18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Leipzig: Odds og optakt d. 10. marts 2021

<b>Dommer:</b>Liverpool – Leipzig” title=”<b>Dommer:</b>Liverpool – Leipzig” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Mon ikke det er meget rart for Liverpool, at de for en stund kan glemme alt om de mange nederlag på Anfield i Premier League og bare flygte over i deres elskede Champions League? De spiller onsdag returkamp i 1/8-finalerne mod Leipzig. For anden gang mødes de på Puskas Arena i Budapest, men denne gang er Liverpool ‘hjemmehold’, og de kommer med 2-0-sejr fra ‘udekampen’. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Leipzig. Der er kampstart onsdag d. 10. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Liverpool – Leipzig

Oddsene peger på hjemmesejr som det mest sandsynlige, men de indikerer også, at der kan være et tæt opgør i vente.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Liverpool – Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clément Turpin, Frankrig
Stadion:: Puskás Arena, Budapest
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Liverpool – Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Puha. 6 nederlag hjemme på Anfield på stribe. Senest var det Fulham, som ligger til nedrykning, der drog til Anfield og hentede 3 point via en 1-0-sejr. Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher har antydet, det foregår mellem ørerne på spillerne ved at sige, at de sidste sæson var “Mentality Monsters”, fordi de gik fra sejr til sejr, mens de i år mere ligner “Mentality Midgets” som følge af de mange nederlag. Der er ikke langt fra heltedyrkelse til latterliggørelse.

Men lige nu er der nu heller ikke langt til en kvartfinaleplads i Champions League, og det kan måske give noget medvind til Jürgen Klopp og hans mandskab. Det kan i hvert fald være en kærkommen revanche for sidste sæsons exit fra den fineste turnering allerede på dette stade, ⅛-finalerne, hvor det blev til samlet nederlag til Atletico Madrid efter begge hold vandt på hjemmebane 1-0. Der måtte 2 x 15 minutters ekstra spil til på Anfield, og selv om Liverpool kom foran, endte de med at få klø efter 3 scoringer af gæsterne. Endnu et exit allerede i ⅛-finalerne vil være en kæmpe skuffelse for Liverpool.

Leipzig kan med en vis ret også tillade sig at være skuffede, hvis de må forlade turneringen så relativt tidligt. I sidste sæson var de bare en kamp fra finalen, så de har helt sikkert sat næsen op efter mere. De er i fin form i Bundesligaen, og deres seneste 9 kampe i alle turneringer – 6 i ligaen og 2 i pokalen – har givet 8 sejre og så altså dét nederlag, de fik mod Liverpool i den første duel i denne dobbelt-forestilling. De seneste 3 udekampe har Leipzig alle vundet 3-0, og det har godt nok været mod Schalke, Hertha og Freiburg, som ikke er en modstander, der lyder lige så skræmmende som Liverpool. Som så omvendt har tabt hjemme mod Fulham, Brighton og Burnley. Måske er de ikke helt så skræmte hos Leipzig, som man kunne forvente.

Liverpool:
Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Ozan Kabak (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Leipzig:
Marcel Halstenberg (Forsvar, Fast) – Skadet
Vilmos Orban (Forsvar, Fast) – Skadet
Angelino (Back, Fast) – Tvivlsom
Konrad Laimer (Midtbane, Reserve) – Skadet
Dominik Szoboszlai (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Wijnaldum; C. Jones, Thiago; Salah, Diogo Jota, Mané.

Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Mukiele, Upamecano, Klostermann; T. Adams, Sabitzer, Kampl, A. Haidara; Dani Olmo, Nkunku; Poulsen.

Odds-forslag: Leipzig vil jage muligheden – men er det nok?

Liverpool har spillet 12 kampe i Premier League siden nytår. De har vundet 3 og spillet 1 uafgjort. 8 kampe er tabt. De er aktuelt nummer 13 på formbarometeret ud af 20 hold i ligaen. De er parkeret på en 8. plads, og det giver ingen europæisk bold næste sæson. De røg ud af FA Cuppen allerede i januar, og før det har de også sagt farvel til Carabao Cuppen. På mange måder er det her måske Liverpools bedste mulighed for at sikre en plads i Europa næste sæson; at vinde Champions League. Spørgsmålet er, om de har det nødvendige niveau lige nu.

Om Leipzig har det nødvendige niveau til at gå hele vejen? Det er vel tvivlsomt, men de er en solid, velfungerende enhed, og med trænertalentet Julian Nagelsmann på sidelinjen vil der altid være bud på løsninger og visionære ideer at hente for holdet. De spillede en usædvanlig blodfattig kamp i det første opgør, og alene det må kunne motivere dem, for så ringe kan de næppe spille 2 gange. Det må forventes, at Liverpool endnu engang stiller op med en bagkæde, der ikke er helt deres foretrukne, og med Olmo, Nkunku og Poulsen i front til at skabe ravage med deres arbejdsraseri, mange løb og fine indbyrdes forståelse kan de blive en håndfuld at forsvare sig mod.

Efter 2-0-sejr i det første opgør kan Liverpool se det hele lidt an og afvente. Det må være fristende med deres aktuelle problemer in mente, men det risikerer omvendt at give Leipzig medvind og tro på tingene. Og kommer de først foran, kan der sprede sig en fornemmelse hos Liverpool af ‘Åh nej, ikke igen’. Dét er præcis den følelse, Nagelsmann gerne vil have plantet hos Liverpool-folket, og det kan jo lettest gøres med et mål eller 2. Det er ikke sikkert, det er nok til at gå videre for tyskerne, men anbefalingen herfra bliver sejr til Leipzig.

SpilXperten.com anbefaler: 2 til odds 3,03 – SPIL HER >>*

Liverpool – Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

– Det var en lidt tricky gruppe, Liverpool var i, men de vandt den foran Atalanta, Ajax og FC Midtjylland. De blev noteret for 4-1-1 og en målscore på 10:3.

– I Premier League halter det en anelse for Liverpool for tiden. De er nummer 8 i stillingen, og de har bare 1 sejr i de seneste 7 ligakampe. På hjemmebane ser det utroligt nok endnu værre ud, for de har tabt de seneste 6 kampe på eget græs.

– Leipzig blev nummer 2 i en meget stærk pulje med PSG, Manchester United og Basaksehir. Statistikken endte på 4-1-1 og scoren på 11:12.

– I Bundesligaen er Leipzig nummer 2 med bare 2 point til Bayern München på 1. pladsen. Mesterskabet er stadig inden for rækkevidde for Leipzig.

– Med 1 enkelt scoring i det første opgør er Mohamed Salah nu på 4 scoringer i årets Champions League, og dermed deler han topscorerværdigheden med Diogo Jota, der også har nettet 4 gange.

– Backen Angelino har indtil videre scoret flest mål i årets Champions League for Leipzig. Han er noteret for 3 scoringer.

– Det første møde i ⅛-finalerne var samtidig det første møde nogensinde mellem de 2 klubber. Det endte 2-0 til Liverpool i en kamp, hvor Leipzig altså teknisk set var hjemmehold.

Expected Goals: Liverpool vs. Leipzig – de seneste tre kampe

Liverpool
Liverpool – Fulham (0-1) 0,67 – 1,58 xG
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG
Sheffield United – Liverpool (0-2) 1,13 – 1,90 xG

Leipzig
Freiburg -Leipzig (0-3) 0,33 – 1,67 xG
Leipzig – Wolfsburg (2-0) 2,32 – 1,16 xG (DFB Pokal) (Wolfsburg brændt straffe -0,76)
Leipzig – Gladbach (3-2) 2,70 – 1,13 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Liverpool – Leipzig den 10. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Liverpool og Leipzig, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Liverpool – Leipzig hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Liverpool - Leipzig d. 10. marts 2021*

Skriv et svar