18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester – Manchester United: Odds og optakt d. 21. marts 2021

<b>Dommer:</b>Leicester – Manchester United” title=”<b>Dommer:</b>Leicester – Manchester United” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er 2 af engelsk fodbolds aktuelt stærkeste mandskaber, der søndag aften dyster om en billet i årets FA Cup-semifinale. Leicester tager hjemme mod Manchester United. Gæsterne har ikke tabt de seneste 6 gange, de har været i Leicester, men de var på udebane i en hård Europa League-kamp torsdag mod Milan. Måske det har sat sig i benene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller på 6’eren.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Leicester – Manchester United

Bookmakerne forventer et tæt opgør i denne dyst om en FA Cup-semifinaleplads. Oddsene antyder, at de hælder en smule i Manchester Uniteds favør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Leicester – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion:: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 8° og meget svag vind

Optakt til Leicester – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Leicester kommer med 2 friske sejre over Brighton og Sheffield United. 2 af bundholdene i tabellen. Ikke bemærkelsesværdigt i sig selv, men det er faktisk hele essensen af Leicester. Der er ingen store armbevægelser og heller ikke mange udsving. De er stabile, solide og pålidelige. Eller; de røg jo ud af Europa League i 1/16-finalerne, hvor de efter 0-0 på udebane tabte 2-0 hjemme til Slavia Prag. Og det vil måske vise sig at være en god ting for Leicester, at de ikke skal jonglere 3 turneringer i det i forvejen tætte program i foråret.

Til dette opgør kommer de med en uges kampfri i benene, og deres seneste kamp vandt de overbevisende 5-0 over det absolutte bundhold i Premier League fra Sheffield United. Mens Manchester United rejste til Milano og knoklede rundt på græstæppet på Giuseppe Meazza, har Leicester-spillerne kunnet ligge hjemme i chaiselongen og hygget sig med Mate te, eller hvordan de nu restituerer. Og de har brug for alle kræfter, for de har ikke slået Manchester United – hverken ude, hjemme eller i nogen turneringer, Community Shields eller andet – siden 21. september 2014. De seneste 13 opgør har de ikke formået at besejre Manchester United.

Gæsterne er på 14 kampe i alle turneringer uden nederlag. Godt nok har de spillet uafgjort 7 gange (8, hvis vi tæller FA Cup-sejren i forlængelse mod West Ham som uafgjort efter ordinær tid), men det vidner om, at de er svære at besejre. Og selv om de var ude i en hård duel i Milano torsdag aften for at sikre en kvartfinaleplads i Europa League, vil de helt sikkert også tage selvtillid og optimisme med fra 1-0-sejren på Giuseppe Meazza. I kvartfinalen møder de spanske Granada, og umiddelbart ser det lettere ud at slå spanierne over 2 kampe end at slippe helskindet fra besøget på King Power Stadium hos Leicester i weekenden. Men Manchester United vil helt sikkert gøre et forsøg i begge opgør i jagten på en eller anden form for sølvtøj i denne sæson.

Leicester:
Wes Morgan (Forsvar, Reserve) – Skadet
James Justin (Back, Fast) – Skadet
Ricardo Barbosa Pereira (Back, Reserve) – Skadet
Cengiz Under (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
James Maddison (Midtbane, Fast) – Skadet
Harvey Barnes (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester United:
Eric Bertrand Bailly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Phil Jones (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Juan Mata (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Marcus Rashford (Kant, Fast) – Tvivlsom
Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Skadet
Anthony Martial (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Fofana, Evans, Söyüncü; Albrighton, Ndidi, Tielemans, Castagne; Perez; Iheanacho, Vardy.

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; James, Fernandes, Rashford; Greenwood.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Stimer ender på et tidspunkt. Manchester Uniteds ender her

Sidste sæson nåede Leicester til FA Cup-kvartfinalen, hvor de tabte til Chelsea. Som i semifinalen også blev endestation for Manchester United. Men dér hører lighederne op. Leicester har tabt deres seneste 5 kvartfinaler, og de har aldrig vundet FA Cuppen, mens Manchester United er noteret for hele 12 FA Cup-triumfer. Begge hold er selvsagt i fin form med henholdsvis en 3. plads og en 2. plads i tabellen. Indbyrdes er Leicester blot noteret for 1 sejr i de seneste 24 møder.

Deres forberedelser til dette opgør har været vidt forskellige. I sidste weekend vandt Leicester en knusende 5-0-sejr over Sheffield United, der var så ufarlige, at deres xG er noteret til 0,0. Og træner Brendan Rodgers og hans mandskab har haft fri i midtugen og kunnet træne målrettet mod dette opgør, og godt nok har de en stribe spillere ude eller tvivlsomme, men fx fraværet af James Maddison og Harvey Barnes kan formentlig opvejes af Kelechi Iheanacho, som scorede hattrick mod Sheffield United.

Omvendt havde Manchester United i søndags en tæt duel med West Ham på Old Trafford, som de vandt 1-0 på et selvmål af gæsternes Craig Dawson. Torsdagen før det opgør og igen i torsdags var Manchester United i kamp i Europa Leagues ⅛-finaler, hvor de samlet besejrede Milan 2-1 efter 1-0-sejr i returmødet i Milano. Mindre end 72 timer efter slutfløjtet i Italien venter så dette opgør mod Leicester. Manchester United har ikke tabt i deres seneste 14 kampe, men de har trods alt spillet 8 af dem uafgjort, og deres seneste 4 kampe har været mod Manchester City, Milan, West Ham og så Milan igen. På et tidspunkt må de løbe ind i en form for udmattelse og tabe en kamp igen.

Og hvorfor egentlig ikke dette opgør? Alle stimer ender. Således både Manchester Uniteds stime uden nederlag. Leicester stime med nederlag i kvartfinalen i FA Cuppen. Og også Leicesters stime på nu 13 kampe i træk mod Manchester United uden sejr. Forudsætningerne med en uges fri er gode for Leicester. De ligger side om side i tabellen, så niveauforskel er der næppe tale om. Gæsterne har en hård udekamp i benene fra Europa-rejse, mens Leicester har hvilet og forberedt sig. Anbefalingen her er hjemmesejr.

SpilXperten.com anbefaler: 1 til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Leicester – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

– Leicester indtager Premier Leagues 3. plads med 56 point for 29 kampe.

– Den samlede statistik for Leicester er 17-5-7 med målscoren 53:32. Deres tal på hjemmebane siger 7-1-6 og 25:19.

– For at komme til denne kvartfinale i FA Cuppen har Leicester slået Stoke, Brentford og Brighton.

– I Premier League er Manchester United nummer 2 med 57 point efter 29 kampe.

– Statistikken for gæsterne er 16-9-4 og 56:32. De er stadig ubesejrede på udebane efter 15 kampe med tallene 9-6-0 og 27:13.

– Vejen til kvartfinalen har for Manchester United budt på Watford, Liverpool og West Ham. Det er første gang i årets FA Cup, de ikke spiller på hjemmebane.

– Jamie Vardy med 12 mål er topscorer for hjemmeholdet.

– Manchester Uniteds topscorer er portugisiske Bruno Fernandes, der er noteret for 16 scoringer i sæsonen.

– Sidst de mødtes, var det også på King Power Stadium. Boxing Day delte de 2-2.

– De seneste 6 indbyrdes møder på Leicesters hjemmebane er endt med 3 uafgjorte og 3 sejre til Manchester United.

– De har mødt hinanden 2 gange tidligere i FA Cuppen: I 1976 og i 1963 og begge gange med Manchester United som vindere. I 1963 endda i en finale.

Expected Goals: Leicester vs. Manchester United – de seneste tre kampe

Leicester
Leicester – Sheffield United (5-0) 2,76 – 0,00 xG (Den er god nok: 0,00)
Brighton – Leicester (1-2) 1,17 – 1,03 xG
Burnley – Leicester (1-1) 1.14 – 1,27 xG

Manchester United
Milan – Manchester United (0-1) 0,80 – 0,89 xG (Europa League)
Manchester United – West Ham (1-0) 1,09 – 0,38 xG
Manchester United – Milan (1-1) 1,34 – 0,98 xG (Europa League)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Leicester – Manchester United den 21. marts 2021

Vil du livestreame FA Cup-kampen mellem Leicester og Manchester United, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Leicester – Manchester United hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Leicester - Manchester United d. 21. marts 2021*

Skriv et svar