18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 24. runde i Bundesligaen d. 5. – 7. marts 2021

Spiltips fra Lisberg Bundesligaen kan for en stund lørdag eftermiddag få et nyt tophold, da Leipzig kan overhale Bayern München med en sejr. Det kan dog hurtigt ændre sig, da den efterfølgende kamp er “Der Klassiker” mellem Bayern München og Dortmund. bulibold.dk-redaktør Nicolai Lisberg leverer her sine forudsigelser til den 24. runde i Bundesligaen, der byder på flere spændende kampe.

SpilXpoden

Schalke – Mainz 2 (0-1)

I en runde hvor Gladbach møder Leverkusen, og Bayern München tager i mod Dortmund, burde det være forbudt at sige, men det for mig at se fredagens kamp, der er rundens opgør, når sidst og næstsidst tørner sammen i Gelsenkirchen.

Hjemmeholdet brugte søndagen på at fyre hele den sportslige ledelse efter historier om dårlig forberedelse til kampen, hvor nu tidligere cheftræner Christian Gross blev skudt i skoen, at han end ikke kunne spillernes navne. Ny mand i spidsen for Schalke, den femte i alt i denne sæson og dermed en Bundesligarekord, er Dimitrios Grammozis, og det gælder vist om at håbe på, at han er ansat af gavn mere end af navn, for et par jobs i Bochums ungdomsafdeling og et kort ophold i Darmstadt, er ikke umiddelbart det, der skaber tro om bedre tider.

En voldsom aktion sådan at fyre alt og alle med sportslig ansvar i Schalke, men ikke væsentlig ulig den, som Mainz foretog før jul, hvor der blev ansat ny sportschef og sportsdirektør, og som siden førte til ansættelsen af Bo Svensson. Den manøvre er gået ganske fint, selvom nederlaget hjemme mod Augsburg var en streg i regningen, men Schalke er et andet sted, så selvom Dimitrios Grammozis muligvis kan levere noget nyt og overraskende, så har ingen af hans forgængere for alvor formået det, og problemerne i Schalke stikkere dybere end som så.

Mainz har leveret rigtig flotte resultater på udebane, og de bør have gode chancer for at få point med hjem fra Gelsenkirchen, selvom de principielt helst skal bruge alle tre for at rykke op i tabellen.

Kohr er tilbage for gæsterne, mens Schalke fortsat kæmper med slemme skader over hele banen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Gladbach – Bayer Leverkusen 1 (2-1)

To hold i krise. Leverkusen har blot vundet tre af 14 kampe i 2021 og tabte senest med 2-1 hjemme mod Freiburg, mens Gladbach siden det kom frem, at cheftræner Marco Rose i den kommende sæson overtager tøjlerne i Dortmund har tabt fire i træk. Leverkusen er gledet fra en første til en sjetteplads, mens Gladbach helt er uden for de europæiske pladser på en aktuel niendeplads.

Onsdag røg die Fohlen så ud til Dortmund i pokalen i et opgør, hvor de ikke for alvor skabte alverden, så spørgsmålet presser sig på. Hvem er mest elendige? Det er ganske tæt, for Leverkusens offensiv er bedst, mens deres defensiv er dårligst, og jeg tror på, at hjemmeholdet med deres hurtige kontraspillere kan gøre ondt på gæsterne.

Selvom det i sidste ende blev til et 3-2-nederlag ude mod Leipzig i seneste runde, så fik vi syn for nogle af de offensive redskaber, truppen fortsat råder over, og mod et Leverkusen-hold, der ikke har holdt buret rent i 15 kampe i træk, tror jeg også, at det rækker til sejr.

Ikke mindst fordi Zakaria forventes at være klar for start, mens gæsterne må undvære blandt andre Bailey, der sidder ude med karantæne

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Hoffenheim – Wolfsburg 2 (0-1)

Det begynder for alvor at dufte af Champions League hos Wolfsburg, der i seneste runde besejrede Hertha med 2-0. Den syvende sejr i de seneste otte kampe, otte kampe hvor der vel at mærke er blevet spillet til nul, og dermed nærmer Koen Casteels sig så småt Timo Hildebrands rekord for flest minutter uden at indkassere mål i Bundesligaen.

Nullet fik dog ikke lov at stå i onsdagens pokalkvartfinale mod Leipzig, hvor danske Yussuf Poulsen var manden der endelig scorede på Casteels, da et brændt straffe fra Weghorst i første halvleg blev dyrt i et 2-0-exit.

Lørdag gælder det så Hoffenheim, der fik lidt oprejsning efter det pinlige exit mod Molde, da de fik uafgjort 1-1 ude mod Union Berlin. Hoffenheim er lidt fanget i ingenmandsland, og der er begyndt at rumstere rygter om, at de ser sig om efter en anden cheftræner til at afløse Sebastian Hoeneß fra den kommende sæson. For selvom skader og coronaudbrud har været en stor del af fortællingen om de manglende resultater, så har det også være voldsomt svingende fra Hoffenheim, hvor man sjældent har kunne vide sig sikker på, hvilket udtryk de vil komme med.

Hvis ikke nederlaget i pokalen sidder for dybt i spillerne, så bør Hoffenheims stil bekomme Wolfsburg vel, der kan sidde tilbage og så satse på omstillinger. Gæsterne er uden Pongracic, der blev udvist mod Hertha, mens Brooks omvendt er tilbage efter endt karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Få din bonus hos LeoVegas*

Freiburg – RB Leipzig X (1-1)

Det var noget af et comeback, som Yussuf Pilsen var med til at orkestrere, da han scorede det udlignende mål, da RB Leipzig i kampens sidste halve time gik fra 0-2 hjemme mod Gladbach til en 3-2-sejr. Det sidste mål sat ind af den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth dybt inde i overtiden. Dermed har Leipzig fortsat snor i Bayern München, og en sejr ude mod Freiburg sender dem for en stund op på førstepladsen i ligaen.

Onsdag var Yussuf Poulsen så på pletten igen, da han var med til at sparke Leipzig i semifinalen i pokalturneringen med en 2-0-sejr mod Wolfsburg

Freiburg går ind til opgøret med selvtillid efter en 2-1-sejr ude mod Leverkusen, men selvom træner Christian Streich efter kampen glædede sig over de tre point, så var han ikke tilfreds med spillet, der skal blive bedre, hvis Freiburg skal have noget ud af kampen lørdag eftermiddag.

Gæsterne er favorit, men både Angeliño og Halstenberg er tvivlsomme, mens Sabitzer sidder ude med karantæne, og med Nagelsmanns hang til at rotere, kan det godt blive svært ude mod Freiburg.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart 1 (3-1)

Så gik den ikke længere for Frankfurt, hvis imponerende stime fik en brat ende, da Werder Bremen vandt med 2-1 i sidste uges fredagskamp. Frankfurt kom ellers foran ved tilbagevendte André Silva, men blev løbet over ende af nordtyskerne i anden halvleg. Adi Hütters tropper er fortsat på en fjerdeplads i ligaen, og et enkelt nederlag kaster ganske givet ikke grus i et velsmurt maskineri, men i ugens løb har der alligevel været uro, da det kom frem, at sportschef Fredi Bobic er i færd med at blive løst fra sin kontrakt med Frankfurt, så han i stedet kan overtage en lignende stilling i Hertha.
Frankfurt skal kunne vinde mod et Stuttgart-hold, der godt nok besejrede Schalke med 5-1 i seneste runde, men som stadig svinger utrolig meget.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Hertha BSC – Augsburg 1 (2-0)

Der er langt op til gennemsnittet på 1,5 point per kamp, som var kravet til Pal Dardai, hvis han skulle have lov at blive til den kommende sæson. I øjeblikket er det faktisk blot blevet til et enkelt point, og selvom modstanden har været hård, så står tilbage, at det kun er en bedre målscore, der holder Hertha over stregen. Ni Bundesligakampe i træk uden sejr, og alligevel ser jeg god værdi i, at det lykkes dem at hente tre point lørdag, når Augsburg kommer på besøg.

For spillet og særligt indstillingen er i bedring, og så må Augsburgs held med dårlige målmandspræstationer hos rivalerne også være opbrugt efter først Leverkusens Lomb og siden Mainz’ Zentner har foræret dem fire point i de to seneste kampe. Deres spil gennem sæsonen retfærdiggører ikke, at de skulle have så forholdsvis stor afstand til bunden, og held har det som bekendt med at slippe op. Hjemmesejr til Hertha, og den modige drister sig til at spille med to eller flere overskydende mål.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Bayern München – Borussia Dortmund 1 (3-1)

Den tyske klassiker. I øvrigt et spøjst navn, da der ikke er en historisk lang rivalitet mellem Bayern og Dortmund, men lad det nu ligge. I de seneste ti år har det været de to tophold i Bundesligaen, og normalt plejede et opgør mellem de to i det tidligere forår at være en form for mesterskabsduel, men sådan er situationen ikke denne gang. 13 point adskiller de to hold i tabellen, men det betyder ikke, at der ikke er noget på spil.

Dortmund jagter top 4 og har brug for point i et tæt topfelt, hvor både Wolfsburg og Frankfurt viser stor stabilitet, mens Bayern meget vel kan gå ind til opgøret på andenpladsen, hvis ellers Leipzig vinder i Freiburg.

Der bør også være gode chancer for en sejr til hjemmeholdet, for kigger vi på de to klubbers indbyrdes møder i Bundesligaen på Allianz-Arena, siden Jürgen Klopp stoppede, så lyder statistikken, fem kampe, fem sejre og hele 24-2 i hjemmeholdets favør. Dortmunds tro på et resultat må være steget efter fire sejre ti træk, senest i pokalen mod Gladbach, hvor de rent defensiv stod godt, og forsvarede sig overraskende godt på dødbolde, men jeg har trods deres opblomstring og den flotte sejr i Sevilla for et par uger siden, svært ved at se dem levere sensationen.

Med tanke på, hvor suveræne Bayern som regel er på hjemmebane, så er jeg lidt overrasket over, at vi finder så flotte odds på en hjemmesejr for et hold, der efter et par sløje resultater har vundet de seneste to kampe mod Köln og Lazio med hele 9-2.

Både Sancho og Guerreiro er tvivlsomme til kampen, da de begge måtte udgå mod Gladbach tirsdag.

Lisbergs bud: Bayern München -1,5 (AH) til odds 2,50 – SPIL HER >>*

FC Köln – Werder Bremen 2 (0-1)

Der er fortsat mange point at slås om, men en sejr til Werder Bremen, og så kan nordtyskerne godt begynde at planlægge næste års sæson i Bundesligaen. En sejr kan nemlig sende dem 11 point fri af stregen og det endda med en kamp i hånden.

I seneste runde fik de en 2-1-sejr efter et par gunstige VAR kendelser, men VARder Bremen spillede en god kamp, og Kohfeldts tropper har fået lidt ekstra pause op til denne kamp, da deres pokalkvartfinale mod Jahn Regensburg blev flyttet grundet coronaudbrud hos modstanderne. De mange kampe kommer til at ramme en smal trup lidt senere, og derfor bør de være ekstra tændte på at sikre sig point i udekampen mod Köln, der fik ørene i maskinen mod Bayern, da de tabte 5-1. Det tredje nederlag i træk for Gisdols tropper, der fortsætter den konstante slingrekurs, hvorfor de da også fortsat sidder fast i bunden.

En sejr vil gøre underværker hos Köln, men vigtigst af alt er det igen at komme på tavlen, og uafgjort kan vise sig fornuftigt, som kampen skrider frem. En meget lige duel, men hvor Werders øjeblikkelige form gør dem til små favoritter i en kamp, der formentlig ikke kommer til at byde på mange mål.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Union Berlin 2 (1-2)

Det var lidt af en bombe, der sprang mandag, da det kom frem, at Uwe Neuhaus fik sparket i Bielefeld. Samme Neuhaus der tog Bielefeld fra en bundplacering i 2. Bundesliga, førte dem til en suveræn oprykning, og så sent som for tre uger siden fik 3-3 på udebane i München. I skrivende stund indtager de en relegationsplads a point med Hertha over stregen, så sæsonmålsætningen om overlevelse er stadig inden for rækkevidde trods klare nederlag mod Wolfsburg og Dortmund.

Ny træner er Frank Kramer, der kommer fra et job i ungdomsafdelingen i RB Salzburg, og selvom han ikke skal afvises udelukkende på grund af manglende meritter i sin trænerkarriere, så virker det til, at Bielefeld har begået den klassiske brøler og forsøgt at springe et trin eller to over i sin fortsatte udvikling som klub. I hvert fald får denne uges begivenheder mig til at tvivle yderligere på, at Bielefeld bliver i ligaen, og det gør også Union Berlin til større favoritter.

Holdet fra hovedstaden havde Max Kruse tilbage i målscorens rolle i senes uge, og det lysner så tilpas meget på skadesfronten, at de skal have den fornødne kvalitet til at få tre point, næsten uanset hvad, Frank Kramer når at ændre i løbet af de få træningspas, han har med holdet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Bundesligaen*

Skriv et svar