18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ladbrokes: Odds på fremtiden for Wozniacki og McIlroy

Ladbrokes odds på Wozniacki på www.spilxperten.comRygterne har længe svirret om mere end venskab mellem den danske tennisdarling Caroline Wozniacki og den nordiske golfkomet Rory McIlroy. Medier mener sågar at vide, at de to er i et forhold, men hvordan ser fremtiden ud for de to turtelduer og sportsstjerner? Ladbrokes har sat odds på, hvorvidt Caroline Wozniacki og Rory McIlroy bliver forlovet, bliver gift eller får børn i de kommende år!

Ladbrokes odds: Bliver Wozniacki og McIlroy forlovet i 2012?

Der er tydeligvis amoriner i luften mellem Caroline Wozniacki og Rory McIlroy, men er det virkelig ægte kærlighed, eller er medierne bare gået i selvsving endnu en gang? I hvert fald lader rygterne om de to sportsstjerner ikke til at slippe lige foreløbig, og det har fået Ladbrokes til at sætte odds på en kommende forlovelse. Således kan du få odds 3,00, hvis de to bliver forlovet i løbet af 2012.

Spil på Wozniacki og McIlroys forlovelse hos Ladbrokes her

Også Ladbrokes odds på et kommende ægteskab

Tror du så meget på, at Caroline Wozniacki og Rory McIlroy virkelig er et kommende par, så er det måske ikke dumt at gå efter et endnu højere odds. Gifter Caroline Wozniacki og Rory McIlroy sig således i 2012 eller 2012, kan du bruge din ladbrokes bonuskode og score hele odds 7,00 hos Ladbrokes. Det dur dog ikke, hvis parret gifter sig i år, men så har de også ualmindeligt travlt.

Spil på Wozniacki og McIlroys ægteskab hos Ladbrokes her

Wozniacki baby giver det højeste odds

Er du til gengæld helt sikker i din sag omkring Caroline Wozniacki og Rory McIlroy bør du måske gå efter det allerhøjeste odds hos Ladbrokes, som bliver udløst, hvis Caroline Wozniacki får en baby før 2015. Der er over tre år at løbe på, men både forlovelse og ægteskab synes naturligvis at stå forrest i køen. Til gengæld kan du score hele odds 16 på dette væddemål!

Spil på Wozniacki som kommende hos mor hos Ladbrokes her

Ladbrokes er en af de mest populære Ladbrokes bookmakere, som ikke er bange for at lade selvstændige odds stå. Denne velrenommerede bookmaker er blandt verdens ældste, hvorfor de også ved, hvad kunderne vil have.

Skriv et svar