18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 6. runde i Conference League d. 14. december 2023

Lykkes det FC Nordsjælland at krone et mageløst gruppespil med videre avancement, eller går de kolde i Bulgarien? Nicolai Lisberg er klar med stor optakt til deres kamp mod Ludogorets, ligesom han kigger nærmere på et par af Conference Leagues øvrige opgør, hvor alt fortsat er på spil.

IMAGO / Sportimage

Ludogorets – FC Nordsjælland X (0-0)

Torsdag d. 14. december kl. 18.45

Det har indtil videre været et mindeværdigt gruppespil for FC Nordsjælland med meriterende sejre på henholdsvis 7-1 og 6-1 mod Ludogorets og Fenerbahce. Men skal gruppespillet også være succesfuldt, så skal de have point i Bulgarien i rundens sidste kamp, for ellers er det med overvejende sandsynlighed ensbetydende med exit.

I det omvendte opgør vandt de som bekendt hele 7-1, og så kune man jo fristes til at sige, at de også må være favoritter her. Men Ludogorets skiftede hele den sportslige ledelse efter nederlaget mod Farum, og ligesom FC Nordsjælland har de siden da også slået Fenerbahce på hjemmebane.

Faktisk er de oppe på ti sejre i træk, så lad mig bare igen understrege, at der ikke venter dem nogen nem kamp torsdag. Det vil nok være forkert at bruge ordet nem om FC Nordsjælllands pokalkampe mod AB, men de vandt om ikke andet samlet 5-1 og kunne i de kampe også spare lidt spillere og holde nogle andre til ilden. Dog var det en bet, at Oliver Villadsen måtte udgå og dermed er tvivlsom til kampen, ligesom det endnu er usikkert, om Andreas Hansen når at blive klar, selvom Johannes Hoff Thorup var fortrøstningsfuld på sin keepers vegne.

I kampen mod Fenerbahce var Ludogorets’ tilgang det, vi vel kan kalde en kontrolleret offensiv, og jeg tror det handler for begge hold om ikke at risikere det store i begyndelsen. Det ligner derfor et noget mere låst og målfattigt opgør, end hvad vi så i Farum. Og lad os ikke glemme, at Nordsjælland flere gange i denne sæson har evnet at spille kampe uden mål til trods for de mange historier om deres gode offensiv. Så selvom det ved stillingen 0-0 i slutfasen vil være ensbetydende med et massivt pres fra Ludogorets’ side, der vil skabe huller bagude, så går det ene af mine to spil på en kamp uden mål. 

Lisbergs bud: Kampen ender 0-0 til odds 15,00 – SPIL HER >>*

isbergs bud: Under 2,5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Fenerbahce – Spartak Trnava 1 (3-0)

Torsdag d. 14. december kl. 18.45

Lige nu er det tyrkiske storhold blot på tredjepladsen, men formodningen er, at det er der ændret på torsdag aften. For jeg har ganske enkelt ikke fantasi til at se, hvordan Trnava skulle få point her. Jo, det lykkedes ude mod FCN, og de var tæt på senest mod Ludogorets, men de blev også sat under et voldsomt pres af en mindre potent offensiv, og de har med afstand været gruppens dårligste hold.

Tyrkerne har efter blamagen i Danmark for to uger siden vundet begge sine opgør i den tyrkiske Super Lig, så de skal nok være der, og måske vi også ser et lidt mere navnkundigt hold fra start, end hvad tilfældet ellers har været i nogle af de andre kampe. 

Fenerbahce kommer til at sætte Trnava under pres fra start, og jeg kunne godt se en kamp, der allerede er afgjort efter de første 45 minutter.

Lisbergs bud: Fenerbahce fører med to eller flere ved pausen til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Zrinjski Mostar – Aston Villa 2 (0-2)

Torsdag d. 14. december kl. 18.45

Unai Emerys mænd er flyvende i Premier League, hvor Arsenal og Manchester City senest er blevet sat til vægs, så skal vi udover en favoritrollen i Conference League også regne dem som en mesterskabsbejler? Måske får vi svar på en del af det spørgsmål i weekenden, når der venter en lidt drilsk udekamp søndag mod Brentford. Af samme grund kunne jeg godt forestille mig, at Emery roterer en del til dette opgør. Aston Villa er godt nok ikke sikret førstepladsen, da der i tilfælde af nederlag, samt en sejr til Legia, stadig eksisterer muligheden for, at de kan blive overtaget på målforskel.

Zrinjski Mostar gav os måske turneringens bedste og mest overraskede kamp, da de i den første hjemmekamp i gruppen kom fra 0-3 nede mod AZ til at vinde 4-3, men det er så ret beset også det, som vi har set fra deres side i dette års udgave af Conference League. Siden da har de blot scoret en enkelt gang og tabt fire i træk, hvorfor deres rolle er udspillet.

Aston Villa har haft lidt problemer på udebane i Premier League, og de tabte også i gruppen til Legia ude, men selv med reserver og et halvt øje på weekendens kamp, så skal de kunne tage en sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Dinamo Zagreb – Ballkani 1 (2-0)

Torsdag d. 14. december kl. 21.00

I gruppe C er der fortsat mulighed for, at tre hold kan følge suveræne Viktoria Plzen videre fra gruppen. Og to af de hold mødes i Zagreb, hvor hjemmeholdet har det bedste udgangspunkt. De er nemlig noteret for seks point mod Ballkanis fire, og da de også er bedre indbyrdes end FC Astana, der ligeledes er noteret for fire point, er uafgjort nok til at spille sig videre. 

Det burde jo være en formsag for så erfaren en trup som Zagrebs kontra novicerne fra Ballkani, og jeg ender da også her, men kroaterne har været en skuffelse i denne sæsons udgave, hvor det var ventet, at de skulle duellere om førstepladsen og ikke bide negle på sidstedagen. I den omvendte kamp tabte de faktisk også med 2-0, så Ballkani kommer om ikke andet ind til kampen med en tro på, at de kan gøre det igen.

Zagreb er dog ved at komme i gang med fire sejre på stribe, og mod Ballkani, der godt nok topper den hjemlige liga, men som senest lukkede hele fem mål ind mod FK Lapi, skal kroaterne ganske enkelt kunne tage en komfortabel sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Conference League sponsoreres af bet365.

Tips fra Europa Conference League

17. jun.
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
18:00
Units 3/10
Tippet til 2.22
21:00
Avatar
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
18. jun.
18:00
Units 2/10
Tippet til 1.80
24. jun.
02:00
Avatar
BettingGuru
Units 3/10
Tippet til 1.71
21:00
Units 3/10
Tippet til 1.75
25. jun.
02:00
Units 3/10
Tippet til 1.82

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar