18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 9. runde i La Liga d. 6. – 8. november 2020

Nicolai Lisberg tipsVil det endelig lykkes for Lionel Messi at sætte sæsonens første La Liga-scoring i åbent spil? Nicolai Lisberg har kigget nærmere på samtlige 10 kampe i 9. runde af den bedste spanske række. En runde, hvor Barcelona møder Betis, mens Valencia og Real Madrid tørner sammen.

Spil på La Liga*

Elche – Celta Vigo (1-0)

Celta Vigo i denne sæson begynder så småt at ligne Celta Vigo fra de forrige sæsoner. En stærk trup med flere gode offensive folk, men hvor de indkasserer det ene nederlag efter det andet og synker mod bunden. Det burde netop være en kamp som fredagens, hvor de har gode muligheder for en sejr, men jeg er alligevel lidt overrasket over, at de skulle være så store favoritter, som bookmakerne indikerer, deres form taget i betragtning. Fire nederlag i de seneste fem kampe er i hvert fald ikke en indikator af, at alt er, som det skal være i Galicien. Til dette opgør er de så ovenikøbet uden José Fontán, der blev udvist mod Sociedad i det klare 1-4-nederlag. Hjemmeholdet har Carrillo og Víctor Rodríguez tvivlsomme, men det er trods alt et mandskab, der har vundet tre af de seneste fem kampe.

Lisbergs bud: Elche +0,5 (AH) til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Huesca – Eibar (0-1)

Oprykkerne fra Huesca har endnu ikke vundet en kamp i La Liga, og de har endda tabt de to seneste. Mod Betis var de aldrig i nærheden af point, og alligevel er de gjort til relativt store favoritter. Jeg forstår det for så vidt godt, for det er Eibar, de møder, og baskerne er heller ikke sprudlende, men de vinder da fra tid til anden. Der har været 26 udesejre og 28 hjemmesejre i denne La Liga-sæson, hvilket vel siger noget om, at hjemmebanefordelen er tæt på udvisket, og Eibars to sejre er faktisk kommet på udebane. Fine odds på, at de tager sæsonens tredje sejr på fremmed græs.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Barcelona – Betis 1 (2-1)

Fire kampe uden sejr i ligaen. Det er tæt på at være en helt uhørt statistik for Barcelona i de seneste 15 år, men jeg holder fast i, at selvom der er plads til forbedring, så har de været uheldige i en række kampe. Uheld ophører som regel på et tidspunkt, og jeg kan ikke se, hvordan Betis skal kunne gøre noget på Camp Nou. Godt nok vandt de sikkert med 3-1 mod Elche i den seneste runde, men det bør være en modstander, der passer godt til Barcelona, der kan få plads at spille på. Marc-André ter Stegen fejrede comeback i sejren mod Dynamo Kiev onsdag, og med tanke på at det var netop Neto, der kostede point i seneste runde mod Alavés, er det gode nyheder. Messi har stadig ikke scoret i åbent spil i sæsonen, men han har tidligere spillet nogle af sine bedste kampe mod netop lørdagens modstander, og sammenholdt med den øvrig offensive kvalitet, som Barça har, så kan han og Barcelona sætte tre tiltrængte point på kontoen efter denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

Sevilla – Osasuna 1 (2-1)

Hvad dælen er der sket med Sevilla? Lopeteguis tropper havde gang i en forrygende stime uden nederlag, hvor de spillede lige op mod Bayern og Barcelona, men nu har de tabt tre ligakampe i træk. Onsdag lignede det et nyt nederlag, bagud 2-0 hjemme mod Krasnodar og en mand i undertal hele anden halvleg, men det var åbenbart det, der skulle til, for de fik vendt det på to scoringer af En-Nyseri og en enkelt af Rakitic. Den kamp har kostet mange kræfter, men den må også have givet lidt selvtillid efter et par hårde uger, og mod Osasuna, der har flere profiler ude med skader, så skal det ganske enkelt blive til den første sejr i la Liga i fire kampe for Sevilla.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Cádiz 1 (2-1))

Fire sejre i fire udekampe, heriblandt en meriterende en af slagsen mod Real Madrid. Selvfølgelig kan det ikke afvises, at Cádiz bare fortsætterformen, men jeg har alligevel mere end svært ved at se, at de skal kunne besejre Atlético på Wanda Metropolitano. Også selvom Atlético ikke spillede nogen stor kamp mod Lokomotiv Moskva i Champions League tirsdag aften, og Cádiz nu råder over en dansk landsholdsspiller i Jens Jönsson. Atlético har vundet tre i træk i La Liga, og selvom det næppe bliver en målfest, så skal de hente en sejr mod et Cádiz-mandskab, der har en del skader at kæmpe med.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Getafe – Villarreal X (1-1)

En tredjeplads i tabellen og seks point i Europa League er selvfølgelig godkendt for Emerys tropper, men det er som om, at Villarreal endnu ikke for alvor har nået sit maksimale niveau. De har således endnu ikke vundet på udebane i La Liga i denne sæson og møder Getafe, der er stærke hjemme med sejre mod blandt andet Barcelona og Betis. Deres aggressive pres og hårde stil passer næppe de lidt mere letbenede Villarreal-spillere, men med Gerard Moreno tilbage som angrebsmakker til Paco Alcácer, så er der fine chancer for point i Madrid. Damian Suárez er ude for hjemmeholdet med karantæne, mens der selvfølgelig skal holdes øje med, hvordan Villarreal kommer ud af kampen i Europa League torsdag aften.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Granada 1 (2-0)

To af de positive overraskelser i denne sæson. Real Sociedad, fordi de topper ligaen efter otte spillerunder, og Granada, fordi de bare fortætter i formen fra sidste sæson, og endda også leverer i Europa League. Netop den turnering skal begge mandskaber i aktion i igen torsdag, hvor gæsterne har en lang tur til Cypern foran sig, mens Sociedad spiller hjemme. Vi begynder så småt at kunne se træthedstegnene hos en Granada-trup, der også døjer en del med skader til en lang række profiler. Vallejo er ude med Covid-19, og det samme er Soldado, der dog stadig kan nå at aflevere en negativ test inden kampen, hvis alt går vel. Derudover må de undvære Gonalons, efter han blev udvist i sidste uges uafgjorte kamp mod Levante.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Levante – Alavés 1 (2-1)

Sejr mod Valladolid og uafgjort mod Barcelona. Er Alavés i fremgang? Pointmæssigt, ja. Spillemæssigt, ikke i samme dur. De var heldige mod Barcelona, selvom Machín skal have ros for at få noget vilje og organisation ind på holdet. Det har klædt dem, at han har givet afkald på sin ellers foretrukne 3-back kæde, og der begynder at være små antydninger af et hold, der måske alligevel kan klare frisag ligaen. Med tanke på, hvordan denne sæson har udviklet sig i La Liga med spøjse resultater, vil det ikke undre, skulle de igen få en sejr, men jeg har stadig mere fidus til Levante, selvom det kan være svært at retfærdiggøre efter fem kampe i træk uden sejr. Gæsterne er uden Jota Peleteiro, der er i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Athletic 2 (0-1)

Bundprop med blot tre point og fortsat første sejr til gode efter otte spillerunder. Valladolid er i krise. Kæmpe krise. De har tabt hjemme til både Alavés og Eibar, og det kunne sagtens blive til et endnu et hjemmebanenederlag søndag. Athletic spiller fortsat, som vinden blæser, men de viste moral, da de kom tilbage fra 0-1 mod Sevilla og vandt med 2-1 i seneste spillerunde, og de er også favoritter her trods et par skader.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Valencia – Real Madrid 2 (1-3)

Det er ikke overbevisende for tiden, men Real Madrid skal man aldrig afskrive. De var alvorligt på hælene i anden halvleg mod Inter, og alligevel tog de en vigtig 3-2-sejr på en brasiliansk kombination ti minutter før tid. Nu gælder det så Valencia, der fortsætter deres ihærdige og noget akavede forsøg på at sælge et helt hold af profiler. Det, at transfervinduet er lukket, har således ikke afholdt dem fra at sælge Kondogbia til Atlético Madrid, da en speciel spansk regel (dem er der i øvrigt en del af) tillod Atlético at hente en spiller uden for transfervinduet grundet sent salg af Thomas Partey. Valencia og Real Madrid på Mestalla plejer at være underholdende og målrigt, og jeg tror ikke nødvendigvis, dette bliver nogen undtagelse. Valencia har Thierry Correia ude med karantæne, og deres defensivt får det svært mod Madrid.

Lisbergs bud: Over 2,5 mål til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på La Liga*

Skriv første kommentar

Skriv et svar