18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leandertal: Benjamin Leanders statistik til topscorerduellen i Serie A (22.-23. juli)

Leandertal fra Benjamin Leander Serie A er nået den 35. runde og Juventus har kurs mod et mesterskab. Der er dog fortsat stor spænding om hvem, der skal løbe med dette års topscorer titel. Både Cristiano Ronaldo og Ciro Immobile står på flotte 30 mål, men Lazios spydspids ser ud til at være gået i stå. Benjamin Leander tager jer her igennem tallene post corona-pausen, og hvad det er som har ændret sig for de to spillere.

Spændingen siver langsomt ud i den italienske mesterskabskamp, hvor Juventus blot skal bruge fire point i de sidste fire kampe, hvor Torino-klubbens slutprogram ser jævnt overkommeligt ud:

Udinese ude
Sampdoria hjemme
Cagliari ude
Roma hjemme

Hverken Sampdoria eller Cagliari kan nå fugl eller fisk, mens der også skal ske meget mystiske ting, hvis Udinese kommer i nedrykningsfare. En sejr og en uafgjort gør det her for Maurizio Sarris tropper, men hvor holdet er storfavorit til mesterskabet, ser det noget mere lige ud i duellen om topscorertitlen i Serie A.

Både Cristiano Ronaldo og Ciro Immobile er noteret for fabelagtige 30 træffere – det er første gang det sker siden 1951, at to spillere når 30 mål i samme sæson. Begge spillere er på jagt efter Gonzalo Higuains, Gino Rossetti og Ferenc Hirzers målrekord på 36 sæson træffere for en enkelt sæson.

Lazios slutprogram er heller ikke uoverkommeligt med Brescia, Verona, Cagliari og Napoli i de sidste fire spillerunder, men romerne kommer i elendig form med fire nederlag i de seneste fem kampe – et mere end man led i de første 29 spillerunder tilsammen. Samtidig har Ciro Immobiles momentum efter Corona-pausen været ikke-eksisterende sammenlignet med Cristiano Ronaldos:

Ciro Immobile vs Cristiano Ronaldo:

Ciro Immobile
7 kampe
22 afslutninger
7 indenfor rammen
3 mål
27 berøringer i boksen
16,7% vellykkede driblinger
10,9% offensive dueller vundet
8 gange offside

Cristiano Ronaldo
8 kampe
51 afslutninger
19 indenfor rammen
9 mål
40 berøringer i boksen
63,8% vellykkede driblinger
52,8% offensive dueller vundet
5 gange offside

Alt er gået galt for Immobile, som før Corona-pausen ramte målet på 50% af sine afslutninger, havde over 40% succesfulde driblinger og vandt over en tredjedel af sine offensive dueller.

På den anden led har Cristiano Ronaldo øget både mål- og afslutningsfrekvens, ligesom han dog også har haft den fordel at score fem af sine ni mål på straffespark efter Corona-pausen. Både portugiseren og Immobile er dog noteret for hver 12 mål fra 11-meter-pletten i løbet af sæsonen, så dødt løb på den konto.

Immobile skal håbe på en gratis kamp mod et formentlig allerede-nedrykket Brescia-mandskab til at booste selvtillidskontoen og sine muligheder for ”Capocannoniere”-titlen, for Cristiano Ronaldo ligner ikke en spiller, der har tænkt sig at spille mange målløse kampe de sidste fire runder.

Odds på Cristiano Ronaldo og Ciro Immobile i Serie A

Odds på topscorer titlen i Serie A
→ Cristiano Ronaldo: Odds 1,65 – SPIL HER >>*

→ Ciro Immobile: Odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds på at Cristiano Ronaldo scorer mod Udinese
→ Scorer: Odds 1,63 – SPIL HER >>*

→ Scorer ikke: Odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds på Ciro Immobile scorer mod Cagliari
→ Scorer: Odds 1,68 – SPIL HER >>*

→ Scorer ikke: Odds 2,02 – SPIL HER >>*

Stats fra denne artikel er hentet fra WyScout.com

Skriv et svar