18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Fulham: Odds og optakt den 7. marts 2021

<b>Dommer:</b> Liverpool – Fulham” title=”<b>Dommer:</b> Liverpool – Fulham” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Hvad sker der i Liverpool? De taber kamp efter kamp hjemme på Anfield for tiden. Denne gang kommer der overkommelig modstand fra Fulham, kan Liverpool hente de første 3 point på Anfield i 2021? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Fulham. Der er kampstart søndag d. 7. marts 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Liverpool – Fulham

Oddsene indikerer at hjemmeholdet fra Liverpool er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Liverpool – Fulham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion:: Anfield, Liverpool
Vejret: 5° og let vind

Optakt til Liverpool – Fulham: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool bliver ved at falde længere ned igennem Premier League tabellen. I den direkte top-4 duel imod Chelsea i torsdags, måtte de forsvarende mestre for 5.(!?) hjemmekamp i træk gå helt tomhændede fra banen. De forsvarende mestre er nu helt nede på 7.pladsen i ligaen, og skuden skal til at vendes inden konkurrenterne stikker helt af. Det har været helt forfærdeligt 2021 for de forsvarende mestre, og hvis vi kun kigger på resultaterne i det nye år, ville Liverpool ligger nummer 17 i Premier League. Så kan det godt være, at Liverpool har været utroligt hårdt ramt af skader, men det niveau, og de resultater som de viser for tiden er stadig ikke gode nok. De har ikke vundet syv kampe i streg op Anfield, og de fem seneste er sågar blevet tabt. Det har været forsvaret, som har været hårdest ramt af skader, men det er måske i endnu højere grad offensiven, der ikke leverer. Den ellers så forrygende fronttrio har ikke helt fundet melodien, og i de seneste seks kampe på Anfield er det kun blevet til en straffescoring fra Salah. Det lysner lidt på skadesfronten, Keita, Fabinho og Jota var alle tilbage i torsdags, og Klopp har igen lidt forskelligt at vælge fra i truppen.

Håbet lever hos Fulham! Der er 3 point op til Newcastle og Brighton over stregen, selvom Fulham har spillet en kamp mere, ser overlevelsen mere realistisk ud nu end tidligere. Det blev til et 1-0 nederlag til Tottenham senest, men før det havde de fem kampe uden nederlag. Gæsterne fra Fulham er ikke nemme at spille imod, på trods af deres bundplacering er det meget få gange de har lidt store nederlag, siden Joachim Andersen er trådt ind på holdet, er der kommet virkelig godt styr på defensive, og de har et solidt fundament. Det største problem for Fulham, er at de ikke får nok udbytte ud af anstrengelserne, målt på expected points ville Fulham ligge helt oppe på 14.pladsen. Det er også kommet til udtryk på det seneste hvor vigtige bundkampe imod WBA, Burnley og Crystal Palace ikke er blevet vundet på trods af at de nok havde fortjent det. Overlevelseschancerne bliver en del mindre, når man som Fulham alt for ofte får 1 point i stedet for 3.

Liverpool:
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve.) – Skadet
Joe Gomes (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Ozan Kabak (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Fulham:
Marek Rodak (Målmand, Reserve) – Skadet
Tom Cairney (Midtbane, Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Thiago, Wijnaldum, Jones; Salah, Mane, Firmino.

Fulham forventet startopstilling: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Anguissa; Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman; Maja.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Passer perfekt til en lur på sofaen

Det skal vel vende på et tidspunkt for Liverpool… Selv uden vigtige profiler har de jo stadig et verdensklassehold, i hvert fald på papiret. Det er bestemt ikke verdensklasse hvad de rent faktisk præsterer for tiden. Modstanden kommer fra den nederste del af rækken denne gang, men i det sidste stykke tid har selv de blødeste modstandere givet Liverpool kamp til stregen. Brighton, Burnley, Newcastle, WBA har alle taget point fra de forsvarende mestre. Søndagens modstander fra Fulham formåede også at tabe point fra Liverpool i det omvendte møde efter en jævnbyrdig 1-1’er.

Det giver ikke meget mening at kigge hjemmeholdets vej på oddset her, betaling for hjemmesejr er minimal, og selvom de unægtelig er et bedre hold end Fulham, så er de bare utilregnelige for tiden. Historiske fem hjemmebanenederlag i træk, og en fantastisk offensiv, som er helt tandløs for tiden… Vi tror ikke bare at Liverpool kommer ud som forvandlet søndag eftermiddag, tværtimod. Udeholdet fra Fulham spiller mange tætte og målfattige kampe, og med deres udgangspunkt som underdog i dette opgør, kan de stille sig tilbage i deres stærke defensive fundament, og lade Liverpool om at skabe løjerne.

Udeholdet har den bedste defensiv i den nederste del af tabellen, mens kun to hold har scoret mindre mål. Fulhams syv seneste kampe er gået under 2.5 linjen, og det tror vi også på sker i morgen. Liverpool har nemlig kun scoret to mål i de seneste syv hjemmekampe, og det virker til at de kæmper gevaldigt med at få ordentlig gang i spillet for tiden. To hold som ikke vælter sig i mål for tiden, og et udehold, som vil være mere end tilfreds med en 0-0’er her. Det bliver ingen målfest.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2.5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Liverpool – Fulham: Statistik, topscorer og H2H

– De forsvarende mester fra Liverpool hoppede lige en placering ned efter seneste kamp, og vi finder dem nu på 7. pladsen i Premier League med statistikken 12-7-8 og scoren 47-35.

– Udeholdet fra Fulham kæmper med næb og klør i bunden, hvor de befinder sig på 18.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 4-11-12 og en målscore på 21:33.

– Liverpools topscorer er Mohamed Salah, som har lavet 17 mål. Det gør indtil videre egypteren til ligaens topscorer også.

– Hos gæsterne fra Fulham står det sløjt til med målscoringen i Premier League, 21 mål på 27 kampe er lige i underkanten. Mest målfarlige spiller har været Bobby Reid med hans 5 ligatræffere.

– Da de 2 hold mødtes i december, var det netop holdenes to topscorere, Reid og Salah, som kom på måltavlen i opgøret, som endte 1-1.

Expected Goals: Liverpool vs. Fulham – de seneste tre kampe

Liverpool
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG
Sheffield United – Liverpool (0-2) 1,13 – 1,90 xG
Liverpool – Everton (0-2) 1,32 – 1,73 xG

Fulham
Fulham – Tottenham Hotspur (0-1) 1,16 – 1,46 xG
Crystal Palace – Fulham (0-0) 0,07 – 1,69 xG
Fulham – Sheffield United (1-0) 1,23 – 0,34 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Liverpool – Fulham den 7. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Liverpool og Fulham, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Liverpool – Fulham hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Liverpool - Fulham d. 7. marts 2021*

Skriv et svar