18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Milan: Odds og optakt d. 11. marts 2021

<b>Dommer:</b>Manchester United – Milan” title=”<b>Dommer:</b>Manchester United – Milan” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er 2 af europæisk fodbolds giganter, der brager sammen på Old Trafford tidligt torsdag aften i Europa Leagues ⅛-finaler. Manchester United tager mod Milan, og tilsammen har de 2 klubber 10 gange vundet Mesterholdenes Europa Cup/Champions League og været i yderligere 6 finaler. Én af dem må altså lade livet tidligt i årets Europa League, men hvem mon det bliver? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Milan. Der er kampstart torsdag d. 11. marts 2021 kl. 18:55. Se kampen på 6’eren eller på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Manchester United – Milan

Oddsene peger Manchester United som ganske overbevisende favoritter i opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Manchester United – Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion:: Old Trafford, Manchester
Vejret: 5° og frisk vind

Optakt til Manchester United – Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag satte Manchester United en stopper for lokalrivalerne fra Manchester Citys umanerligt lange sejrsstime. Det har helt sikkert føltes ekstra godt for Ole Gunnar Solskjær og hans hold, at det lige var dem, der fik lov at snuppe den sejr. Sejren var samtidig 8. gang af de seneste 11 kampe i alle turneringer, at Manchester United holdt buret rent. Forud for 2-0 over Manchester City er det godt nok blevet til 3x 0-0, men der er ikke en finger at sætte på det defensive arbejde.

I 1/16-finalerne mod Real Sociedad så det ud til, at Manchester United er kommet sig helt over skuffelsen over deres exit fra Champions League, og den eneste rigtige måde at reagere på er jo også at vinde Europa League som trøst i stedet. Det gjorde Manchester United i 2017, og det vil helt sikkert også være målet for dem i foråret. Trods sejren mod Manchester City er der stadig 11 point op til mesterskabet, og dét tror de næppe på hos Manchester United.

Milan er i en tilsvarende situation om end ikke helt så håbløs i Serie A. Efter at have ført ligaen det meste af efteråret er de overhalet af bysbørnene fra Inter, og for 5 kampe siden vandt Inter endda på overlegen vis 3-0 i et direkte møde med Milan. Siden har træner Stefano Piolis hold vist fin moral og vundet et par vanskelige udekampe mod Roma og Verona, mens det hjemme er blevet til uafgjort i deres Europa League-retur mod Røde Stjerne og mod formstærke Udinese. De ser dog ekstremt hårdt ramte ud på særligt de offensive pladser til dette opgør. Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic og Hakan Calhanoglu er normalt en fast del af offensiven, og førstereserven er vel Mario Mandzukic? Han er også skadet. Dermed hviler en stor del af ansvaret på unge Rafael Leao, mens det særligt er op til Rade Krunic og Samu Castillejo at gøde jorden for scoringer.

I tabellen kan Milan mærke Juventus ånde dem tungere og tungere i nakken, men der er trods alt stadig 7 point ned til 5. pladsen. Mesterskabet er selvsagt målet, men en plads i Champions League vejer også tungt for Milan. Vinder de samlet over Manchester United, er der kun 5 kampe til finalesejr og direkte billet til det forjættede land næste sæson. Men kan de få blandet brikkerne, så de bliver slagkraftige trods skaderne?

Manchester United:
David de Gea (Mål, Fast) – Tvivlsom
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
Juan Mata (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Donny van de Beek (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Milan:
Theo Hernandez (Back, Fast) – Tvivlsom
Ismäel Bennacer (Midtbane, Fast) – Skadet
Hakan Calhanoglu (Midtbane, Fast) – Skadet
Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
Ante Rebic (Angreb, Fast) – Skadet
Mario Mandzukic (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; James, Fernandes, Rashford; Martial.

Milan forventet startopstilling: Donnarumma; Calabria, Kjær, Romagnoli, Dalot; Kessie, Meite; Castillejo, Krunic, Saelemaekers; Leao.

Odds-forslag: Det lugter ikke af mange mål

Det er 9. europæiske kamp i sæsonen for Manchester United. I 7 af deres foreløbig 8 kampe er der scoret mindst 3 mål. Og selv om det er 11 år siden, de 2 hold mødtes sidst, er det værd at notere, at de 2 kampe dengang endte 3-2 og 4-0.

Milan har været i gang længere end Manchester United med sæsonens europæiske opgaver. De har allerede spillet 11 opgør. Af dem har 7 indeholdt mindst 3 scoringer. De har spillet 6 europæiske udekampe, og af dem er 3 endt med mindst 3 scoringer. De seneste 4 kampe på tværs af alle turneringer for Milan har kun 1 gang budt på mere end 2 scoringer.

Manchester United er målmæssigt kravlet helt over i den anden grøft for nyligt. Tidligere i 2021 slog de Southampton 9-0, Real Sociedad 4-0 og spillede 3-3 med Everton. I de seneste 4 kampe er det 3 gange endt 0-0, og senest slog de så Manchester City 2-0. Samtidig har Milan praktisk talt hele deres offensive arsenal ude med skader, mens der er tvivl om englændernes europæiske topscorer, Marcus Rashford, er klar til kamp. Det er første opgør af 2, og det plejer at betyde, holdene skal se hinanden an. De var ganske vist begge involverede i 1/16-finaler, hvor første kamp gav 4 scoringer, men det må man antage, de har taget ved lære af. Anbefalingen herfra bliver under 2,5 scoringer i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Manchester United – Milan: Statistik, topscorer og H2H

– Manchester United begyndte sæsonens europæiske togt i Champions League, hvor de sluttede 3’er i gruppespillet efter Leipzig og PSG. De mødte tyskerne i en direkte duel på sidste spilledag, og dét opgør endte 3-2 til Leipzig.

– Derfor er englænderne nu i Europa League, som de vandt i 2017. I forårets 1/16-finaler lagde de ud med at besejre Real Sociedad med sammenlagt 4-0.

– Milan har været igennem 3 kvalifikationsrunder for overhovedet at komme med i Europa Leagues gruppespil i denne sæson. De slog Shamrock, Bodø Glimt og Rio Ave, som de dog først besejrede efter straffespark. Og så var de i gruppespillet.

– Der var mindre slinger i gruppespillet. 6 kampe gav 4 sejre og kun 1 enkelt nederlag, som godt nok var på hjemmebane mod franske Lille, men det var alligevel nok til at vinde gruppen.

– I deres 1/16-finaler mødte Milan så Røde Stjerne, som blev besejret på reglen om udebanemål efter 2-2 i Beograd, der blev fulgt op af 1-1 i Milano.

– Marcus Rashford har scoret 7 mål i årets europæiske kampe for Manchester United. Deres topscorer i Premier League, Bruno Fernandes, har scoret 6 europæiske træffere i sæsonen indtil nu.

– Hakan Calhanoglu har scoret 5 gange for Milan i årets Europa League, og det gør ham til holdets topscorer, hvis vi isolerer de europæiske kampe.

– De 2 klubber har mødt hinanden 10 gange tidligere i europæisk fodbold. Senest i Champions Leagues ⅛-finaler i 2010, hvor Manchester United vandt samlet 7-2 efter 3-2 på udebane og 4-0 i returkampen på Old Trafford.

– De mødte også hinanden i Champions League i både 2005 og 2007. I 2005 også i ⅛-finalerne og 2 år senere i semifinalen. Begge gange gik Milan videre.

– Og de første 4 indbyrdes møder daterer sig tilbage til 1958 og 1969, hvor de mødtes i Mesterholdenes Europa Cup. Begge gange i semifinaler. Begge gange med Milan som samlet vinder. Så af de 5 dobbeltmøder har Milan vundet 4, men det nyeste løb Manchester United med sejren i.

Expected Goals: Manchester United vs. Milan – de seneste tre kampe

Manchester United
Manchester City – Manchester United (0-2) 1,87 – 1,96 xG
Crystal Palace – Manchester United (0-0) 1,22 – 1,13 xG
Chelsea – Manchester United (0-0) 0,98 – 0,48 xG

Milan
Verona – Milan (0-2) 0,63 – 0,70 xG
Milan – Udinese (1-1) 2,05 – 0,75 xG
Roma – Milan (1-2) 2,06 – 3,21 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Manchester United - Milan d. 11. marts 2021*

Skriv et svar