18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ladbrokes bonus: Sidste chance for 120 kroner gratis

Ladbrokes bonus*Vil du gerne have 120 kroner gratis at oddse for? Så skal du slå til nu, for til og med d. 27. februar giver Ladbrokes dig 120 kroner at oddse for, når du åbner en konto hos dem. Der er altså gratis penge at hente med denne Ladbrokes bonus. Hvordan du får de 120 kroner fra Ladbrokes, kan du læse i denne nyhed.

Ladbrokes bonus til dig*

Ladbrokes bonus: Sidste chance for 120 kroner gratis til dig

Ladbrokes har i februar tilbudt nye kunder 120 kroner gratis at oddse for. Tilbuddet gælder dog kun til og med mandag d. 27. februar 2012, så vil du have fingrene i de gratis penge fra Ladbrokes’ bonus, så er det nu, du skal slå til. Når du har oprettet en konto hos Ladbrokes.dk, indsættes de 120 kroner automatisk på din konto med det samme.

Sådan får du din Ladbrokes bonus på 120 kroner

Som ny kunde hos Ladbrokes skal du gøre følgende for at få dine 120 kroner:

1. Kom til Ladbrokes her: Besøg Ladbrokes nu*

2. Tryk på ‘Åbn konto’ og opret din konto

3. Når du logger ind første gang, vil der automatisk stå 120 kroner på din Ladbrokes-konto. Du kan nu spille for de 120 kroner.

Hvis du allerede har en konto hos Ladbrokes.dk, skal du indtaste bonuskoden “SPORT” under din konto.

Vilkår for bonus fra Ladbrokes

De 120 kroner, du får gratis af Ladbrokes som bonus, kan du bruge til at oddse for. De 120 kroner er et ‘gratis væddemål’ fra Ladbrokes til dig, så når du har spillet for de 120 kroner første gang, er det gevinsten, der tilfalder dig – og ikke de oprindelige 120 kroner.

Bonus fra Ladbrokes*

Skriv et svar