18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mads Junker serverer nye spilforslag

Mads JunkerSpilxperten.coms hollandske fodboldekspert Mads Junker, der til dagligt huserer i hollandske Roda, er tilbage og giver nedenfor sine oddsforslag til rundens kampe i den bedste hollandske række “Eredivisie”.

Groningen – Heracles 1 (2-1)
Fredag aften møder formsvage Groningen lillebror i nord, Heracles. Udeholdet er meget imponerende placeret på en 6. plads, og man er nu også begyndt at hente point på udebane. Dog tror jeg det ender med en hjemmesejr grundet flere ting. Først og fremmest har holdet igen Zonneveld, Holla og Niklas Pedersen til rådighed, og dernæst spillede de en fremragende kamp mod AZ i sidste runde, hvor de meget ufortjent tabte fem min før tid på en dødbold. Det er altså et hold, der trods alt tager en god fornemmelse med til denne kamp, hvor de er tvunget til at vinde. På papiret er hjemmeholdet klart stærkere, men grundet Heracles fine form er oddset banket i vejret. Så det er da kun værd at takke for!

– Nordicbet tilbyder odds 2,05 på hjemmesejren

Nordicbet Nordicbet tilbyder en 100 % velkomstbonus på op til 750 DKK til nye kunder.

Vitesse – VVV Venlo X2 (1-1)
Vitesse er i krise, stor krise! Holdet ligger i bunden af rækken, og efter denne kamp møder man Twente, Ajax, AZ og Utrecht, så det ligner en vinterplacering omkring nedrykningspladserne for den ambitiøse klub fra Arnhem. Holdet mangler stadig Lasse Nilsson, Julian Jenner og formentlig topscorer og spilfordeler Kolk til denne kamp, og det er alle tre utrolige vigtige folk i holdets offensiv. Udeholdet Venlo har blot tabt to kampe indtil videre, men også blot vundet en. De resterende otte er endt uafgjort!! Så alene på den baggrund er der god værdi i at spille kryds i samtlige deres kampe. Til denne kamp er topscorer Calabro tilbage med en maske for at beskytte sin brækket næse fra forrige uge, og holdets stjerne Honda er også klar. Det ligner en tæt affære, hvor hjemmeholdet er gjort til for stor favorit i mine øjne.

– Expekt belønner X2 med 1,80

Expekt tilbyder i HENT DIN BONUS HER øjeblikket en 100 % bonus på op til 750 DKK. Opret kontoen ved at klikke på logoet!

Den Haag – PSV 2 (0-2)

PSV har slået den velkendte automatpilot fra de sidste mange sæsoner til. Uden prangende spil vinder de konsekvent 1-0 og 2-0 i næsten alle kampe, og bruger ikke for mange kræfter. De mødte FCK torsdag, og hentede også der det resultat de kom efter uden at overbevise på nogen måde. Her møder de Den Haag, der er kommet ned på jorden efter en god start, og som forventet befinder sig i nedrykningsdynget. Reis er farlig for tiden og med kanterne Lazovic og Dzudzcak kreerer holdet 3-4 chancer pr kamp. Noget der er nok til et par scoringer. Bagi lukker Isaksson pt. intet ind og forsvaret står også utroligt stabilt. Det ligner en jævn kedelig forestilling med en kontrolleret udesejr.

– Kører PSV en sejr hjem på automatpilot giver det 1,45 hos Unibet

UnibetUnibet tilbyder en 100 % velkomstbonus på op til 1000 DKK.

Skriv et svar