18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds – Chelsea: Odds og optakt den 13. marts 2021

<b>Dommer:</b> Leeds – Chelsea” title=”<b>Dommer:</b> Leeds – Chelsea” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Leeds tager imod Chelsea i denne tidlige Premier League kamp på lørdag. Oprykkerne har ramt et lille formdyk, og nu får de besøg af et af de mest formstærke mandskaber i Premier League. Fortsætter Tuchel og co. de fornemme takter, eller vågner Leeds op til dåd igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Chelsea. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Leeds – Chelsea

Oddsene peger på Chelsea som favorit i opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Leeds – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion:: Elland Road, Leeds
Vejret: 6°, regn og frisk vind

Optakt til Leeds – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været et forrygende comeback til den bedste engelske række for Leeds, de indtager 11.pladsen i sikker afstand til bunden, så målet om endnu en sæson i Premier League, er så godt som indfriet. Om det er den komfortable afstand til bunden, eller om luften bare er gået af ballonen, vides ikke, men Leeds er inde i den ringeste resultatmæssige periode i sæsonen. I de seneste fem Premier League kampe er det blevet til hele fire nederlag, tre af de kampe er de end ikke formået at komme på måltavlen, ikke ligefrem hvad man er vant til for Bielsa og co. De har ikke verdens bredeste trup i Leeds, og måske deres mange fravær også har været en del af forklaringen på deres formdyk. Den dalende offensive indsats på det sidste får ikke lettere arbejdsbetingelser lørdag, for Chelsea er svære at trænge igennem for tiden!

Hold da op! Tyskeren Thomas Tuchel har virkelig fået sat skik på det Chelsea hold her. Ni Premier League kampe i spidsen for The Blues, og han har stadig første nederlag til gode. Det er ikke fordi de kører modstanderne ud af brættet, men Tuchel har på meget kort tid, fået skabt et ekstremt solidt fundament. De ni ligakampe + Champions League kampen mod Atletico Madrid har resulteret i hele otte clean sheets, det er helt absurd godt! Med så solide defensive præstationer, skal der ikke mange scoringer til for at hive tre point hjem, det har resulteret i målfattige kampe, oftest med en snæver sejr til Chelsea. I de seneste to Premier League runder har de hentet vigtige sejre mod Liverpool og Everton, som også kæmper med om den vigtige top-4 placering. Chelsea har en stort set skadesfri trup, og det er godt nyt for Tuchel, som i næste uge skal forsøge at få Chelsea videre i Champions League når de tager imod Atletico Madrid.

Leeds:
Robin Koch (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Pablo Hernandez (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Jamie Shackleton (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
Pascal Struijk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Chelsea:
Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Alioski; Raphinha, Klich, Phillips, Dallas, Harrison; Bamford.

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Silva; Chillwell, Kanté, Kovacic, Hudson-Odoil; Werner, Mount; Havertz.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Typisk Tuchel

De angrebsivrige oprykkere har hængt lidt med næbbet på det sidste, det kræver enorm energi at spille Bielsa-bold, og vi er begyndt at se eksempler på at tanken måske er ved at være tom i Leeds, i hvert fald har de seneste resultater været skuffende. Udeholdet er inde i deres bedste stime i sæsonen, og den nye træner har virkelig gjort underværker for The Blues. De mangler stadig at indfri det enorme potentiale de har på de offensive positioner, men med de defensive indsatser de ligger for dagen, er der ingen stress på den front.

Det er svært at se Leeds komme ud af den resultatmæssige minikrise i denne kamp, det er gæsterne simpelthen for solide til. Vi tror på endnu en sejr til de formstærke Chelsea spillere, dog med forbehold.

Som sagt, så har gæsterne stadig til gode at folde sig helt ud offensivt. I de første ti kampe under Tuchel er det blevet til syv sejre, alle vundet med enten et eller to mål, og det dufter af en snæver sejr igen. Chelsea har en ekstremt vigtig kamp i midten af næste uge, hvor de skal forsøge at sikre sig videre avancement i Champions League når Atletico kommer på besøg, og selvom de står med gode kort på hånden efter en sejr i første opgør, kan det stadig nå at gå galt. Der må være et vist mentalt fokus på det vigtige opgør, og det kan komme til at skinne igennem i dette opgør. Vi går med en Chelsea sejr på præcis et mål, i bedste Thomas Tuchel stil!

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Leeds – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

– Leeds indtager en mere end godkendt 11.plads i Premier League med en statistik på 11-2-14 og en målscore på 43:46.

– Chelsea har fået en gigantisk opblomstring efter Tuchel har overtaget tøjlerne, og vi finder dem nu på 4.pladsen med en statistik på 14-8-6 og en målscore på 44:25.

– 13 scoringer i sæsonen for oprykkernes Patrick Bamford gør ham til topscorer for Leeds.

– De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, det er Abraham og straffesparksskytten Jorginho, som fører topscorerlisten hos Chelsea med 6 mål hver.

– I det første opgør i denne sæson imellem de to hold, trak favoritterne fra Chelsea sig sejrrigt ud af opgøret med en 3-1 sejr.

Expected Goals: Leeds vs. Chelsea – de seneste tre kampe

Leeds
West Ham – Leeds (2-0) 3 – 2,11 xG
Leeds – Aston Villa (0-1) 0,83 – 0,79 xG
Leeds – Southampton (3-0) 2,57 – 1,00 xG

Chelsea
Chelsea – Everton (2-0) 2,09 – 0,25 xG
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG
Chelsea – Manchester United (0-0) 0,98 – 0,48 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Leeds – Chelsea den 13. marts 2021

Vil du livestreame Liga-kampen mellem Leeds og Chelsea, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Leeds – Chelsea hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Leeds - Chelsea d. 13. marts 2021*

Skriv et svar