18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 26. runde i La Liga d. 5. – 8. marts 2021

Nicolai Lisberg tips Hvem havde forudset for fem runder siden, at La Liga fortsat ville være så spændende, som den er nu? Det hele kan bliver fuldstændigt og aldeles åbent, når Atletico Madrid hjemme skal tage imod bysbørnene fra Real Madrid. Barcelona har dermed en gylden mulighed i denne runde, hvor Nicolai Lisberg tipper alle kampene.

Få din bonus hos LeoVegas*

Valencia – Villarreal 2 (1-2)

Det var voldsomme billeder, vi så efter kampen mod Getafe, hvor Gabriel Paulista stod og græd for åben skærm, da han skulle forsøge at forklare Valencias dårlige form. En form der blot har budt på tre sejre i de seneste 16 kampe og en overhængende fare for den første nedrykning siden 1986.

Så galt står det ikke til hos naboerne fra Villarreal, der dog er uden sejr i de seneste syv kampe og som senest tabte 2-0 hjemme mod Atlético Madrid. Krisen er selvsagt ikke ligeså stor i Villarreal, der mere end noget andet mandskab har nydt godt af Valencias kæmpe krise, da de i sommer hentede både Parejo og Coquelin, men ingen af de to har for alvor fået den rolle og betydning, man kunne have forventet inden sæsonen. Det kan i det hele taget siges om en del spillere, og derfor ligger Villarreal og kæmper for at holde sig i top 6 i stedet for at kæmpe om Champions League, som truppen berettiger til. Coquelin er i øvrigt fortsat skadet, så han kommer ikke i spil mod sin tidligere klub.

Hos gæsterne er Diakhaby ude med karantæne, og det svækker en defensiv, der i forvejen har det svært, og det er med til i min optik at svinge favoritværdigheden over i gæsternes favør.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Getafe X (1-1)

Den sejrsløse stime blevet forlænget til otte kampe i ligaen, da Valladolid i seneste runde spillede 1-1 mod Celta Vigo, selvom de første med 1-0 til det 94. minut. Nu gælder det så Getafe, der omvendt fik sin første sejr i seks kampe, da de nød godt af Valencias nedsmeltning og fik en overbevisende 3-0-sejr. Eneste negative aspekt i den kamp var, at Cucurella fik sit femte gule kort, hvorfor han ikke er med lørdag.

Hjemmeholdet er uden flere profiler, og de virker ganske enkelt ikke i stand til at vinde for tiden, men derfor kan de jo godt få et enkelt point ud af anstrengelserne. Tre af deres seneste seks kampe er endt med en pointdeling, og de seneste tre hjemmekampe mod Getafe er alle endt uafgjort. Gæsterne kan sagtens leve med et enkelt point, og de kommer ikke til at jagte en sejr i kampens afslutning, hvis stillingen er uafgjort et godt stykke ind i anden halvleg.

Lisbergs bud: X’et til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Elche – Sevilla 2 (0-2)

Lopetegui kom, så og tabte. Jeg har rost den tidligere spanske landstræner meget i denne sæson, men måske han alligevel havde forregnet sig, da Sevilla onsdag på dramatisk vis røg ud af Copa del Rey. I hvert fald fik et par stamspillere et hvil, og det blev i sidste ende dyrt i en kamp, hvor Ocampos også brændte et straffe, der med noget nær statsgaranti kunne have sendt Sevilla i finalen. Den flotte sæson som andalusierne har gang i kan altså smuldre i løbet af få dage, når de i den kommende uge skal forsøge at vende 2-3 ude mod Dortmund i Champions League.

Først gælder det dog Elche i ligaen, og her må fokus være at komme tilbage på sporet mod et hold, der blot kan fremvise en sejr i de seneste 19 kampe. Efter sejren mod Eibar for to uger siden er det blevet til to nederlag mod henholdsvis Barcelona og Granada, og den momentvise opblomstring ser ud til at være…momentvis.

I kampen mod Barcelona måtte Sevillas Vidal udgå med en skade, der også holder ham ude lørdag, mens Bono er tvivlsom grundet problemer med en af sine fingre. Det forventes, at Lopetegui stiller i stærkeste formation, og derfor forventer jeg også, at de får en lille smule oprejsning ovenpå det hårde nederlag onsdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Cádiz – Eibar X (1-1)

Ikke en af de kampe, der kommer til at stjæle mest opmærksomhed denne weekend, men det betyder ikke, at der ikke er vigtige point på spil for to hold, der godt nok er over stregen, men som fortsat er en indædt del af bundstriden. Cádiz har tre point flere end Eibar, men det er gæsterne, der er i bedst form, hvis man da kan svinge sig op til at kalde nul sejre i de seneste otte kampe for form.

Bookmakerne har dem også som favorit mod et hjemmesvagt Cádiz-mandskab, men jeg synes umiddelbart, det ligner et helt lige opgør mod to af ligaens dårligste offensiver, hvor det ret beset kun er værd at fremhæve unge Bryan Gil.

Hjemmeholdet har en del skader, og Eibar har en uforlignelig evne til at skrabe de fornødne point sammen i foråret til at undgå nedrykning, men jeg synes alligevel ikke oddset på en udesejr er højt nok til, at jeg går ned ad den vej.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Få din bonus hos LeoVegas*

Osasuna – Barcelona 2 (1-2)

Det brøl fra Piqué har Barcelona ventet på en hele sæson. Da forsvarsgeneralen steg til vejrs i de sidste sekunder og headede 2-0-scoringen ind mod Sevilla, der sendte dem forlænget spilletid. Her blev Martin Braithwaite i øvrigt blev helten med den afgørende scoring, da Barcelona for tiende gang på 13 år kvalificerede sig til den spanske pokalfinale.

Det var som om et helt års frustrationer blev afløst at lettelse, da Piqué skreg sin glæde ind i kameraet, inden han senere skreg af smerte, da han kom galt af sted med sit knæ, hvorfor han muligvis er ude af opgøret mod Osasuna.

Barcelona spillede særligt i første halvleg mod Sevilla noget af det bedste, de har gjort i sæsonen, hvor kombinationerne og farten i spillet bragte minder om de gode, gamle dage. Det lover godt for resten af sæsonen, hvis det da ikke var en enlig svale.

For var la remontada, comebacket, mod Sevilla et decideret vendepunkt? 2021 har generelt været opløftende for Koeman og Barcelona, men det skal være slut med sammenbrud som mod PSG eller fejltagelser som mod Cádiz, hvis vi skal tro på, at Barcelona også kan vinde titlen. Måske får vi svar på den tvivl, der stadig hænger i luften lørdag, når de skal møde Osasuna på udebane. Hjemmeholdet er i fin form med tre sejre i de seneste fire kampe, og det vil være en klassisk kamp at smide point i for Barcelona, men jeg vælger alligevel at tro på, at onsdagens sejr har givet dem så meget medvind, og at den optimisme, der blomstrer i truppen også rækker til endnu en sejr.

Hjemmeholdet har Iñigo Pérez tvivlsom.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Huesca – Celta Vigo 2 (1-2)

To af de hold, der faktisk er mest seværdige at følge i ligaen, og som kan spille noget forblindende fodbold, når det kører for dem. Det gør det dog ikke for alvor for tiden for nogle af dem. Heller ikke selvom Huesca har fået fire point i de to seneste kampe.

Celta Vigo går ind til opgøret uden sejr i de seneste seks kampe, og derfor kan det måske overraske, at de her er gjort til favorit, men jeg kan alligevel godt følge bookmakerne. For Celta har det bedst mod hold, der også gerne vil spille fodbold, og det er i høj grad tilfældet for Huesca. Der burde være gode muligheder for mål, men de to hold kommer alligevel til at spille med bremsen trukket en smule, for det handler først og fremmest om at få en sejr.

Renato Tapia er ude med karantæne hos gæsterne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Real Madrid X (1-1)

Rundens helt store opgør, hvor mesterskabskampen måske kan få en tidlig afgørelse eller åbnes op på vidt gab. For vinder Real Madrid søndag, så er Atléticos forspring reduceret til blot to point, selvom Rojiblanco fortsat har en kamp i hånden.

Hjemmeholdet er små favoritter, og det er de fordi, de efter et par kostbare pointtab fik vist niveau, da de mandag tog til Villarreal og vandt med 2-0. Derudover taler det også til deres klare fordel, at de ikke er ligeså hårdt ramt af skader, som naboerne fra Real. Både Carrasco og Lemar er godt nok tvivlsomme, mens Giménez er ude med en skade, men til gengæld kan Trippier gøre et længeventet comeback efter at have overstået sin karantæne. Englænderen var ligaens bedste back i efteråret, og han bliver en kærkommen forstærkning.

Hos gæsterne fra Madrid håber de igen at kunne råde over Benzema, der har siddet ude med en skade i de seneste par opgør. Også selvom franskmanden ikke har vist sig at være en målscorer mod Atlético, som han blot har nettet mod fem gange i 35 kampe, hvorfor et oplagt spil kunne være, at Benzema IKKE scorer mod Simeones tropper.

Jeg forventer at se et kampbillede, hvor Atlético i perioder af kampen vil forsøge at lægge et højt pres på Madrid, men ellers stå godt i defensiven og så løbe kontraer. Med undtagelse af den famøse venskabskamp, hvor Atlético vandt 7-3, så plejer det at være forholdsvis målfattigt, når de to mødes, og selvom et uafgjort resultat er guld for Barcelona, så er det trods alt bedre end at tabe.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Levante 1 (2-1)

Lige ved og næsten. Sociedad har fået oprejsning i de seneste par uger med uafgjort ude mod Real Madrid og Manchester United, men det var to kampe, de kunne have vundet. Mod United brændte Oyzarbal straffe, mens Real Madrid først udlignede i det 89 minut. Det positive er dog, at spillet er i bedring, og det begynder så småt at minde om noget, vi så i sidste forår fra baskernes side.

Problemerne er fortsat, at der er for mange uafgjorte i mellem, og mod Levante kan det sagtens blive endnu en tæt affære. Gæsterne er i rigtig fin form og viste i kampene mod Atlético, at de kan få point og endda sejre mod tophold, men jeg vil stadig hævde at Sociedad i den form de er i skal kunne tage tre point på hjemmebane. Også selvom Portu, der scorede mod Real Madrid, er meldt tvivlsom til opgøret.

I de to klubbers seneste fem opgør er begge mandskaber kommet på tavlen, og det er to hold, der har styrken i offensiven, så jeg vælger at tro på, at det mønster gentager sig søndag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Athletic – Granada 1 (2-0)

Grandissimo. De spanske medier var fuld af lovprisning over for Granada, der i deres første Europa League sæson i historien fortsætter det utrolige eventyr. Torsdag i sidste uge slog de Napoli ud af cuppen, og de viste format, da de hjemme efterfølgende slog Elche i ligaen. Fundamentet er brølstærk på dette Granada-hold, men midt i al rosen er det også værd at huske, at de trods alt er faldet sammen et par gange i sæsonen. Det er ikke, at der ikke er udfald, men at de er gode til at rejse sig igen.

Jeg ved ikke, om jeg skal forvente et decideret udfald, men Granada har med kampen mod Molde i Europa League fået en gylden mulighed for at avancere yderligere en runde, specielt fordi returkampen skal spilles på neutralgrund og ikke i Norge.

Vi så med Huesca, at det kan være svært at spille på bagkant af en Europa League kamp, men måske det også kan være vanskeligt at spille forud for en. For man kan ikke fortænke Granada i, allerede at have tankerne henne mod torsdag.

Det skal Athletic udnytte til deres fordel. De har godt nok også en pokalsemifinale torsdag aften at skulle forholde sig til, men jeg vurderer dem trods aktuel placering i tabellen stadig til at have større mulighed for at opnå hæder gennem ligaen end Granada, og derfor kommer vi til at se et motiveret Marcelino-mandskab på banen søndag. Granada er uden et væld af profiler, mens Athletic kun må undvære Iñigo Martínez, med mindre der opstår skader torsdag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Real Betis – Alavés 1 (2-0)

Stabilitet og Betis var ikke to ord, jeg forventede at skulle bruge i samme sætning, da sæsonen begyndte, men Pellegrini fortjener stor ros for de resultater, hans hold har leveret i de seneste par uger. Fire sejre i de seneste fem kampe har sendt dem der op, hvor det er rigtig sjovt i tabellen, og hvor de kan drømme om Europa i næste sæson. Skal den drøm blive til virkelighed, skal de gerne have yderligere tre point mod Alavés, der har tabt tre i træk og uden at score i de to seneste opgør. De er tilbage under stregen, og med tanke på Betis’ gode form er jeg lidt overrasket over, at vi finder så høje odds på en hjemmesejr, som tilfældet er hos de fleste udbydere.

I min optik er hjemmeholdet klare favoritter, selvom det godt kan vise sig at blive et opgør, hvor de skal grave dybt for at finde målet, der kan dirke Alaves’ defensiv op, for jeg tror ikke Bordalas kommer til Betis med meget andet på sinde end at forsvare sig til et point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på La Liga*

Skriv et svar