18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Wolves: Odds og optakt d. 2. marts 2021

<b>Dommer:</b>Manchester City – Wolves” title=”<b>Dommer:</b>Manchester City – Wolves” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Manchester City lægger tirsdag aften græs til et opgør mod Wolves. Vinder værterne her, vil de være 15 point foran nærmeste forfølger, Manchester United. Der er 12 runder tilbage af årets Premier League. Wolves er inde i en god stime med 5 kampe uden nederlag, men holdet er i ingenmandsland midt i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Wolves. Der er kampstart tirsdag d. 2. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Manchester City – Wolves

Det er vist ingen overdrivelse at sige, at oddsene peger på Manchester City som favorit i denne duel.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Manchester City – Wolves: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion:: Etihad, Manchester
Vejret: 4° og svag vind

Optakt til Manchester City – Wolves: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City er nu på 20 sejre på stribe i alle turneringer. I Premier League alene er det 14 sejre i rap, og på hjemmebane i ligasammenhæng er de oppe på 7 gevinster i træk. Det holdt dog uventet hårdt mod West Ham i lørdags, hvor det blev til en snæver sejr på 2-1.

På søndag venter en direkte duel med bysbørnene fra Manchester United, og man skulle jo tro, det kunne give en rynke hos træner Pep Guardiola. Men på et pressemøde fortalte han, at det er helt andre problemer, der fylder hos ham. Dét, at Sergio Aguero (og formentlig også Kevin de Bruyne) er tilbage fra skade, giver hovedbrud for træneren, for nu er der simpelthen så mange kvalitetsspillere, at det er svært at gøre dem alle tilfredse. Det er vist det, der må kategoriseres som et luksusproblem.

Det er i hvert fald ikke utænkeligt, at træner Nuno Espirito Santo hos Wolves ville være rigtig godt tilfreds, hvis han boksede med den slags udfordringer. Men helt så godt spiller klaveret ikke for ulvene. Heller ikke selv om de med 3 sejre og 2 uafgjorte er ubesejrede de seneste 5 ligakampe. Holdet har 11 point ned til Fulham under nedrykningsstregen, og der er 10 point op til europæiske pladser. I de 2 foregående sæsoner er de blevet nummer 7 og forrige år gav det endda et europæisk eventyr med kvartfinaleplads i Europa League. De kan jo stadig drømme, men der er ikke meget i sæsonen hidtil, der sådan for alvor taler for, at de skal ende med en europæisk plads.

Manchester City:
Nathan Ake (Forsvar, Reserve) – Skadet

Wolves:
Willy Boly (Forsvar, Fast) – Skadet
Fernando Marcal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Daniel Podence (Kant, Fast) – Skadet
Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Stones, Ruben Dias, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, Gündogan; Mahrez, Aguero, Sterling.

Wolves forventet startopstilling: Rui Patricio; Dendoncker, Coady, Saïss; Semedo, Neves, Moutinho, Jonny; Neto, Willian José, Traore.

Odds-forslag: Mon ikke tankerne er mod søndag? Trods alt.

Det føles groft og vildt urimeligt overhovedet at tænke tanken, men er det egentlig ikke ved at være længe siden, Manchester City sådan for alvor har spillet sig ud i fuldt flor? De vinder og vinder og vinder. Men det føles stadig, som om de spiller med håndbremsen trukket. Siden nytår har de spillet 7 hjemmekampe i alle turneringer. De har selvfølgelig vundet dem alle. Og med samlet score på 16-1. Værst er det gået ud over Crystal Palace, der fik stryg 4-0, men det er også blevet til 2x 1-0, 2x 2-0 og altså senest 2-1 over West Ham.

Samtidig venter altså i nærmeste fremtid en af de der kampe, hvor der lige er et ekstra lag krymmel på for Manchester City. De lyseblå har kun vundet 1 af de seneste 5 ligaopgør på Etihad mod Manchester United, så dét opgør får helt sikkert fuldt fokus. Træner Pep Guardiola har oppet sit rotations-game i denne sæson, men det er lidt tricky til opgøret mod Wolves. For ulvene er et bidsk mandskab, der bider til, når de får færten af point, og hvis Manchester City slækker for meget på tingene, er Wolves klar til at bryde sejrsstimen.

Manchester City har selv scoret godt 2 mål pr. hjemmekamp siden nytår, mens de har tilladt meget tæt på 0 pr. kampe. I 6 af 7 tilfælde helt præcist 0. I 5 udekampe for Wolves siden nytår har de spillet 1 enkelt 3-3, mens de 4 øvrige er endt 0-0, 1-0, 1-1 og 2-1. Bare 3 af deres 13 udekampe i sæsonen er endt med mindst 4 scoringer, og det samme gør sig gældende for Manchester Citys hjemmekampe. Kun 3 af deres 13 kampe har budt på mindst 4 mål. Anbefalingen bliver under 3,5 mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 3,5 mål til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Læs også: Søren Sorgenfris gennemgang af midtuge runden

Manchester City – Wolves: Statistik, topscorer og H2H

– Manchester City er nummer 1 i Premier League. Holdet har 62 point for 26 kampe.

– Statistikken for værterne siger 19-5-2 med målscoren 52:16. På hjemmebane er det 10-2-1 og 27:8.

– Gæsterne fra Wolves befinder sig på tabellens 12. plads med 34 point for deres 26 kampe.

– Samlet set er Wolves statistik 9-7-10 med scoren 27:33, mens de på udebane er noterede for 4-3-6 og 12:19.

– Manchester Citys topscorer er Ilkay Gündogan, som står for 11 træffere.

– Hos Wolves er øverste mand på den interne målliste Pedro Neto med 5 pletskud.

– Deres seneste duel på Etihad skal vi tilbage til 6. oktober 2019 for at finde. Dengang vandt Wolves 2-0. Returopgøret i dén sæson vandt Wolves også, mens de hjemme på Molineux tabte denne sæsons første duel med Manchester City med 3-1.

Expected Goals: Manchester City vs. Wolves – de seneste tre kampe

Manchester City
Manchester City – West Ham (2-1) 0,65 – 1,46 xG
Borussia M’Gladbach – Manchester City (0-2) 0,50 – 1,18 xG (Champions League)
Arsenal – Manchester City (0-1) 0,36 – 1,16 xG

Wolves
Newcastle – Wolves (1-1) 1,64 – 0,85 xG
Wolves – Leeds (1-0) 0,87 – 3,52 xG
Southampton – Wolves (1-2) 0,69 – 1,09 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Manchester City – Wolves den 2. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Manchester City og Wolves, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Manchester City – Wolves hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Manchester City - Wolves d. 2. marts 2021*

Skriv et svar