18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Levante – Valencia: Odds og optakt den 12. marts 2021

 Levante - Valencia ’Derby del Turia’. Fredag aften står den på Valencia-derby i La Liga når Levante tager imod lokalrivalerne fra Valencia. Begge hold ligger solidt i midten af tabellen, og der er derfor fuldt fokus på at sikre sig håneretten på den spanske østkyst! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Levante – Valencia. Der er kampstart fredag d. 12. marts 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Levante – Valencia

Oddsene giver favoritværdigheden til værterne fra Levante.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Levante – Valencia: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion:: Estadi Ciutat de València, Valencia
Vejret: 12°, svag vind

Optakt til Levante – Valencia : Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet befinder sig i midten af La Liga, som sædvanligt. Vi finder dem på 11.pladsen i tabellen, hvor de befinder sig i en form for ingenmandsland. De har 10 point op til top-6, og 10 point ned til nedrykningsstregen. Selvom det nederste halvdel af ligaen er tæt, virker det ikke til at der skulle blive nogen fare for at de skulle blive involveret i nedrykningskampen. Levante har vist sig besværlige at slå på eget græs i denne sæson, og med deres to nederlag på hjemmebane er der kun to hold der slår den statistik. Med sådan en statistik på hjemmebane burde de måske ligge længere fremme i tabellen, men problemet er at de har spillet størstedelen af hjemmekampene uafgjort. De har blot tabt én af de sidste tolv hjemmekampe, men det er samtidig kun blevet til én sejr i de seneste otte kampe. Det vidner om et hold, som er svære at spille mod, men mangler den sidste klasse til at hive 3 point hjem i de tætte kampe. Februar bød på et par opløftende kampe imod førerholdet fra Atletico Madrid, og de to kampe resulterede i 4 point til Levante, så de kan altså skabe problemer for selv de bedste, hvis de rammer dagen. Til denne kamp har de en del fravær, og iblandt de skadede spillere er flere faste startere.

Det er ikke her vi er vant til at se Valencia rode rundt, men det er tendensen hos Valencia, som gik fra en 4.plads i 18/19, til en 9.plads i sidste sæson, til en midlertidig 12.plads i indeværende sæson. Det har været utrolig ustabilt for Valencia i denne sæson, efter 26 spillerunder har de stadig ikke vundet to kampe i streg. Det har de muligheden for i morgen, for i sidste runde hentede de en flot sejr mod Villarreal på to meget sene scoringer. Udeholdet befinder sig i nogenlunde samme situation som hjemmeholdet, der er langt ned til den røde streg i bunden, og langt op til de europæiske pladser. Valencia offensiven er ramt hårdt til dette opgør, med de to mest scorende spillere på holdet ude med skade. Gomez og Soler har lavet henholdsvis 5 og 7 mål i La Liga, så der skal steppes op for afløserne hvis de skal på måltavlen her.

Levante:
Sergio Leon (Midtbane, Fast) – Skadet
Rober Pier (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Sergio Postigo (Forsvar, Fast) – Skadet
Nemanja Radoja (Midtbane, Fast) – Skadet
Gonzalo Melero (Midtbane, Fast) – Skadet
Jose Campana (Midtbane, Reserve) – Skadet

Valencia:
Denis Cheryshev (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Cristiano Piccini (Back, Reserve) – Skadet
Maxi Gomez (Angreb, Fast) – Skadet
Carlos Soler (Kant, Fast) – Skadet
Uros Racic (Midtbane, Fast) – Skadet
Jose Gaya (Forsvar, Fast) – Karantæne

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Son, Coke, Duarte, Vezo, Tono; Rochina, Vukcevic, Bardhi; D Gomez, Morales.

Valencia forventet startopstilling: Cillessen; Correira, Gabriel, Guillamon, Lato; Wass, Oliva, Musah, Guedes; Gameiro, Kang-in.

Odds-forslag: Håneretten må vente til næste sæson

Pointene er ikke sindssygt vigtige fredag aften i Derby del Turia, de to hold ligger side om side i tabellen, og kan reelt set hverken nå at kravle op hvor det er sjovt, eller blive involveret i bundstriden. Men en kamp uden noget på spil er det ikke, for som altid i lokalopgør er det uhyre vigtigt at sikre sig håneretten!

Ingen af holdene har vundet to kampe i streg i denne sæson, det er virkelig svingende præstationer resultatmæssigt. Hvis man går ud fra den tese om at de bare ikke kan vinde to kampe i streg, så er en Valencia sejr udelukket for de vandt i seneste runde. Udeholdet mangler desuden deres mest målfarlige spillere i front, og det bugner ikke i truppen af målscorertyper. Levante har vist sig virkelig besværlige at slå på eget græs, men de indbyrdes statistikker taler helt sikkert imod en sejr til hjemmeholdet, vi skal tilbage til 2016 for at finde deres seneste derbysejr.

De to Valencia-klubber er to af de hold, som har spillet allerflest uafgjorte kampe i sæsonen med 11 og 9 af slagsen. De har ualmindeligt svært ved at stykke en ordentlig stime af resultater sammen, og vi kan ikke se andet end endnu en pointdeler til de to hold, som det har udfaldet i fire af de seneste ti indbyrdes opgør.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Levante – Valencia: Statistik, topscorer og H2H

– Levante ligger solidt til i midten af tabellen, og vi finder dem op 11.pladsen med en statistik på 7-11-8 og en målscore på 35:35.

– Udeholdet fra Valencia har gang i en skuffende sæson, og vi finder dem helt nede på 12.pladsen i La Liga. De har en statistik for sæsonen på 7-9-10 og en målscore på 32:36.

– Levante har et par skarpe herrer rendende rundt oppe foran, både Morales og Roger har nået 10 ligamål indtil videre, tilsammen 20 af Levantes 35 scorede mål i La Liga.

– Farligste mand for hjemmeholdet har i denne sæson været Carlos Soler, som har været involveret i 11 af Valencias mål. Han er i front på deres topscorerliste med 7 træffere i ligaen, og topper ligeledes assistlisten med 5 af slagsen. Ham får vi desværre ikke at se i morgen.

– Valencia har den klare overhånd når vi kigger på de indbyrdes opgør, de har således kun tabt i et af de seneste ti opgør mod lokalrivalerne fra Levante. I det omvendte møde fik vi en regulær målfest, og selvom Levante var foran to gange i kampen, måtte de se sig besejret med 4-2.

Expected Goals: Levante vs. Valencia – de seneste tre kampe

Levante
Real Sociedad – Levante (1-0) 5,4 – 0,2 xG
Levante – Athletic Bilbao (1-2) 1,08 – 2,62 xG (Forlænget spilletid)
Levante – Athletic Bilbao (1-1) 1,35 – 1,8 xG

Valencia
Valencia – Villarreal (2-1) 2,33 – 2,47 xG
Getafe – Valencia (3-0) 1,27 – 0,15 xG
Valencia – Celta de Vigo (2-0) 0,93 – 0,24 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Levante – Valencia d.12. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Levante - Valencia  d. 12. marts 2021*

Skriv et svar