18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ladbrokes bonus: Nu 500 kroner til nye kunder

Ladbrokes bonus og bonuskodeLadbrokes er en af de absolut mest populære bookmakere på internettet, men de har ikke altid været de bedste til at give nye kunder en god bookmaker bonus til at starte med. Det er der dog lavet om på nu, for nu giver Ladbrokes en bonus op til 500 kroner til nye kunder. Som ny kunde kan du få din Ladbrokes bonus lige her.

Ladbrokes bonus: 500 kroner

Ladbrokes har i lang tid undladt at give nye kunder en odds bonus, men det har de nu lavet om. Således får nye spillere hos Ladbrokes nu op til 500 kroner i gratis væddemål som en del af Ladbrokes’ bonus. Det eneste, du skal gøre for at få fat i bonussen, er at oprette dig hos Ladbrokes, placere et væddemål for minimum 45 kroner og så er du klar til at modtage bonussen. Ladbrokes giver dig et gratis væddemål svarende til dit første spil hos dem, så spiller du for 500 kroner på dit første spil, giver de dig et gratis væddemål for 500 kroner.

Ladbrokes bonus: Sådan får du den

1. Opret en konto hos Ladbrokes: Få Ladbrokes konto her

2. Indsæt penge på din Ladbrokes konto

3. Placer dit første væddemål indenfor tre dage efter åbning af din konto. Det skal være på minimum 45 kroner, og et spil på 500 kroner giver altså den maksimale Ladbrokes bonus.

4. Når dit første væddemål er afgjort, indsætter Ladbrokes automatisk din bonus på din konto.

Ladbrokes er en af de mest populære Ladbrokes bookmakere, og lige nu får du 500 kroner i bonus som ny kunde. Få bonussen ved at klikke på logoet til højre.

Skriv et svar