontræffere.

– Hos West Ham er det midtbanemanden Tomas Soucek, som har været flittigst til at få netmaskerne til at blafre. Han har scoret 8 gange.

– Seneste møde mellem de 2 var FA Cup-dysten 9. februar på Old Trafford, hvor der måtte omkamp til, før Manchester United vandt 1-0.

– I Premier League mødtes de 5. december i London, og der kunne Manchester United drage hjem med en 3-1-sejr.

Expected Goals: Manchester United vs. West Ham – de seneste tre kampe

Manchester United
Manchester United – Milan (1-1) 1,34 – 0,91 xG (Europa League)
Manchester City – Manchester United (0-2) 1,90 – 1,96 xG
Crystal Palace – Manchester United (0-0) 1,22 – 1,19 xG

West Ham
West Ham – Leeds (2-0) 3,00 – 2,11 xG (West Ham brændt straffe -0,76)
Manchester City – West Ham (2-1) 0,65 – 1,46 xG
West Ham – Tottenham (2-1) 1,74 – 1,60 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Manchester United – West Ham den 14. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Manchester United og West Ham, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Manchester United – West Ham hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Manchester United - West Ham d. 14. marts 2021*

Skriv et svar